Főoldal ZöldülünkZero waste Csomagold az uzsonnádat zölden!

Csomagold az uzsonnádat zölden!

by mamadmin

A műanyag dobozok ideje lejárt, aki kicsit is tudatosabban és hozzá még ízlésesen is szeretné az uzsonnáját magával vinni, új megoldásokkal szembesülhet manapság. 

Fontos hogy a gyermekeknek a szülők készítsék az ételüket, és ne minden nap a büfében vegyék meg az aznapit. Az a szendvics, amit anya vagy apa készített, egészen más. Nem csak az íze, de az étel energiája is. 

Nagyon sok egyszerű ötlet van, ami nem túl időigényes, könnyen elkészíthető a gyermekeink, férjünk vagy saját magunk számára. 

Jó ha este előkészítjük, így reggel már kész tervvel, gyorsabban összedobható a finom uzsonna. 

Az uzsonnástatyók többnyire textilből készülnek, dizájner biopamut anyagból, gyönyörű mintákkal. Van kisebb, egy szendvicsnek, vagy falatkáknak való, van nagyobb, amibe két szendvics is belepasszol, ez remek azoknak a gyermekeknek, akik tízórait és uzsonnát is visznek. Vannak teljes uzsonnás táskák is, amibe az innivaló, és egy alma vagy banán is belefér. 

Ha mindenképpen doboz szükséges az étel jellege miatt, válaszd inkább a fémet vagy az üveget. 

Óvd a környezeted! Ezekkel az újrahasznosítható szendvicstartókkal végre elkerülhető a sok szalvéta és zacskó használata és mindemellett divatos, cool dizájn is.

A dolog nagyon egyszerű: csomagold be az ennivalót, fogyaszd el, majd töröld át vagy mosd ki az ételtartót, és kész. Másnap újra használhatod.  Megkíméled a pénztárcádat és a környezetedet is! És még jól is néz ki ☺

Evőeszközben is érdemes megnézni a Bambu bambuszból készült termékeit, hiszen a bambusz könnyen újratermeszthető, sokkal gyorsabb a növekedése mint a fának. 

Kapcsolódó cikkek

A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Elfogadom Teljes adatkezelési tájékoztató ITT.