Főoldal Minden másOtthon Játszóházak a kertbe?

Játszóházak a kertbe?

Egyszintes, többemeletes, csúszdás kerti gyermekjátszók

by mamadmin

A lehetőségek tárháza végtelen. Többféle kerti lak változat létezik, melyek közül sokan, a kisgyermekeknek szánt házikót részesítik előnyben. Ezt a típust úgy tervezték, hogy minden biztonsági követelménynek megfeleljen, hiszen a legfontosabb, hogy miközben a gyermekeink szabadon játszanak, maradéktalan nyugalom és biztonság vegye körbe őket. A szülők is kizárólag ilyen feltételek mellett érezhetik úgy, hogy minden rendben, kezdődhet a játék. Gyermekek mellett ismerős lehet az érzés, hogy ha van egy saját kuckójuk, nehéz őket kimozdítani kis birodalmukból, talán csak akkor, ha éhesek vagy álmosak.

 A gardenway.hu kínálatában a fenti típus mellett, nagyobb gyermekeknek szánt, emeletes platformházak is megtalálhatóak. A nagyobb tér, több gyermek számára is elegendő helyet biztosít az önfeledt játékhoz. A platformházak időjárásálló anyagból készülnek, a viharos időjárásban is stabilak. Nincs is jobb egy ilyen viharos élményt a saját búvóhely rejtekében megélni!

Hirdetés

A csúszdás platformházak tökéletes búvóhelyek valamint a csúszdának köszönhetően különböző játékok helyszínéül is válhatnak. Ezeket a modelleket inkább a nyári hónapokban lehet jól kihasználni, de a gyermekek örömére, enyhe idő esetén, a téli hónapokban is lehet rajtuk játszani. Tapasztalat szerint, a felnőttek is szívesen csatlakoznak gyermekeikhez és játszanak velük ezeken a házikókon. Az együtt töltött időnél, játéknál pedig nincs fontosabb.

Mely alapanyagok a legkedveltebbek?

Fa és műanyag házikók alkotják a kínálatot. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei, hátrányai. A fa a természetes hatás koronázatlan királya. Nagyon esztétikus, ezért az udvar ékévé is válhat. Ez a típus a környezettudatosság szempontjainak is megfelel. Ha ezt a típust választja a család, lényeges kihangsúlyozni, hogy más fa alapanyagú termékekhez hasonlóan, a házikó gondoskodást, kezelést igényel, és eleve nem annyira stramm, strapabíró, mint a műanyag.

A műanyag házak is esztétikusak és ellenállók, strapabírók. A különböző színárnyalatokban pompázó modellek ráadásul valóban szemrevalóak, nem keltenek „mű” hatást, miközben a tisztíthatóságuk is pofonegyszerű.

Kapcsolódó cikkek

A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Elfogadom Teljes adatkezelési tájékoztató ITT.