Tízéves koromtól mindig volt némi súlyfeleslegem hol több, hol kevesebb, ami elsősorban a pocakomon maradt meg. Ez már csak ilyen örökség- anyai vonalon mindenki pocakos gonddal küzd... Aztán jöttek a terhességeim (6) és a három szülés. Barni császáros baba lett. Lányokkal terhesség alatt alig három kilót híztam, ami szülés után le is ment, de a pocakom megmaradt. Barnival 9 kg híztam, ami nem túl sok, de mind rajtam maradt, és a császár után a pocakom még rondább lett, megereszkedett-ami az eddigi terhességeim után egyáltalán nem volt, sőt a gyomrom tájékán is lett egy csinos kis hurka, ami eddig sosem volt.Tudom, tudom, tornázni kell-erre van némi kísérlet részemről. Novembertől visszamegyek dolgozni, munkahelyemen valszeg minden torna és fogyókúra nélkül ledobok pár kilót, de valszeg a megereszkedett pocak megmarad.
Nagyon szeretem a hasszorítós bugyikat, ami megtartja a pocakomat-nem csak esztétikai szempontból, hanem mert nekem ez így kényelmes. Na ezzel kapcsolatban nyitottam a topicot. Használtok ilyen fehérneműket, milyen márka ami leginkább bejön számotokra, hol keresgessek igazán megfelelőt?
Nagyon szeretem a hasszorítós bugyikat, ami megtartja a pocakomat-nem csak esztétikai szempontból, hanem mert nekem ez így kényelmes. Na ezzel kapcsolatban nyitottam a topicot. Használtok ilyen fehérneműket, milyen márka ami leginkább bejön számotokra, hol keresgessek igazán megfelelőt?
Comment