Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Homeopátiás tanácsadás-kérdezd Klárit!

Összecsuk
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

Pontosan hogy adagoljam a 4-est? Lehet, hogy túl keveset adtam?
    Az Engystolt mi helyett/mellett adod? Még sosem próbáltam.

Comment

maseditta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Pontosan hogy adagoljam a 4-est? Lehet, hogy túl keveset adtam?
      Az Engystolt mi helyett/mellett adod? Még sosem próbáltam.
      4-est én napi 3*4* 5* is adom attól függ mennyire aktív a takonykor, de nem lehet túl adagolni és ilyenkor felet adok neki azért hogy információt minnél többször kapjon a szervezet. Engystol virusfertözésekre való szublingvális tabletta, amit akkor adok amikor elindul egy takonykor.
      Prevencióban pedig 1 hétig napi 1 tabletta engystol, 1 hétig mindennap echinácia golyócskák.
      Kristóf királyfi(2008.06.) és Zoé királylány(2010.12.) és Márk királyfi (2014.04.)

Comment

Köszi! Majd igyekszem beszerezni a szakirodalmat
        Utoljára szerkesztette Tipi; 2011.03.30., 23:18.

Comment

Maseditta,
          ha mégis antibigyó lesz a vége akkor egyél egy jó kis masszív probiotikumot (Laktiv van tasakos, ampullás változata, vagy Gastro kid), azt add az antibiotikum mellé (időben 3-4 óra eltéréssel), és add legalább április végéig, ahogy én utána olvastam nem lehet túladagolni (fentebb már írtam) és immunerősítésre is használják.
          Voltam egy előadáson a gödi homeopátiás klubban és immunerősítésre az Echinaceat D4/D6 napi 2x5 adagolásban használják.
          1. hét Echinacea,
          2. hét Vincetoxicum C 30 1x5/hét
          ezt lehet adni- 4-6 hétig, aztán egy kis szünet.
          Aktuális betegségnél Ech. C5-el szokták még megtámogatni az immunrendszert.
          Móni
          Zs. ősz M. tavasz M. tél

Comment

Szóval egyél, na azt akartam írni, hogy vegyél, aztán pedig persze egyél ....
            Móni
            Zs. ősz M. tavasz M. tél

Comment

Jaj, ne ijesztegess, miért lenne antibigyó a vége??

Comment

Bocsánat, az antibigyót mareknak akartam írni, ő tartott tőle.
                Móni
                Zs. ősz M. tavasz M. tél

Comment

Jó-jó

Comment

Borinak ma nincs láza... Remélem, ez így is marad, főleg, mert így nem viszem el az orvoshoz, persze jól szokott esni, amikor megdicsér, hogy sikerült antibigyó nélkül, de ahhoz azért drága, hogy egy vállveregetésért elmenjek.

Adjam továbbra is a hatos sót, vagy, most mit kéne adnom...? (nem mintha olyan sok cucc lenni itthon...)
                    Marcsi és a gyerkőcök: Bori (2008.10.01.), Gellért (2012.01.27.) és Johanna (2013. 10.15.)

Comment

Lábadozásra nekünk a homeopátiás doktornőnk a 3as sót ajánlotta 3x1-et, nehogy visszaessen.
                      Móni
                      Zs. ősz M. tavasz M. tél

Comment

Én pedig váltottam ma a 6-os sóra, de nem vagyok megelégedve. Mondjuk ma olyan színkavalkádot mutatott a váladék, minden alaklmommal másmilyen volt állagát tekintve is. El vagyok keseredve, nem javul a dolog és fogalmam sincs, melyik szer lenne az igazi.

Comment

Én is bizonytalan vagyok... Láz nincs, viszont az orra kicsit jobban folyik, mint tegnap, és megint sűrűsödik a váladék...Akkor most maradjon a hatos, vagy menjen a hármas?
                          Marcsi és a gyerkőcök: Bori (2008.10.01.), Gellért (2012.01.27.) és Johanna (2013. 10.15.)

Comment

sziasztok
                            nagyon jó topik!!!!
                            Daninak 2 napja van 39 fokos láza, piros arcocska, nyűglődés. Doki látta, torok vörös. Én Belladonna C30-ast adtam két órán keresztül egyszer csak, de nem 5 percenként 5 golyót ahogy orvos mondta, hanem feloldva kiskanállal adtam 5-10 percenként ugyan abból az 5 golyó oldatból. nekem soknak tűnt volna egy dobozzal belenyomni a gyerekbe 2 óra alatt. rosszul tettem???? mellette adtam kúpot is, az mindig leviszi. úh 6 óránként felmegy 2 napja. vagy nem jó a szerválasztás. holnap kipróbálom amit írtatok a sóról.
                            amúgy én sem tudok eldönteni, h kell e lázat csillapítani. de annyira szokott sírni,nyűglődni a manó, h inkább 6-7 óránként 39-nél lenyomom.
                            engem is érdekelne megbízható Schüssler, vagy homeós doki. I. ker közel van hozzánk is.
                            jobbulást a beteg apróknak

Comment

vargakr eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              sziasztok
                              nagyon jó topik!!!!
                              Daninak 2 napja van 39 fokos láza, piros arcocska, nyűglődés. Doki látta, torok vörös. Én Belladonna C30-ast adtam két órán keresztül egyszer csak, de nem 5 percenként 5 golyót ahogy orvos mondta, hanem feloldva kiskanállal adtam 5-10 percenként ugyan abból az 5 golyó oldatból. nekem soknak tűnt volna egy dobozzal belenyomni a gyerekbe 2 óra alatt. rosszul tettem???? mellette adtam kúpot is, az mindig leviszi. úh 6 óránként felmegy 2 napja. vagy nem jó a szerválasztás. holnap kipróbálom amit írtatok a sóról.
                              amúgy én sem tudok eldönteni, h kell e lázat csillapítani. de annyira szokott sírni,nyűglődni a manó, h inkább 6-7 óránként 39-nél lenyomom.
                              engem is érdekelne megbízható Schüssler, vagy homeós doki. I. ker közel van hozzánk is.
                              jobbulást a beteg apróknak
                              A belladonna jónak tünik mint szer választás 3 napig próbld ki maximum utána szer csere. Nekem most ajánlottak egy doki nénit a Pasaréti úton van Dr. Dobó Katalin. isemri esetleg valaki???
                              Kristóf királyfi(2008.06.) és Zoé királylány(2010.12.) és Márk királyfi (2014.04.)

Comment

marek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Én is bizonytalan vagyok... Láz nincs, viszont az orra kicsit jobban folyik, mint tegnap, és megint sűrűsödik a váladék...Akkor most maradjon a hatos, vagy menjen a hármas?
                                esetleg azóta valami változás?Nálunk belázasodott

Comment

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Cikk a mamami portálról

Összecsuk

szivárvány
                                Betöltés...
                                X