Rozsos magvas pálcácskák
Valahonnan netről gubertam még régebben, bevált, szeretjük
35 dkg liszt
20 dkg margarin
1 ek 10%-os ecet
7 ek víz
1/2 tk só
1 tojásfehérje
magvak
A marg. a liszttel elmorzsoljuk. A vizet, sőt és az ecetet hozzáadjuk, összegyúrjuk. Folpackba téve 1/2óréra hűtőbe tesszük. Lisztezett felületen vékonyra (0,5cm) nyújtjuk. Megkenjük tojásfehérjével, rászórjuk magvakat majd deremetszővel felcsíkozzuk kb. 3mm szélesre.
Sütőpapírra tesszük őket, előmelegített 180fokos sütőben készre sütjük.
Valahonnan netről gubertam még régebben, bevált, szeretjük
35 dkg liszt
20 dkg margarin
1 ek 10%-os ecet
7 ek víz
1/2 tk só
1 tojásfehérje
magvak
A marg. a liszttel elmorzsoljuk. A vizet, sőt és az ecetet hozzáadjuk, összegyúrjuk. Folpackba téve 1/2óréra hűtőbe tesszük. Lisztezett felületen vékonyra (0,5cm) nyújtjuk. Megkenjük tojásfehérjével, rászórjuk magvakat majd deremetszővel felcsíkozzuk kb. 3mm szélesre.
Sütőpapírra tesszük őket, előmelegített 180fokos sütőben készre sütjük.
Comment