Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Állatkert

Összecsuk
X
 
  •    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

    Állatkert

    Akció
    Sokat kerül szóba korosztályos topikban az állatkert (budapesti) és vágyom rá hogy mehessek a manókkal.

    Érdekel róla minden. Milyen tapasztalataitok vannak? Hogyan érdemes felöltozni? Milyen hurcival készüljünk? Milyen élményeitek vannak? Milyen csoportosan? Való-e nekünk akik hordozunk?

    Ha közös állatkertet szervezünk akkor az események résznél tegyük, hogy láthatóbb legyen. Bár az el van bújva a fórumon

    Lehet hozni állatkertes cikket, milyen állatbébi született, vagy hogy vannak. Időnként akad ilyen is

    Köszönöm!

    (http://www.zoobudapest.com)
    "Azé a világ, aki teleszüli"
    2012, 2014, 2016, 2019, 2022...

    #2
    beati. nautilus Kérlek írjatok ide is az Állatkerti élményeitekről, úgy szerettem olvasni a korosztályosban
    "Azé a világ, aki teleszüli"
    2012, 2014, 2016, 2019, 2022...

    Comment


      #3
      Engem csak az tart vissza, hogy tömegközlekedni kellene, és a lányok nem bírnák, szerinetem már az odavezető úton is kiakadnának nemhogy hazafelé. És mit csinálok, ha egyszerre mind a három bealszik? Hogy viszem őket haza? Ez kb egész napos program lenne, tehát a kaja/piát is meg kellene oldani. Ja meg 2 pelusos is van...
      Hát én ezt meg mondom őszintén kocsival és férjjel tudom csak elképzelni
      Nóri és a lányok: Norcsi (2012.Június) , Réka (2016.Január) , Luca (2017. Október)

      Comment


        #4
        mi lelkes allatkertezok vagyunk egesz eves berletet szoktunk venni. En siman mentem ket gyerekkel is majdnem egesz napra tokegyedul de mondjuk en mindenhova igy megyek most is a harommal. Szoval ez nem allatkert specifikus. Igen etel ital legyen nalatok es erdemes a gyerekek alvasa kore szervezni a dolgot. Persze az epp aktulais kicsi alszik kendoben vagy babakocsiban a kozepso nalunk is a kerdeses de mi reggel megyunk es maradunk egesz delelott ott is eszunk (berlettel olcso a menu az etteremben ) es igy kicsit csusztatjuk az alvasidot. Ha kocsival megyunk akkor alszanak az autoban hazafele ha nem akkor sokkal jobban kell figyelni hany ora es ki mennyit bir.
        Mi sokat jarunk vadasparkba is a szigethalmiba hozzank az esik kozelebb. En ugy gondolon minden csak szervezes kerdese meg hat mindenki vegye figyelembe mit bir a gyerkoc. annak semmi ertelme ha a hulla faradt gyereket vonszoljuk magunk utan. Az enyemek sulyos kilometereket kepesek lejarni szoval nalunk egy egy allatkertezes vadasparkozas nem minosul "orias" programnakncsak atlagosnak. De a gyerekeknek a kozos elmeny a lenyeg ha az "csak" jatszoterezes az is szuper ezt mindenki fel tudja merni

        Comment


          #5
          meg egy par hasznos info: pelusozni en barhol pelusozok 10 fok alatt azert keresunk egy pelenkazot de felette barmelyik padon.Szoptatas szinten barhol en minuszokban is szoptatok egy padon de vannak szoptatos szobak is.
          Kajat a mar emlitett etteremben kedvezmenyesen veszunk egy menut es persze viszek mindenfele gyumolcsotezt azt.
          az allatkertet lehetetlenseg erdemben bejarni egy nap alatt. Volt idoszak mikor hetente ketszer mentunk szoval szepen lassan sikerult ugy a vegere ernunk hogy mindent megneztunk elolvastunk stb.
          Vannak a gyerekeknek kedvenc helyei ott kezdunk ha megyunk. Rossz idoben is lehet batran menni a varazshegyben a palmahazban el lehet lenni fel napokat.A varazshegyben ingyenes programok allatbemutatok varjak a gyerekeket. van a "mikroszkopos" terem azt imadjak. tenyleg fel kell fedezni mikor milyen program van es ki kell probalni.
          Jatszoterek is vannak termeszetesen az is mindig nagy slager. A gondozoktolbatran lehet kerdezni a tobbseguk nagyon kedves es lelkesen valaszolnak a gyerekek kerdeseire.

          En ugy gondolom hogy az allatkert tulmutat azon hogy jaj szegeny allatok be vannak zarva. Rengeteg informacio talalhato olvashato a kirakott tablakon a fajmentesekrol szaporito programokrol. Az allatkertek munkaja eleg szerteagazo. Kornyezettudatossagra neveles is abszolut jelen van. Kulon madarmento kozpont van ahol a gyerekek megismerkedhetnek a madarmentok munkajaval.

          na szoval mi szeretjuk. Ha valaki idegenvezetot szeretne kolcsonadom amost 5 eves lanyomat ismeri az allatkert minden zeget zugat
          Utoljára szerkesztette Yettap; 2018.02.15., 18:59.

          Comment


            #6
            Szoptatás, őelusozás engem sem zavar, csak, ha málhás szamár vagyok, akkor nem a legjobb megoldás kirándulóhelynek. De tényeg. Ha tudnék vezetni, akkor simán. Kocsi mindent elvisz. A három alvó gyereket is. Az enyémek is aktívak, sőt! Pont ezért lenne hazafelé bealvás. Nekem meg többszörös átszállásos történet lenne.
            Amikor a középsőm most nyáron kórházban volt a Madarász utcaiban, akkor a nagyobbik nem bírta már a haza utat. Egyszerűen egy 1/2 órás bkv-zás (azaz 1 helyben ülés) kiakasztja. Tényleg csak a tömegközlekedés tart vissza. Minden mást tényleg megoldok.

            Pedig tök sok program van. Én is gondolkodtam a bérleten...
            Nóri és a lányok: Norcsi (2012.Június) , Réka (2016.Január) , Luca (2017. Október)

            Comment


              #7
              igen pontosan ezert mondom hogy mindenki ismeri a sajat gyereket es ugy kell megszervezni higy elmeny legyen ne gyotrelem. Nekunk is ket atszallasos a buli itthonrol de szerencsere az enyemek szeretnek bkv zni. ha allatkertezunk akkor foldalatti is van a musoron amit nagyon szeretnek
              ​​​​​​En minimal cuccal megyek mindenhova szoval egy nagyobb taska/hatizsak es kesz. a hordozas miatt alakult igy es nem banom. ami kell nalunk van de nem cipelem a fel haztartast.
              a berlet nagyon hamar megterul de nyilvan akkor eri meg ha rendszeresen jartok.

              Comment


                #8
                Szeretnék egy viszonylag fix programot a lányoknak, amin nem kell gondolkodni, és ezért merült fel a bérlet nekünk is. Háááát lehet, hogy kellene tenni egy kisérletet mostanság, aztán, ha sikeres lesz, akkor hajrá bérlet!
                Nóri és a lányok: Norcsi (2012.Június) , Réka (2016.Január) , Luca (2017. Október)

                Comment


                  #9
                  Volt időszak amikor hetente kétszer jártunk tényleg nagyon szeretik. Szerintem azért megunhatatlan mert hatalmas és nem lehet egy nap alatt bejárni. Szóval ahányszor mentünk más-más részén voltunk kb.
                  Szerintem is próbáljátok meg és meglátod hogy működik a dolog

                  Comment


                    #10
                    Earanyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Szeretnék egy viszonylag fix programot a lányoknak, amin nem kell gondolkodni, és ezért merült fel a bérlet nekünk is. Háááát lehet, hogy kellene tenni egy kisérletet mostanság, aztán, ha sikeres lesz, akkor hajrá bérlet!
                    Nekünk évek óta bérletünk van, egyszerre nagyon sokba kerül, és évente emelik, de, ha kiszámolod, évente aszem 5 ször! kell elmenni is máris behozta az árát. Volt, hogy két hét alatt voltunk 5 ször.... Mi is nagyon sokat járunk, még a férjemmel jártunk, rendszeresen, utána meg a gyerekekkel. Ha van bérletet meg van oldva a program, hogy hova vidd őket, mert az állatkert egyszerűen megunhatatlan, nekem sem sikerült tizenvalahány éve. Nyáron nagyon jól lehet hűsölni benne. én hárommal is bevállalom egyedül, de azért tényleg jobb, ha két felnőtt van. De az is jó, ha pl., ha elviszem őket egyedül, és a haza jövetelben van segítség. A bérlet legnagyobb előnye, hogy időt ad a gyereknek a felfedezésre. Egy nap alatt képtelenség bejárni,gyerekkel meg pláne, hogy meg is maradjon valami. Rengetegszer látom, hogy a gyerek pl leragadt egy pici békánál, és nézte volna hosszan, a szülő meg konkrétan elrángatta ! onnan, hogy menjünk már, nehogy már ezt a békát nézzed. Meg, hogy, ha ennyi pénzt kiadtunk a jegyért akkor, menjünk ezt is, meg kell nézni, azt is meg kell! nézni, nehogy már itt a játszótéren maradjunk, ennyi pénzért. Mi, ha bemegyünk sosem nézzük végig. De olyan is volt, hogy csak a játszótérre megyünk be nyáron, vagy pára kapuzni. Szóval nekünk nagyon megéri a bérletet venni. Majd még írok.
                    B & B & R & B

                    Comment


                      #11
                      Ja, még, van olyan bérlet ami a gyerek nevére szól, gyerek+kísérő, azzal a bérlettel a kísérő személye szabadon választható, egyszer én voltam a gyerekkel, egyszer az apja, egyszer, az egyik barátunk is csatlakozott, mert férjnek is volt külön bérlete, szóval szabadon variálható.
                      B & B & R & B

                      Comment


                        #12
                        igen nalunk is gyerek plusz kisero berlet van az a legjobb

                        Comment


                          #13
                          Yettap eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          igen nalunk is gyerek plusz kisero berlet van az a legjobb
                          Mi most váltottunk, régebben a gyerek+kísérő jóval olcsóbb volt, mint, ha külön bérletet veszel, de tavaly, talán 2 ezer volt a különbség, és mivel itt ovis, és sulis is, így inkább szétszedtük, és külön bérlete van mindenkinek. És csúsztatva van a bérletek lejárata is, pl, a férjé lejár húsvétkor, a mienké nyáron, a legkisebbé meg decemberben. Egyszerre kis sem tudnánk fizetni.
                          B & B & R & B

                          Comment


                            #14
                            Annyira jó olvasni titeket ilyen messzire (nincs messzebb, mint Nektek) nem bátorkodtam még egyedül a gyerekekkel. Majd talán a hárommal mi ha mentünk ált. vittünk babakocsit, én szeretem hogy elnyeli a cuccokat és pelusozni is jó benne. Volt olyan is,hogy állatkertbe készültünk, de nem mentünk be, kint maradtunk a ligetben játszóterezni, sétálni
                            Évi, Lilla (2012. 04. 03.) és Viola (2016. 03. 07.) éés Ferike (2018 február) anyukája

                            Comment


                              #15
                              Na, babakocsi. Tök jó meg minden, de lépcsőzni én nem vagyok hajlandó vele. Segítséget nem igen kap az ember. Nekem a középsőm lenne benne, a nagy mellettem a kicsi a hátamon.....khmmmm. Mondjuk a bealvásra megoldás lenne, meg a pelusozásra és a pakolásra is, ez tény.
                              Lehet, hogy együtt kéne mennünk, hogy erőt merítsek hozzá...
                              De most már egyre inkább akarok menni!
                              Ez a topik is szuper!
                              Nóri és a lányok: Norcsi (2012.Június) , Réka (2016.Január) , Luca (2017. Október)

                              Comment

                              Mamami portál footer

                              Összecsuk

                              Friss bejegyzések

                              Összecsuk

                              Cikk a mamami portálról

                              Összecsuk

                              szivárvány
                              Betöltés...
                              X