Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Homeopátiás tanácsadás-kérdezd Klárit!

Összecsuk
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

adrienne eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én használok homeo-t már évek óta, és jó volt terhesség alatt is, meg persze Aidánal is bevált
    Még fősulin voltam mini-tanfolyamon, de így se könnyű azt az EGY szert kiválasztani, ami a legjobb (bár ha sikerül, akkor az nagyon látványos javulást hoz), úgyhogy én a komplex bogyókat is nagyon szeretem, némelyiket csodaszerként tartom otthon
    Melyikek jöttek be nálatok???
    Na én pont ezért szeretem még pluszba a schüssler sókat, mert ott nem kell annyira specifikusan keresni.
    Nálunk nagyon bejött pl.: a pulsatilla
    Utoljára szerkesztette indua; 2011.03.21., 13:38.
    Kristóf királyfi(2008.06.) és Zoé királylány(2010.12.) és Márk királyfi (2014.04.)

Comment

akko ezt nem lehet feloldva használni,csak a szájban szétesve hagyva?
      homeonál kelll ismeni,ok,de azét sokat lehet spóolni a feloldva adagolással
      akkor például kezdődő megfázásnál 30-40 sót,tablettát megeszik a fiad?vagy hogyx?
      ezt a negyeónkéntet nem értem
      kata

Comment

bocs az r néha rakoncátlankodik.
        kata

Comment

mamacicó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          akko ezt nem lehet feloldva használni,csak a szájban szétesve hagyva?
          homeonál kelll ismeni,ok,de azét sokat lehet spóolni a feloldva adagolással
          akkor például kezdődő megfázásnál 30-40 sót,tablettát megeszik a fiad?vagy hogyx?
          ezt a negyeónkéntet nem értem
          Nem nem eszik meg ennyit
          2 óra alatt 8db-ot kap 1 darabot 15 percenkét. Utána ha még van tünet 1 db óránként és ha még mindig van tünet akkor 1db 2 óránként.
          Ezt is fel lehet oldani vízben természetesen. Kivétel ezt a 2 órásost.
          Én 400db-os kiszerelést szoktam venni annak az ára 2050ft. Nekünk ez legalább fél évre elég. A schüsslerből lehet kúrát is tartani ami 2-3 hónap szokott lenni, ami napi 3db tablettát jelent. A schüssler arcdiagnosztikai hiánytünetekre sokat alapoz. Pl.: ha valakinek vannak fehér foltok a körmén, töredezik a körme, áttetszőek a fog végéi akkor 2-3 hónapos kúrát szoktak javasolni napi 3db tablettát a 2-es sóból.
          Kristóf királyfi(2008.06.) és Zoé királylány(2010.12.) és Márk királyfi (2014.04.)

Comment

én használok az ekcémámra. Sajnos nem múlt el töle, a sók úgy érzem nem hatottak semmit. De a krém nagyon jó. Szóval tüneti kezelésben segít.

Melyikeket adod vizes orrfolyásra? Nálunk is ez szokott lenni és nem igazán segít semmilyen orrcsepp.

Comment

Mumin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              én használok az ekcémámra. Sajnos nem múlt el töle, a sók úgy érzem nem hatottak semmit. De a krém nagyon jó. Szóval tüneti kezelésben segít.

Melyikeket adod vizes orrfolyásra? Nálunk is ez szokott lenni és nem igazán segít semmilyen orrcsepp.
              euphorbium orrspray+porszívó és 3-as só 1 nap amikor megjelenik a vízes orrfolyás 15 percenkét fél tablette 2 órán keresztül. Ezt fentebb már leírtam.
              Ekcémára én elmennék homeopatához alkati szer megállapításra, mert az ekcéma nem olyan egyszerű dolog mint egy orrfolyás.
              Utoljára szerkesztette indua; 2011.03.21., 15:46.

Comment

indua eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                euohorbium orrspray+porszívó és 3-as só 1 nap amikor megjelenik a vízes orrfolyás 15 percenkét fél tablette 2 órán keresztül. Ezt fentebb már leírtam.
                Ekcémára én elmennék homeopatához alkati szer megállapításra, mert az ekcéma nem olyan egyszerű dolog mint egy orrfolyás.
                Köszi az orrfolyós tipept.

Voltam Schüßler sós "kivizsgáláson" ott állították össze, nem magamtól találtam ki.

Comment

nálam pl.: terhességi savtúltengésnél nem vált be

Comment

majd jövök Én is a kérdéseimmel
                    Csacsogó Enéh (2010)

Comment

gyere gyere gyere

Comment

indua eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        A szölöcukor tablettához tudom a legjobban hasonlítani.
                        Nálunk a kicsi decemberi, és úgy csinálom, hogy negyedtablettát elmorzsolok és úgy öntöm a szájába, ami két pillanat alatt elolvadés mellesleg szereti nyalogatni. Persze műanyagkanálal.
                        Köszi
                        Andi
                        Barbara (felnőtt), Ádám (1999.), Kristóf (2006.), Lilla (2010.)

Comment

_andi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Köszi
                          nincs mit

Comment

Mi 2 hete voltunk először homeós dokinőnél, aki meegmondta Zolta alkaati szerét, és azt, hogy minden 2. nap szedje. Közben beteg lett, a dokinőt meg nem értem utól, hogy ilyenkor az alkati szert gyakrabban kell adni, vagy ugyanúgy? Ezt nem tudod véletlenül?
                            Évi

Comment

évi-0717 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Mi 2 hete voltunk először homeós dokinőnél, aki meegmondta Zolta alkaati szerét, és azt, hogy minden 2. nap szedje. Közben beteg lett, a dokinőt meg nem értem utól, hogy ilyenkor az alkati szert gyakrabban kell adni, vagy ugyanúgy? Ezt nem tudod véletlenül?
                              Melyik szert mondta? Milyen hígításban?Kinél voltatok?
                              Alkati szert akkor kell szedni amíg a panaszok vannak, vagy ha újra jelentkezik az a panasz,vagy havonta 1*.

Comment

Én is szeretem a Schüssler sókat.
                                Mi a náthánál szoktuk a Ferrum ph.-Kalium chloratum-Kalium sulfuricum sort alkalmazni, attól függően, hogy milyen a váladék.
                                Dia hordozná Fanni hercegnőt, ha ő nem akarna inkább sétálni...

Comment

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Cikk a mamami portálról

Összecsuk

szivárvány
                                Betöltés...
                                X