Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Pozitív beszólások-egyetértő válaszok a hordozásban

Összecsuk
X
 
  •    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

    Pozitív beszólások-egyetértő válaszok a hordozásban

    Ma az Inter...rban voltam, és Luca a hátamon vásárolt velem. Nagyon édesen lereagált mindenkit, aki szólt hozzá, kommunikált vele-amolyan példaértékű kis kendőzés volt ez most. Na persze előfordul olyan is, mikor ordít rajtam, és akkor eléggé szégyellem, h nem babakocsival vagyunk égessük azt a terméket alapon
    A pénztárnál megjegyezték, h milyen értelmes szemei vannak a gyereknek, és milyen közlékeny, milyen jól érzi magát ott fenn. Egy nagypapa korú ember is lelkendezett, és még fizetés után is "gyönyörködött" bennnk pár percig, és elment. Luca persze integetett neki
    Luca új szokása, h megfogja hátulról a fejemet, és majdnem kicsavarja, h az arcom teljesen feléje legyen, h ő tudjon hatalmas puszikat nyomni rá. Remélem sokan látták, h bizony ezt is csak kendőből lehet csinálni, babakocsiból nem.
    Délután pedig egy cipőt vittünk vissza, és ott az eladó sajnálkozott, h akkor, mikor ő volt anyuka ilyenek még nem voltak- Kedvesen mondtam neki, h ez pedig nem egy újkori dolog, már az ókorban is létezett, nem hiszem, h ő előtte volt anya. Aztán picit meséltem,h valószínű azért nem jutott el hozzá ez, m nagyon nem reklámozzák a gyártók, m kis cégek.

    Szóval, arra gondoltam, h mi lenne, ha nem csak a negatív beszámolókat gyűjtenénk egy csokorba, hanem azokat az élményeket is, amik elismerésről szólnak, és ahol csak szempillarebesgetéssel nyugtázzuk mások dícséreteit, Igen, jól csináljuk.!
    Megmondom őszintén, én leginkább ilyenekkel találkozom.
    Brigi
    LRB

    #2
    Tetszik a topic, az ember úgyis hajlamos mindig inkább a rosszat, a negatívat meglátni és kiemelni - szóval igenis jó dolog a pozitív megjegyzések gyűjtése.

    Szerencsére én eddig csak ilyenekkel találkoztam, főleg az idősebb nénik jegyzik meg, milyen jó helye van Marcinak a kendőben, milyen édesen alszik, stb, stb. Nyáron fordult csak elő, hogy érdeklődtek, nincs-e melege (mikor elöl keresztben teljesen belefúrta magát a kendőbe ), de az is inkább csak jószándékú kérdés volt.

    Legutóbb a Sa..ya Parkban az au..anban jegyezte meg egy néni a sajtok közt, hogy milyen klassz helyen van Marci (mei taiban a hátamon), milyen jó neki ott. Ill. ugyanazon bevásárlás alkalmával többen is kedvesen mosolyogtak ránk.
    Kata
    Nóra (2006.11.30.), Marci (2009.05.01.) és Matyi (2012.10.15.) anyája

    Comment


      #3
      Talán szerencsés vagyok, de én is szinte kivétel nélkül csak pozitív megjyegyzéseket kaptam eddig (na jó, volt talán egy, max. kettő "kap levegőt?" az elején, amikor még nagyon kicsi volt, de én azt is inkább jószándékú aggódásnak vettem.)

      Talán egy amit kiemelnék: az állatkert előtt álltunk a sorban, mellettünk egy csapat iskolás, olyan 10-12 év körüliek. Az egyikük megjegyezte: de jó a babának, neki van a legjobb helye! A többiek lelkesen helyeseltek. (Őszintén szólva ettől a korosztálytól nem vártam, hogy egyáltalán észreveszik.)
      Ennél már csak az szokott jobban tetszeni, amikor langaléta, nyegle tinédzserek vigyorognak a batyus Jankára.
      Orsi és csacsogó Janka (2008.10.07.) + egy mini Milo (2013. március 9.)

      Szeretnél angolul tanulni? http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=35249

      Comment


        #4
        a szomszéd nénink,olyan öregnénis elnyújtott beszéddel mondja mindig,ahányszor csak meglát:jaaaaaaj,deee jóóóó helye van ennek a babának.sose lesz többé ilyen jó helye!
        "Engem ne emeljen a magasba senki,ha nem tud addig tartani,míg tényleg megnövök..." Birtalan Ferenc
        Zsófi-hordozási tanácsadó (hordozo.hu) vagyok Kaposváron és környékén!

        Comment


          #5
          öregbácsi: "csinos a hátizsákja!"

          Comment


            #6
            Múltkor népligetben Szeptember Feszten egy erdélyi 50 év krüli nő megjegyezte, hogy milyen édesen alszik a hátamon Nemsokára ugyanott kötöttünk ki nála, akkor már nem aludt, olyankor a MT már nem jó. Asszonyság fülkapta, beszélgettek, M. meg közben elmerengve simogatta a méretes cicijét
            tsok: ibi, Matyi (2007.) cépfiú annnyája

            Comment


              #7
              ez a topic miben különbözik az élménybeszámolóstól?
              Niké és Hanna (2006,04,07),Gitta (2008,03,14), Zsuzska (2010,09,15)
              Egri hordozóklub csütörtökön és Mezőköves minden szerdán
              Beli Buba babahordozo-tanfolyamvezető vagyok
              írj a gmailemre az is cyanus

              Comment


                #8
                szerintem abban,hogy az élményesben leírod,pl.hogy ma végre apa felvette a gyereket kendőbe,vagy hogy először kötöttél hátit és kimerészkedtél vele az uccára,ilyesmi...
                "Engem ne emeljen a magasba senki,ha nem tud addig tartani,míg tényleg megnövök..." Birtalan Ferenc
                Zsófi-hordozási tanácsadó (hordozo.hu) vagyok Kaposváron és környékén!

                Comment


                  #9
                  Cyanus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  ez a topic miben különbözik az élménybeszámolóstól?
                  Abban különbözik, h specifikusan a pozitív élményeidet írod le, amit mások reagálása okoz. Mint, ahogy van negatív beszólás-os topik is, ott a rossz élményeidet írod le, pedig az is mehetne a fennt említett topikba, nem?

                  Sztm muszáj, h legyen olyan "hely", ahol csupán azt olvashatod, bizony ez a forma nemcsak megrökönyödést kelt idegenekben, vagy furcsa dolgot jelent számukra, hanem egy pozitív élményt.
                  Mi is lássuk, nem cak magunk számára vagyunk "szépek/helyesek", hanem a külvilágnak is.
                  Brigi
                  LRB

                  Comment


                    #10
                    eszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    öregbácsi: "csinos a hátizsákja!"
                    ez tetszik, hátizsák
                    Brigi
                    LRB

                    Comment


                      #11
                      sarki ABC, fiatal pénztáros, köszön a fiamnak. Fizetek, lelépek. Másnap, idős pénztáros: de jó helye van ennek a kislegénynek. Pár nappal később: babakocsiban nagylegény, anyukájával diskurál, együtt a fiatal és az idős eladó is. Meglátnak minket: éééés itt van a másik kedvenc zsebibabánk.


                      Bosnyák téri piac. Kisfiamnak vettem barackot. Fiatal nagydumás eladó srác: Mekkora az óriás ott bent? (Balázs épp magzatméretűre összehúzva magát aludt) Igen is óriás, 4 hónapos (volt akkor).

                      és a szokásos, előttem már leírtak: de aranyos, de jó helye van, neki van a legjobb dolga stb.
                      beo - kisfiam, Bazsa (2009.04.28)

                      Comment


                        #12
                        Legtöbbször nekünk is pozitív élményeink vannak, milyen jó helye van, milyen aranyos, milyen mosolygós, beszédes, barátkozós, kiegyensúlyozott gyerek. Néha megkérdezik, nem nehéz-e - erre azt szoktam mondani, hogy de (15 kg), viszont így a legkönnyebb vinni hosszútávon - ezt általában el is hiszik. Míg elöl hordoztam, időnként előfordult a nem fullad-e meg kérdés, de az sem feltétlenül rosszindulatból.

                        Mai élmény: mentünk a Kesztyűgyárba, a buszon átadta egy hölgy a helyét, majd beszédbe elegyedett Bogival - milyen jó helye van, hogy hívják, milyen barátkozós, stb. Végül mi is elkezdtünk beszélgetni, kiderült, hogy neki is van egy 3,5 éves kislánya, szoptatta 3 év két hónapos koráig, együtt alszanak, öko a szemlélet stb. Mondtam neki, hogy mi épp a Babahordozó Hétre megyünk, kérdezte mi az, mondta, hogy milyen jó, hogy van ilyen, kérdezte, hol van, végül még névjegykártyát is adott, mindjárt írok is neki és meginvitálom ide.
                        Ani, Boglárka Blanka (2006.11.05.), Kamilla Kincső (2010.10.26.) és Barbara Bodza (2016.09.16) anyája, hordozási tanácsadó vagyok (hordozo.hu), keress bátran, ha segíthetek Neked

                        Comment


                          #13
                          Julinka imádja a hordozást így mikor elindulok vele vigyorog (aztán elalszik ) és ma sokat bkv-ztunk, vigyorgott ezerrel most is és a többiek mosolyogtak rá és persze félfüllel hallottam, hogy mondják, milyen jó neki ott, de jó helye van, stb.
                          Meg sajna az is ilyesmi mikor a babakocsit buszra küszködő anyukák néznek hogy mennyivel könnyebben közlekedek hordozva
                          Viki
                          Lányaim L(9), J(7) és D(4)

                          Comment


                            #14
                            Ilyen pici faluban, ahol mi lakunk, mindekni mindenkit ismer, akárhányszor hátigyerekkel közlekedem megdícsérnek, megszemlélnek és egytől-egyig elmondják, hogy soha ilyet még nem láttak, és mekkora királyság. (Anyóst leszámítva, ő mindig beszól persze.)
                            Böbe, és Blanka (2008. február) + Boróka Sára (2011. december) + Bíborka Panna (2014. július) + 4. (2017. május)

                            Comment


                              #15
                              Ma csattogok le az utcánk végén a földalattihoz és a Biztonságis ellenőr bácsi megcsodált minket,hogy most ez félre van rajtam csúszva vagy ilyen mert Ő még ilyet nem is látott és az unokáját is valami Manducában vagy miben hurcibálják és hogy milyen jó nekik benne.Mi meg egy Scootababy-vel voltunk
                              GyöngyeszBencus 2002/12 16 és Petra 2008/04 28 anyája
                              Mivel már nagyon ritkán járok erre kérlek próbáld velem a facebook oldalamon felvenni a kapcsolatot,köszi

                              Comment

                              Mamami portál footer

                              Összecsuk

                              Friss bejegyzések

                              Összecsuk

                              Cikk a mamami portálról

                              Összecsuk

                              szivárvány
                              Betöltés...
                              X