Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Gátseb

Összecsuk
X
 
  •    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

    #46
    Nekem anno nagyon repedt mert a lányom nem C vonalban hanem egyenesen kilőtt és repedt minden. Szóval jó nagy sebem volt. Nekem ami bevált az a hyperolos lemosás volt, sajnos kicsit későn jöttem rá hogy milyen jó is az aloa verás first spray az volt a legtutibb, és persze amire nagyon kell figyelni főleg aki még hajlamos is rá hogy véletlenül se legyen székrekedés szóval jó rá a sok rost vagy esetleg lepicol. Én most vagyok a 31 hétben úgyhogy lassan összekésztem a kórházi csomagomat.

    Comment


      #47
      Az Aloe First Spray zseniális! Nekem is úgy ajánlották, de a hatalmas vágásom ellenére napok múlva már gond nélkül ültem. Minden vécézés és fürdés után fújtam a sprayvel direktbe a sebet. És szedtem mellé az Arnica 30-at. Akiknek én ajánlottam a sprayt ezek után, azok is ódákat zengenek róla. Kár, hogy aranyárban van, de lehet felezni más szülő anyukákkal, mert egy akkora hatalmas flakkon úgysem kell.

      Comment


        #48
        Nekem vágtak de repedt is hosszan sajnos. vagy egy óra volt míg megvarrták. Kívül aloa verás folyadékot használtam rá meg hiperol tablettát. Ami nehezebb volt az az aranyér. Az csak úgy nem fáj ha kúpot használok, és ami a legharcosabb az a laza széklet. Sokat iszom, és lepicolt szedek a rost miatt. Próbálok sok gyümit is enni de ez az első pár hét elég húzós örülök ha tudok enni.

        Comment

        Mamami portál footer

        Összecsuk

        Friss bejegyzések

        Összecsuk

        Cikk a mamami portálról

        Összecsuk

        szivárvány
        Betöltés...
        X