Natúr befőtt szerintem tökéletes választás!
Közlemény
Összecsuk
No announcement yet.
Befőzés, aszalás,fagyasztás tartósítás
Összecsuk
X
-
Kati és lánykáim: Ida (2014.04.01.) Alma (2015.10.11.)
https://www.facebook.com/Dalmer-birt...4912519850888/
Termények a birtokunkról: kabocakati gémél
-
Körtét én is natúrbefőttként tartósítanám.
Megcsináltam az ikra-Eszter féle erjesztett zöldséget (karfiol, káposzta, sárgarépa, uborka, kápiapaprika került bele). Hát ez valami isteni finom . Az egész család oda volt, meg vissza (mondjuk a sós vizes uborka imádat után ez nem volt annyira meglepő). Férjem csak amiatt nyavalyog, hogy büdi De ugye a savanyú káposzta is büdös, úgyhogy ez sem olyan meglepő.Bea
Máté (2007. december 21.) és Nóri (2010. február 9.) és Lelle (2013. január 11.) anyája
Comment
-
Anais eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKibontottam az egyik kimcsit. Ehetőnek ehető, de én átütőbb ízélményt vártam. Asszem több gyömbért és sót és picit több cukrot fogok legközelebb használni
az én férjem is a büdösségre szokott panaszkodni azt mondta egyszer annó, h kitilt a lényeimmel a konyhából persze nem tenne ilyetKockapaci (F 2007.tél, A 2013.tél és L 2015. tavasz)
Comment
-
Anais eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSavanyúnak savanyú, ezt leszámítva olyan jellegtelen. Szerintem fűszer kell még bele.
Amúgy kelkáposztából van, ez is jó büdi.Kockapaci (F 2007.tél, A 2013.tél és L 2015. tavasz)
Comment
-
Kockapaci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseja fűszer mehet bele, de azon elmélkedek, h ha cukrot teszel bele, max jobban savanyodik, nem?
Comment
-
kisgyongyver eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTeszel bele cukrot? Nahát ez új!
Fokhagymát meg gyömbért még neki! Mennyi csilit tettél bele?
Comment
-
Hát tutira más receptet olvastam
Tettem bele kelkáposztát, simát, répát, hagymát, bazi sok fokhagymát és gyömbért, csilit. Lesóztam, kb egy hetet erjesztettem. Eleinte rémesen büdös volt a hagyma-káposzta-erjedés kombináció, de mikor elmùlt a fejszaga akkor már be lehetett jőnni a lakásba
Édesnek nem édes, de a gyerekek folyton ezt követelikGy és 50 kiló gyerek
Comment
-
beus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKörtét én is natúrbefőttként tartósítanám.
Megcsináltam az ikra-Eszter féle erjesztett zöldséget (karfiol, káposzta, sárgarépa, uborka, kápiapaprika került bele). Hát ez valami isteni finom . Az egész család oda volt, meg vissza (mondjuk a sós vizes uborka imádat után ez nem volt annyira meglepő). Férjem csak amiatt nyavalyog, hogy büdi De ugye a savanyú káposzta is büdös, úgyhogy ez sem olyan meglepő.Mamami topik: http://www.mamami.hu/forum/showthrea...t=deja+vil%E1g[/SIZE]
Eszter
B1 (2004) és B2 (2007)
Új termékek érkeztek! http://dejavuvilag.hu/
Facebook, naponta frissül: https://www.facebook.com/dejavuvilag
Comment
-
nekem sem rémlik a kimcsiben cukor, persze ez még nem jelent semmit, más volt a receptem, az biztos.Mamami topik: http://www.mamami.hu/forum/showthrea...t=deja+vil%E1g[/SIZE]
Eszter
B1 (2004) és B2 (2007)
Új termékek érkeztek! http://dejavuvilag.hu/
Facebook, naponta frissül: https://www.facebook.com/dejavuvilag
Comment
Mamami portál footer
Összecsuk
Friss bejegyzések
Összecsuk
-
Zsuzska általÖrök gond, hogy mi legyen az ebéd.
Talán ha leírjuk, mit főzünk éppen, adhatunk egymásnak tippeket
Én ma tarhonyás húst...2009.01.09., 11:45 -
Marta St általEgy ilyen kellemetlen betegséggel szembesültem, amiről még beszélni is kellemetlen. Gyanítom, hogy az edzőterem zuhanyzójában kaphattam el. A...
-
Hol: Baba-mama egészség
2024.03.27., 18:44 -
-
barkacsolo általIde várunk minden technikai és moderálással kapcsolatos kérdést, kérést, észrevételt, javaslatot.2019.08.13., 10:05
-
babamosoly általSziasztok!!!! Megcsináltam hogy itt tudjunk újra kapcsolódni. Régen beszélgetünk róla vajon kivel mi van, mi lett a ma már kamaszodó gyerkőinkből,...
-
Hol: Alter nevelés
2021.01.04., 21:46 -
-
Yoda általA homeopátia alaptörvénye, lényege a hasonlóság természeti törvénye, azaz hogy egy gyengébb dinamikus hatást mindig kiolt egy nála erősebb,...
-
Hol: Baba-mama egészség
2011.01.25., 23:14 -
Comment