Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

alakformáló fehérnemű

Összecsuk
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

alakformáló fehérnemű

Akció
    Tízéves koromtól mindig volt némi súlyfeleslegem hol több, hol kevesebb, ami elsősorban a pocakomon maradt meg. Ez már csak ilyen örökség- anyai vonalon mindenki pocakos gonddal küzd... Aztán jöttek a terhességeim (6) és a három szülés. Barni császáros baba lett. Lányokkal terhesség alatt alig három kilót híztam, ami szülés után le is ment, de a pocakom megmaradt. Barnival 9 kg híztam, ami nem túl sok, de mind rajtam maradt, és a császár után a pocakom még rondább lett, megereszkedett-ami az eddigi terhességeim után egyáltalán nem volt, sőt a gyomrom tájékán is lett egy csinos kis hurka, ami eddig sosem volt.Tudom, tudom, tornázni kell-erre van némi kísérlet részemről. Novembertől visszamegyek dolgozni, munkahelyemen valszeg minden torna és fogyókúra nélkül ledobok pár kilót, de valszeg a megereszkedett pocak megmarad.
    Nagyon szeretem a hasszorítós bugyikat, ami megtartja a pocakomat-nem csak esztétikai szempontból, hanem mert nekem ez így kényelmes. Na ezzel kapcsolatban nyitottam a topicot. Használtok ilyen fehérneműket, milyen márka ami leginkább bejön számotokra, hol keresgessek igazán megfelelőt?
    Magdi
    Barnabás 2007.10.31.

na ez engem is érdekel két császár után....

rajtam 7kg van versenysúlyomhoz képest, ami eloszlik, de mégis a pocak, amit nem bírok elviselni nekem is megereszkedett, egy-egy kisebb méretű feszes bugyi rajtam is sokat dob.... már 40es ruhák is rámjönnek, lábam vékony, karom is egész jó, de a hasam.....

minden érdekel

persze feszesíteni szeretnék a legjobban, de este 9kor már nem sok kedvem van hozzá általában
    Chris
    Á (a nagy harmadikos), Á(a nagy másodikos), és a kicsi Angyal G mamamija

Comment

Chris! Azt hittem többünket érint a dolog...

Hát a TV-ben reklámoznak egy alakformálót, de nekem valahogy fentartásaim vannak a TV-ben reklámozott dolgokkal kapcsolatban. Láttam, a Quellének is vannak ilyen alsóneműi, de még sosem próbáltam őket. Mondjuk a szimplán pocit már megszoktam évek alatt, de most ez a megereszkedett poci elkeserít...
      Magdi
      Barnabás 2007.10.31.

Comment

Lányok kicsit off, de ha már felmerült: Nekem is a császár óta "kötényhasam" van. Lelógós Nekem az a fixa ideám, hogy ez a csaszi miatt, a seb miatt van, amúgy csak nagy lenne, de nem lógna. Van valakinek hasonló tapasztalata?
        Vera

Comment

Vera, dettó... tuti, hogy a császár, anyunak is olyan

csak tudnám, hogy ha nádszál volnék milyen lenne. Ha ez a kis felesleg nem volna, akkor milyen volna? akkor mi lógna? igaz szerencsére lassan fogytam, így feszesedtem is fokozatosan, sokkal több és nagyobb lógott szülés után.

nehezemre esik kivárni, bár ruhában nem látszik már szerencsére, régen még ruhában is látszott sssszzzz

Vera rajtad mennyi van plussz ha nem indiszkrét?
          Chris

Comment

Én az elsővel 22 kilót híztam, a másodikkal 12-t, a harmadikkal öööööö nem jut eszembe mennyit. Most a gyerekek előtti állapotomhoz képest 5 kiló van rajtam. (De amúgy 10 felesleg)
            Vera

Comment

Vera eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Lányok kicsit off, de ha már felmerült: Nekem is a császár óta "kötényhasam" van. Lelógós Nekem az a fixa ideám, hogy ez a csaszi miatt, a seb miatt van, amúgy csak nagy lenne, de nem lógna. Van valakinek hasonló tapasztalata?

jaja, nekem is ez a véleményem, tapasztalatom...
              Magdi
              Barnabás 2007.10.31.

Comment

Vera eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                nekem nem császár volt, de bazi nagy hasam maradt. minden klubban kapok kedves beszólásokat, h baba-e...nekem már nem vicces
                na de a lényeg, h nekem meg az a fixa ideám, h azért maradt ekkora, mert nem szólt sneki, h le kéne kötni szülés után
                Kockapaci (F 2007.tél, A 2013.tél és L 2015. tavasz)

Comment

Paci, nekem azt mondtak ne kossem le szules utan, hogy dolgozzanak azok a hasizmok. a korhazban mondtak ezt.
                  az anyuka szerepben: Jusztina; a rendezo: Fruzsina Nilla "kuss! én így szállok le!'"

Comment

Na ez a másik problémám.
                    Megoszlanak a vélemények arról, hogy kell-e hasleszorító egyáltalán. Nekem a műtét után ajánlották a kórházban, de akkor kisebb bajom is nagyobb volt annál, hogy ezzel foglalkozzak. Meg aztán valahogy logikusabbnak tűnik az, hogy semmi hasleszorítás, mert leszorítás nélkül dolgozhatnak az izmok. De a kórházban meg pont azt mondták, hogy ha leszorítom, akkor nem nyúlnak meg a szövetek. Szóval nekem ez ellentmondásos.
                    Meg arra is kíváncsi lennék, hogy fogyókúra, torna után mennyire lehet eltüntetni ezt a fajta lógós pocakot??? Valahogy nekem az a sejtésem, hogy maga a bőr petyhüdt marad mindörökre...Hülyeség???
                    Magdi
                    Barnabás 2007.10.31.

Comment

Ez csak a bőröd minőségén és az időn múlik... Valóban van olyan, akinek megmaradnak a stírák és nem tudja visszaállítani az "eredeti" állapotot, de én még pl. reménykedem az 5. gyermek és többszöri hízás-fogyás után is (39 évesen), hogy ismét vissza tudom nyerni a formámat!-- (Mostani plusszom 20(!) Kg, de ez mindig így volt...

A jó fehérnemű csodákat tesz, egy-egy jó szabású body (bármilyen méretben) feszesebbé tesz és visszaadja az ember önbecsülését. Minden komoly gyártó kínálatában van ilyen, nem érdemes sajnálni rá a pénzt...
                      Kicsiszofi, Lili (2008.09.09) és a többi csodás 4 gyerkőc anyukája
                      kérlek emailt írj! andrea.valentinkukacgmail.com

Comment

nekem 3 császáros fiam van, a versenysúlyomhoz képest még van rajtam 5-10kg súlyfelesleg (sokak szerint nincs, de én érzem) és főleg a hasamon. szerencsésnek mondhatom magam, mert a vékonyabb fajtába tartozom, de tényleg van lelógós rész a hasamon, most hogy írtátok újra megnéztem, pont a "szerncsés" alkatom miatt ez annyira nem feltűnő.akkor tényleg a császár miatt lehet, mert a seb fölött van,tornázni én is fogok(?) ha nem a gép előtt ülök és mamamizok, hanem elkezdek mozogni.
                        én is használtam szülés után hasszorítós bugyit, bár senki nem mondott erről egy árva szót sem egyik kórházban sem, ahol megfordultam. én szerettem/szeretem, főleg a műtét után, jó volt hogy tartotta a hasamat és hogy a bugyi felső széle följebb volt mint a heg és nem bántotta
                        ja, még arra emlékszem, hogy az elő után a klinikán mikor kibelezve feküdtem az ágyon rádobtak egy nehéz "homokzsákot" a hasamra
                        Márti és a három fiú :
                        Csabi (2002.05.09.), Attila (2006.09.21.), Nimród (2009.07.21.) és még egy : Bulcsú (2015. 09.21.)

Comment

hú homokzsák.... durva (anyu is kapott de az már rég volt)

szerintem az egyik titok, hogy nem szabad hirtelen sokat fogyni, mert akkor nem tud a bőr regenerálódni.

Biztos praktikus volna kenni is valamivel, na arra én alkalmatlan vagyok, így nálam az nem játszik..

striák: háááát vannak, nem kevés. Embertelen hasam volt mindkétszer (4.48kg, 4.64kg) szóval azo már nem tudok változtatni, fehérek, de vannak és sok

én nem panaszkodom mert tényleg szépen húzódott vissza nem vészes, de visszasírom a feszes hasikám, ami súlyfelesleggel is szép feszes volt
                          Chris

Comment

Én is kaptam valami nehéz izét, lehet, hogy homokzsák? Tuti volt valami nehéz, és hideg műtét után, alig vártam, hogy lekerüljön. Ez biztos kórház függő...

Azt persze tudom, hogy ezek nagyon drágák - az alsóneműk, de én most nagyon hajtok egy jól szabott, "csinos" darabra. Melyik legyen az??? Van valamiféle összehasonlítási alapotok, vagy létezik effajta a neten?
                            Magdi
                            Barnabás 2007.10.31.

Comment

Érdemes megnézni a quelle és az otto oldalát. Ők több márkát és fazont árulnak (no és az árakat is kiírják)
                              Kicsiszofi, Lili (2008.09.09) és a többi csodás 4 gyerkőc anyukája
                              kérlek emailt írj! andrea.valentinkukacgmail.com

Comment

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Cikk a mamami portálról

Összecsuk

szivárvány
                              Betöltés...
                              X