Főoldal Minden másOtthon Trendi, anyabarát tornacipő aktív édesanyáknak – lehetetlen? Épp ellenkezőleg!

Trendi, anyabarát tornacipő aktív édesanyáknak – lehetetlen? Épp ellenkezőleg!

by mamadmin

Az édesanyai kötelezettségek többsége rohanással, futkosással, krónikus időhiánnyal jár. Amikor a szétszakadás veszélye fenyeget, annyi feladat áll sorban a végrehajtásért, akkor a megfelelő outfit összeállítása huszadrangú dolog. Viszont ha akad a szekrényben egy alapjáraton tuti modell, ami mindennek tetejében még kényelmes is, akkor a probléma egyetlen másodperc alatt orvosolható!

Mitől anyabarát egy cipő?

Elsősorban attól, hogy kényelmes. Jól párnázott, könnyű, miközben optimális támaszként szolgál. Így akár az egész napos talpalás sem okozhat problémát. Az anyabarát tornacipő akkor ideális, ha minden benne megtett lépés ajándék. Pont elég a napi teendőkkel foglalkozni, a terepen éppen elegendő a babakocsit tolni, áldás, ha a lábbelivel külön nem kell törődni, mert úgy optimális, ahogy van. A lábak védelme mind rövid, mind hosszú távon roppantul fontos, ezért elsődleges a maximális komfort megteremtése. Ez nem az a terület, ahol egyetlen, aprócska kompromisszum is szóba jöhet. A legtöbb elvárása a minimum, ezáltal bebiztosítható az elégedettség.

Egy hosszú, sétával, ide-oda futkosással, ácsorgással teli nap után a lábak óhatatlanul elfáradnak, viszont ha egy olyan cipő ölelésében tölthetik a nap nagy részét, ami támogató, ami béleltségének, kialakításának köszönhetően kényeztető, akkor az esti fáradalmak mérsékelhetőek, és azok sokkal gyorsabban kiheverhetőek, mint egyébként.

Az anyabarát lábbeli ismertetőjegye, hogy egyszerűen tisztítható. A legtöbb édesanya nagyjából öt perc alatt a sárban, homokozóban találhatja magát a játszótéren, vagy a dagonya közepén egy erdei sétánál. A legjobb tehát, ha a kiválasztott cipő felülete könnyedén, vízzel tisztává varázsolható.

Még valami, ami a kényelemhez szorosan kapcsolódik: a könnyen fel- és levehető kivitel természetes és releváns elvárás. Édesanyaként nem egyszer pillanatok alatt indulásra készen kell állni. Ebbe a tempós összekészülésbe nem fér bele a cipőkanállal bűvészkedés.

A sokoldalúság aranyat ér?

Így igaz, ennek hála ugyanis egy variálható cipő számtalan élethelyzetben felhúzható, és ami bónusz pozitívum, hogy megannyi szetthez passzolhat. Ekkor alapvetően mindegy, milyen jellegű kihívásról van szó, a lábbeli garantáltan nem vall szégyent. Ha pedig variálható, akkor a Michael Kors táskák bármelyikével tökéletes párost alkothat.

Na, és a divat ezen a ponton lép képbe, mert ahol a Michael Kors által képviselt trend megjelenik, ott borítékolható a divatos fellépés. Hiszen az anyaság nem jelenti azt, hogy akkor a trenddel kapcsolatos vágyakról végképp le kell mondani. Dehogy! A lényeg, hogy a funkcionalitást mindig célszerű első helyre sorolni, és ha ez megvan, akkor nem jó ötlet kihagyni a divatos stílusjegyek szemlézését, illetve a befutók beválogatását sem. Mert egy aktív anya úgy vonzó, ahogyan van, és ehhez a kiegészítők egytől egyig hozzájárulhatnak! Ez az apró öröm a mindennapokban, ez az öngondoskodó lépés hamisíthatatlan, és nagyon is megérdemelt kényeztetés.

Fizetett promóció

Kapcsolódó cikkek