Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

társasjáték-ajánló

Összecsuk
X
 
  •    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

    Sziasztok, na meséljetek, mi került a fa alá, mi jött be és mi nem?

    Nálunk végül karácsonyra jött a Kutyavilág (gyerek listáján volt), és a Rókanyomon.

    A Kutyavilág kicsit fura, szerintem drága (ugyan akciósan vettem kb. 2-3 ezerrel olcsóbban, mint a legtöbb helyen), ilyen kategóriában vannak sokkal jobbak is már. De amúgy nem rossz, szórakoztató, jó időtöltésnek. Első 2-3 döcögős volt, addigra bele lehet jönni a szabályokba. Sok mindenre kell figyelni. Szóval annyira nem is rossz

    A Rókanyomon nagyon cuki nyomozós. Kedves karakterek, szép a játék grafikája is, ezzel jól szórakozunk.

    Kapott ezenkívül egy Scrabble juniort és egy Brainbox-ot.

    Vettem még, de majd névnap-szülinapra kapja meg: Catan juniort, Carcassone-t, Algoracinget (Köszi Rutland!), Ticket to ride first journey-t.
    Malacka

    Comment


      nalunk a Dragon Valley tarsas volt a fa alatt az 5 es 3 eves jatekosoknak az egyeves meg csak a fa figurakat ragta benne a lanyaim imadjak a sarkanyokat ezert kaptak. Kooperacios tarsas a lenyege kb ugyanaz mint a Gyumolcsoskertnek az osszes jatekos kuzd a varazslo ellen. Ami tetszik hogy tobb nehezsegi fokban lehet jatszani akar jatekon belul is varialva igy kicsi es nagy is tud egyutt jatszani.
      Nalunk a harom gyerekszulinapbol ketto januar es februar azokra erkezik majd az Ubongo Junior illetve Husvetra a Szellemlepcso. Nevnapokat mi nem tartjuk az kimarad

      Comment


        A rókanyomont nagyon szeretem!
        Nálunk lett Afrikaland, tetszik, nem túl hosszú, de gondolkozós.
        Momo megkapta az áhított Minecraft kártyát, na ezzel iszonyat sokat játszottunk, pedig 27-én kapta meg. Elvileg 8+-os, de a 7 évesemnek simán megy, ma reggel meg játszott az 5 évessel, megtanította. Az fejtörős, előre gondolkozós. Annyira élvezi, hogy nincs visítás ha nem ő nyer, pedig sokszor nem ő nyer.
        Kaptak 1-1 brainboxot is, azok most nem kerültek annyira elő.
        Ja! meg torpedót is kapott, azt is imádjuk, igaziból azt én is nagyon szerettem volna.

        Sógorom meg megkapta tesómtól a Police társast, gyerekkoromban játszottam vele. Jó hosszú volt, sokat taktikázós, együtt agyalós, persze nagyobbaknak. Felnőttek játszottunk egyet egyik éjszaka. Én voltam a bűnöző és az utolsó lépésben majdnem elkaptak, a szerencsén múlott, hogy nem.
        A, Momo (2012) és Maci (2014) boldog anyukája

        Comment


          Én végül erősen megnyirbáltam a társas-listát. Azért is, mert csak kerüljön a fa alá olyan is, ami tök felesleges, mocsok drága, deannyiradeannyira szeretné (ready2robot pl) és még ha nem is játszik vele sokat, az igazi szemcsillogós öröm annak kibontásakor volt.
          Szóval a társasok:
          Tokió királya - szülinapjára kapta 2 hete, nagyon jó, bejön, gyors, pörgős játék. Át kell rendeznem a polcait a gyereknek, hogy olyan magasságba kerüljön, hogy le tudja venni... így azt hiszem, többször elő fog kerülni.
          Dixit -imádás lenne, ha apa leülne játszani. Nem teszi :/ ketten játszottunk vele egyet, de ugye azok elég erőltetett szabályok, nem az igazi úgy.
          torpedó -ez bejön, tetszik, csak tombol, ha nem ő nyer. én pedig egyszerűen hülye vagyok ahhoz, hogy egy logikai játékban direkt veszítsek.
          rugós foci -ugyan nem kifejezett társas, de ez telitalálat volt.
          brainbox -közölte, ő ezzel nem tud játszani. még próbálkozunk.

          A többit elnapoltuk. Mind olyan játék volt, amikbe kb most nő bele, szóval akár 2-3-5 év múlva sem késő, és hát nem lehet minden egyszerre a fa alatt.

          a sztár-ajándék amúgy az "xbox" volt, amiről tudja, hogy nem az (az agyonreklámozott retro konzol ), de legalább annyira örült neki. Ez is társas lényegében, mert csak olyanokkal hajlandó játszani, amit párban is lehet. Számomra ez volt a kompromisszumos megoldás a videójátékok terén.
          youlcsi és Muki (101214)[/URL]

          Comment


            Nálunk Appenzell sajtvárát és egy Djeco Kígyók és létrák társast kaptak a gyerekek (9 és 6 éves). Az Appenzell telitalálat volt, azt hittem, már kicsit kevés lesz a 9 évesnek, de imádja. Évek óta a szekrényben várta, hogy sorra kerüljön, őrült akciósan vettem pár éve. https://huzopakli.blog.hu/2013/05/15..._a_sajtvar_rad. Mindenkinek ajánlom, ha látja valahol, mert nagyon jó!
            Kriszta, Laci és a fiúk
            Értékeléseim
            fkriszta.privi kukac gmail.com

            Comment

            Mamami portál footer

            Összecsuk

            Friss bejegyzések

            Összecsuk

            Cikk a mamami portálról

            Összecsuk

            szivárvány
            Betöltés...
            X