Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Homeopátiás tanácsadás-kérdezd Klárit!

Összecsuk
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

Erika
    Köszi az infót. Mondjuk én se szívesen tennék semmit az orromba...
    Szemviszketésre most a szemvidítőfű teát használom. Azóta egész elviselhető, mondjuk közel sem tökéletes.... Közben persze szedem a euphrasiat, ami szintén szemvidiító.
    Marcsi és a gyerkőcök: Bori (2008.10.01.), Gellért (2012.01.27.) és Johanna (2013. 10.15.)

Comment

immunerősítés allergiára - Béta Glükán

Még egy dolog eszembe jutott, amit kimondottan allergiások immunrendszerének rendbe tételére ajánlottak. Olvastam róla, majd a homeós orvos is mondta. Ez a Béta-Glükán. Úgy értelmeztem, hogy segít beállítani a szervezettnek az immunrendszer optimális működését. Utána kerestem a neten és kb az volt a konkluzió, hogy van egy ügynökök által, MLM rendszerben árult Béta Glükán. Ezt nagyon dicsérték, de az ára horror. És van a patikában árult Walmark-os Béta Glükán, ami 1.300 forint volt hatvan darab.
      A férjem trekány és nem szedi rendszeresen, így nem tudom nektek megmondani, hogy tényleg jó vagy sem. Viszont azt látom, hogy azért valamit használnak azok a "kuficok", amiket néha sikerül belediktálnom, mert az allergia gyógyszerét még nem kellett beszednie és láthatóan jobban van, mint tavaly.
      (Pollengrape tea, Apis, Allium Cepa, Cellulóz por, Béta Glükán)
      Erika anyuci, Lilla Olga iskolás (2010.01.01) és Álmos László ovis (2013.09.15)
      privi helyett ide írj kérlek: email címem itt

Comment

Már fulladok is... Egész éjjel ültem, úgy, meg nem tudok aludni.... Ez már viccnek is rossz....

Megnézem ezt a Béta Glükánt, csak az a baj, hogy ezeket gondolom az allergia időszak előtt kellene elkezdeni, hogy érjenek is valamit....
        Marcsi és a gyerkőcök: Bori (2008.10.01.), Gellért (2012.01.27.) és Johanna (2013. 10.15.)

Comment

marek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Már fulladok is... Egész éjjel ültem, úgy, meg nem tudok aludni.... Ez már viccnek is rossz....

Megnézem ezt a Béta Glükánt, csak az a baj, hogy ezeket gondolom az allergia időszak előtt kellene elkezdeni, hogy érjenek is valamit....
          Úgy tudom, elég gyorsan fejti ki hatását. A nyomulós ügynök tájékoztatóban 72 órát írtak. De ettől függetlenül én kipróbálnám.
          A férjem ma hajnalban elég pocsékul volt, gondolom a tegnap esti szél csak erősített a pollenszámon. Reggel végig csinálta a proceduráit, délben újra és délután kutya baja volt, nem kellett bevennie végül az allergia gyógyszerét.

Comment

Nekem is minden bajom volt az elmúlt két napban, ma elmentem a gyerekekkel sóbarlangba sokkal jobb
            Kristóf királyfi(2008.06.) és Zoé királylány(2010.12.) és Márk királyfi (2014.04.)

Comment

Szeretnék megismerkedni a schüssler sókkal. Láttam, hogy van olcsóbb megoldás is, mint a 80 szemes. Hol tudok ilyet beszerezni? (vidéken, interneten keresztül...)
              Köszi a segítséget.
              Ivett, Zengő (2010.03.19), Zente (2012.02.10.)
              Eladó kendők!

Comment

vettivett eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Szeretnék megismerkedni a schüssler sókkal. Láttam, hogy van olcsóbb megoldás is, mint a 80 szemes. Hol tudok ilyet beszerezni? (vidéken, interneten keresztül...)
                Köszi a segítséget.
                európa patika üsd be a keresőbe
                Kristóf királyfi(2008.06.) és Zoé királylány(2010.12.) és Márk királyfi (2014.04.)

Comment

Köszi a segítséget.
                  Gazdagréten a Homeópatika, van házhoz szállítás is. Nem számol fel kezelési költséget.
                  HOMEOPATIKA

Comment

indua eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    európa patika üsd be a keresőbe
                    Köszi.

Írtam nekik, és már válaszoltak is.

Nem lenne kedve valakinek osztozkodni? 400 szemest simán feleznék.
                    Engem elsősorban a következők érdekelnének: 1,3,4,6,8,11

Homeopátiás szereket rendelt már valaki tőlük? Azokat is kéne beszereznem. Itt a gyógyszertárban nem győzöm venni a boironos bazi nagy golyókat. Azokból amiket gyakrabban használunk gazdaságosabb lenne nagyobb kiszerelés. Rendelnem kéne ezt is. A kérdés, hogy tőlük, vagy itthoni webáruházból.
                    Eladó kendők!

Comment

Köszi.

Írtam nekik, és már válaszoltak is.

Nem lenne kedve valakinek osztozkodni? 400 szemest simán feleznék.
                      Engem elsősorban a következők érdekelnének: 1,3,4,6,8,11

Homeopátiás szereket rendelt már valaki tőlük? Azokat is kéne beszereznem. Itt a gyógyszertárban nem győzöm venni a boironos bazi nagy golyókat. Azokból amiket gyakrabban használunk gazdaságosabb lenne nagyobb kiszerelés. Rendelnem kéne ezt is. A kérdés, hogy tőlük, vagy itthoni webáruházból.
                      Kár, hogy nem 2 hete kérdezted, én akkor nagyon kerestem magam mellé társat a sókhoz.

Comment

eolga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Kár, hogy nem 2 hete kérdezted, én akkor nagyon kerestem magam mellé társat a sókhoz.
                        Hamarabb kellett volna rájuk találnom.

Ezek szerint nem sikerült, és rendeltél egyedül.
                        Eladó kendők!

Comment

Indítottam egy közös rendelést. Hátha.
                          Eladó kendők!

Comment

bocsánat ha bele szólók, de ha kúrát akarsz valamelyik sóból tartani ami min. 2-3 hónap napi 3db tablettával számolva akkor kell a 400db-os kiszerelés, meg sokáig jók is.

Comment

indua eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              bocsánat ha bele szólók, de ha kúrát akarsz valamelyik sóból tartani ami min. 2-3 hónap napi 3db tablettával számolva akkor kell a 400db-os kiszerelés, meg sokáig jók is.
                              Tényleg jobb lenne a nagyobb kiszerelés, de most elég lenne a fele is. Átgondoltam. Amúgy meg így is ki fog akadni a párom, hogy mennyit pénzt költök ezekre a "vacak" bogyókra.
                              Eladó kendők!

Comment

Tényleg jobb lenne a nagyobb kiszerelés, de most elég lenne a fele is. Átgondoltam. Amúgy meg így is ki fog akadni a párom, hogy mennyit pénzt költök ezekre a "vacak" bogyókra.
                                Ismerős

Comment

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Cikk a mamami portálról

Összecsuk

szivárvány
                                Betöltés...
                                X