Hát az első patakis sütésem nem sikertörténet. A csicsóka fincsi lett, de a hús rágós maradt.
Közlemény
Összecsuk
No announcement yet.
Paleo receptek
Összecsuk
X
-
ja igen, azt nem írtam (nem is jutott eszembe csak most hogy mondod), hoyg a pataki tállal több időt kell számolni sütési időnek, kb fél-egy órát, szerintem azért, mert lassabban melegszik át a tál és később kezd benne sülni az étel.Mamami topik: http://www.mamami.hu/forum/showthrea...t=deja+vil%E1g[/SIZE]
Eszter
B1 (2004) és B2 (2007)
Új termékek érkeztek! http://dejavuvilag.hu/
Facebook, naponta frissül: https://www.facebook.com/dejavuvilag
Comment
-
ikra eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseja igen, azt nem írtam (nem is jutott eszembe csak most hogy mondod), hoyg a pataki tállal több időt kell számolni sütési időnek, kb fél-egy órát, szerintem azért, mert lassabban melegszik át a tál és később kezd benne sülni az étel.Szilvi - N. (2012. jan.) és Á. (2015. ápr.)
ht
Comment
-
igen, sajnos kb ennyi az alaphang. a hústól függően eltér. de ennél már nem sokkal több ám, kóstolni, szurkálni kell a legkeményebb összetevőt.Mamami topik: http://www.mamami.hu/forum/showthrea...t=deja+vil%E1g[/SIZE]
Eszter
B1 (2004) és B2 (2007)
Új termékek érkeztek! http://dejavuvilag.hu/
Facebook, naponta frissül: https://www.facebook.com/dejavuvilag
Comment
-
zephyrus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEra, van, aki szerint az, van, aki szerint nem az. Az biztos, hogy nagy a szénhidráttartalma, meg keményítő is van benne sok, de a hasznos tápanyagtartalma sem hanyagolandó. A paleo topikban is sokat lamentáltunk ezen. Nézd csak itt:
http://mamami.hu/forum/showpost.php?...postcount=1280
meg innen kezdve is sokat rágódtunk rajta, meg a csicsókán is, ami jó prebiotikus nem mellesleg:
http://mamami.hu/forum/showthread.ph...gonya&page=262
A csicsókát is meg az édesburgonyát is nagyon rövid ideig érdemes szerintem sütni, mert elázik könnyen. Külön szoktam. Nem tudom viszont, hogy viselkedik a patakiban ... lehet attól is függ, mennyi levet ereszt a hús.
Köszönöm!Erika
CsodaHunor (2011.05.24) a karpathosi anyukája
Comment
-
poszáta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég ki kell tapasztalnom. 2.5 óra kevés volt.
Comment
-
hát az alap, hogy a pataki tálat beáztatod, zephyrus
egyébként én simán felrakom 200-220ra is a tállal a sütőt, de mindig hidegen teszem bele, és fokozatosan melegítem.Mamami topik: http://www.mamami.hu/forum/showthrea...t=deja+vil%E1g[/SIZE]
Eszter
B1 (2004) és B2 (2007)
Új termékek érkeztek! http://dejavuvilag.hu/
Facebook, naponta frissül: https://www.facebook.com/dejavuvilag
Comment
-
ikra eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehát az alap, hogy a pataki tálat beáztatod, zephyrus
egyébként én simán felrakom 200-220ra is a tállal a sütőt, de mindig hidegen teszem bele, és fokozatosan melegítem.
Comment
-
ez jóóóó, végülis hagyomány, de több családé
van néhány alapszabály: mindig be kell áztatni (én kb fél órát szoktam, nem többet), hideg sütőbe kell tenni és úgy melegíteni. nem lehet mosogatószerrel áztatni, csak tiszta vízzel, és utána kell mosogatószerrel mosni (beleszívódhat a mosogatószer a pórusaiba egyébként).Mamami topik: http://www.mamami.hu/forum/showthrea...t=deja+vil%E1g[/SIZE]
Eszter
B1 (2004) és B2 (2007)
Új termékek érkeztek! http://dejavuvilag.hu/
Facebook, naponta frissül: https://www.facebook.com/dejavuvilag
Comment
-
zephyrus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePoszáta, nem belekotty, de én éjszakára nyakig vízbe állítom az edényt fedelestül és akkor szaunáznak is a húsok. Egy jó nagy felsál mondjuk így is bő 3 óra a lassú felmelegítéssel és a max. 160 fokon.ikra eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehát az alap, hogy a pataki tálat beáztatod, zephyrus
egyébként én simán felrakom 200-220ra is a tállal a sütőt, de mindig hidegen teszem bele, és fokozatosan melegítem.Szilvi - N. (2012. jan.) és Á. (2015. ápr.)
ht
Comment
-
Bocs, ha valakit ismételek, de nem tudom most végigolvasni a topicot !
A héten egyik nap sült káposzta volt kolbászos rántottával, előtte zeller krémleves.Réka 4 ajándék anyukája
"Csak átutazó vagyok a Földön, célom a Végtelen."
Comment
-
poszáta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn csak fél óráig áztattam, ahogy Eszter is írja. Lehet, hogy kipróbálom, hogy hosszabban áztatom. Mondjuk ez egy vadiúj tál, szóval lehet, hogy nem is árt neki eleinte a hosszabb áztatás.
(ja és én a végén le is szoktam venni a fedelét, ha van hozzá még türelmem, mivel elég sok levet ereszt a tál belsejébe a főzés közben)Mamami topik: http://www.mamami.hu/forum/showthrea...t=deja+vil%E1g[/SIZE]
Eszter
B1 (2004) és B2 (2007)
Új termékek érkeztek! http://dejavuvilag.hu/
Facebook, naponta frissül: https://www.facebook.com/dejavuvilag
Comment
-
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?Gluténmentes muffin receptet keresek, ami bevált nektek!Van itthon gesztenye és kókuszlisztem abból is szívesen csinálnék ha találnék receptet hozzá! Esetleg tojásmentes is lehet az még jobb!
Köszönöm szépen!Ági
Bálint 2007.március 17. ,Barnus 2010.december 21. és Gréti baba 2013. január 27. anyukája
Comment
Mamami portál footer
Összecsuk
Friss bejegyzések
Összecsuk
-
Zsuzska általÖrök gond, hogy mi legyen az ebéd.
Talán ha leírjuk, mit főzünk éppen, adhatunk egymásnak tippeket
Én ma tarhonyás húst...2009.01.09., 11:45 -
Marta St általEgy ilyen kellemetlen betegséggel szembesültem, amiről még beszélni is kellemetlen. Gyanítom, hogy az edzőterem zuhanyzójában kaphattam el. A...
-
Hol: Baba-mama egészség
2024.03.27., 18:44 -
-
babamosoly általSziasztok!!!! Megcsináltam hogy itt tudjunk újra kapcsolódni. Régen beszélgetünk róla vajon kivel mi van, mi lett a ma már kamaszodó gyerkőinkből,...
-
Hol: Alter nevelés
2021.01.04., 21:46 -
-
MariaMmm általKérem, adja meg, hol találhat ingyenes vagy olcsó online marketing tanfolyamokat?
-
Hol: Alter nevelés
2024.03.06., 17:11 -
-
kétZé általSziasztok!
Nem találtam ilyen topikot, engem kifejezetten ez a probléma érdekel a terhességgel kapcsolatban.
Úgy látom, egy csomó...2015.03.06., 14:24
Comment