(bár nem ételtasak, de szintén nagy kedvencem az üveg ételtároló - minden ebédnél megállapítom, hogy jobban esik ebből az étel. A szószok, mártások pedig rozsdamentes acél tárolókban jönnek velem dolgozni. lövök majd egy képet az asztali csendéletről)
Közlemény
Összecsuk
No announcement yet.
Újraszalvéta /ételtasak
Összecsuk
X
-
vereskata eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Van ilyenünk, nagyon szeretjük. Nekem van Cibee-s is, az is jó, de a két termék minőségét kb.3 hónap használat után már össze sem lehet hasonlítani. Az abeego szépen idomul akkor is, és ott tapad, ahol szeretném. sajnos a cibbe eddigre nekem nagyon rideg lett, 1-2 helyen meg mintha le is kezdett volna róla válni a bevonat. Házilag is készítettem, na az se nem lett szép, se nem tapad. Szóval nekem a befutó az abeego. Karácsonyra a fél család azt kapott tőlünk.Zs & T &L
Comment
-
vereskata eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA készítés?
kétféle technika van, en a vasalosat csinaltam, de kb.soha többé.
a mártogatósba bele sem merek gondolni...."Azé a világ, aki teleszüli"
2012, 2014, 2016, 2019, 2022...
Comment
-
Az en gyerekeim csak ebedet kapnak - igen, az oviban is. Vagyis a nagy kap du-i uzsit, de delelött nem.
En mindent dobozba teszek. A nagy (8 eves lany) meg csak lehetne ilyen tasakot, de a kicsi....never.
Ja, es rinyalnak, ha a sajtot az almaval összeteszem. Vagy elvalasztos vagy külön doboz. Direkt vannak kisebbjeim.
Utana mennek a mosogatogepbe.
En ebedet beföttesbe viszek. Azt a mikroba be, abbol meg is eszem altalaban.
Utana szinten be a gepbe. Koszosan hozom haza.
Bolti bevasarlas: ha darabos, akkor sose teszem zacsiba. Zsömlenek meg viszem a korabbi zsömles papirt. Ezen fenn szoktak akadni, ha masik bolte van nalam. De treningezem öket. (marmint a kasszast, nem a zsömlet, haha)
Itthon sajnos papir szalveta, de a konyharuhaba törlünk minden vizeset. Nincs papirtörlö.
Comment
-
vereskata eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA készítés?
kétféle technika van, en a vasalosat csinaltam, de kb.soha többé.
a mártogatósba bele sem merek gondolni....Zs & T &L
Comment
-
-
vereskata eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Boc'n Rollok speckós anyagból vannak, de nem tudom elmondani, milyenből pontosan. a Cibeebes szendvicscsomagolónak meg olyan a belseje, mint?)?ha valami műszálas anyagból lenne. (?)Nóri és a lányok: Norcsi (2012.Június) , Réka (2016.Január) , Luca (2017. Október)
Comment
-
Earanyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHázilag szerintetek hogyan és milyen anyagokból lehet ilyen tasakot varrni? Szalvétát is lehetne házilag.
Ezek egyébként speckós anyagból vannak?
Kiforditva nem tul szep, de kitörölhetö
Comment
-
Én ezt néztem ki: https://mamamibolt.hu/utazas/1589-uj...aska-2dbcsomag
Ez mekkora? Valaki ezt már próbálta? Na meg mennyit bír? Minden napos használat esetén kb mikor adja meg magát?Nóri és a lányok: Norcsi (2012.Június) , Réka (2016.Január) , Luca (2017. Október)
Comment
-
vereskata eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHolnap unalmas hétfő a mamamibolton, pont az uzsis cuccokra (abeego is), nézzetek be a topicjába!Zs & T &L
Comment
Mamami portál footer
Összecsuk
Friss bejegyzések
Összecsuk
-
Zsuzska általÖrök gond, hogy mi legyen az ebéd.
Talán ha leírjuk, mit főzünk éppen, adhatunk egymásnak tippeket
Én ma tarhonyás húst...2009.01.09., 11:45 -
Marta St általEgy ilyen kellemetlen betegséggel szembesültem, amiről még beszélni is kellemetlen. Gyanítom, hogy az edzőterem zuhanyzójában kaphattam el. A...
-
Hol: Baba-mama egészség
2024.03.27., 18:44 -
-
babamosoly általSziasztok!!!! Megcsináltam hogy itt tudjunk újra kapcsolódni. Régen beszélgetünk róla vajon kivel mi van, mi lett a ma már kamaszodó gyerkőinkből,...
-
Hol: Alter nevelés
2021.01.04., 21:46 -
-
barkacsolo általIde várunk minden technikai és moderálással kapcsolatos kérdést, kérést, észrevételt, javaslatot.2019.08.13., 10:05
-
Yoda általA homeopátia alaptörvénye, lényege a hasonlóság természeti törvénye, azaz hogy egy gyengébb dinamikus hatást mindig kiolt egy nála erősebb,...
-
Hol: Baba-mama egészség
2011.01.25., 23:14 -
Comment