Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Gátseb

Összecsuk
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

Gátseb

Minden ezzel kapcsolatos gondolatokat, tapaszalatokat várok. Ebben a témában még nem találtam semmit.
    Rita, Regina (2007.05.02) Zalán(2011.02.09.) Zétény (2015.04.29.)

Sajnos így harmadjára jól megjártam. Pedig most kaptam a legkisebb vágást.
    A vége, ahol a csomó volt, szétnyílt, kb 5 mm-s szakaszon, és vérzik is. A szülésznő szerint bizonyos mértékű szétnyílás normális, mert ez csak a felső rész, de látatlanban gondolom nehéz ezt megmondani. Majd megmutatom a dokinak is, csak nem tudom mikor jutok el hozzá.
    Vérzésem nagyjából elmúlt, csak napi 1x van valami, úgyhogy jól látom hogy hol vérzik a seb. A másodiknál is szétnyílt minimálisan, de ott az egész, és nem vérzett. Akkor kicsípték a csomót a 3. napon. Most viszont bent hagyta a doki, hogy majd kiesik. Ki is esett csak hagyott egy mély lyukat maga után, és azóta fáj meg néhány nappal később elkezdett vérezni is.
    Jó lenne tudni mire számíthatok, lesz rosszabb is, vagy talán javulni fog már. Nem látom az alagút végét.

Comment

Én aloe first-öt fújtam a gátsebre. Nem tudom, hogy az használt e vagy az idő.
      Csybe

Comment

Firstözök én is, kb ennyit tudok tenni.
        Neked is vérzett?

Comment

Homeopátiás Staphysagriát lehet még iszogatni, ha gondolod (és érdekel) leírom pontosabban hogyan. (nagyon hamar helyrejön tőle)
          Utoljára szerkesztette Matykóka; 2015.05.10., 22:07.
          Móni
          Zs. ősz M. tavasz M. tél

Comment

Huha, sajnalom. Remelem rendezodik. En stadelmann fele rozsa-teafa hidrolatumot hasznaltam anno gatsebre. Ha gondolod nezz utana.
            Eszter, fürtös Panni (2013. okt)és Kende aranybaba (2015. junius) boldog anyukája

Comment

britta80 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Firstözök én is, kb ennyit tudok tenni.
              Neked is vérzett?
              arra már nem emlékszem, mert amúgy is sokat véreztem akkor még, és nem izgatott honnan jön. Megfigyelni magam meg sajna nem tettem. Esetleg arnika?
              Csybe

Comment

Én is többet véreztem az előző terhességek után. Most viszont valszeg a kaparásnak köszönhetően alig van már valami, ezért is tűnik fel. Most már több mint 1 napja nem vérzik, viszont most kezd szétválni az egész, remélem olyan minimális lesz, mint Zalánnál volt.

Comment

britta80 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Én is többet véreztem az előző terhességek után. Most viszont valszeg a kaparásnak köszönhetően alig van már valami, ezért is tűnik fel. Most már több mint 1 napja nem vérzik, viszont most kezd szétválni az egész, remélem olyan minimális lesz, mint Zalánnál volt.
                  Én a 2. terhességem során jártam úgy, hogy bennem hagyták a varratokat, hogy majd kiesnek. Na már most mikor elkezdett kipotyogni én totál ráparáztam, hogy úr isten, hogy mennyire szétnyílt....arra nem emlékszem már, hogy vérzett vagy sem. Az viszont tuti, hogy a dokim jót vigyorgott rajtam mikor én nagy aggodalommal mentem, hogy tuti valami gond van, mert szétnyílt. Van egy hely ahol nekem is maradt nagy lyuk. Na az ott is maradt begyógyult, de mivel nagyon kis felületet fogott oda így szét is szakadt.
                  Évi B(10.11.09.)Cs (13.03.31.) E(16.06.03.)kislány ruhák
                  kisfiú ruhák Eladó játékok, könyvek, női ruhák és babás dolgok

Comment

Matykóka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Homeopátiás Staphysagriát lehet még iszogatni, ha gondolod (és érdekel) leírom pontosabban hogyan. (nagyon hamar helyrejön tőle)
                    Szia!

Nekem is van gátsebem, igaz nem problémás, és felületi, de minden gyógyulást gyorsító ötletet szívesen veszek. Le tudnád írni nekem, hogy kell szedni a Staphysagriát? Ide vagy privátba, nekem mindegy. Köszi előre is!

Comment

Nálam is volt egyszer, h szétnyílt a seb,de begyógyult. Nem éreztem, hogy fájna, csak aggódtam,hogy ott most mi lesz
                      Első szülésemnél volt iszonyat ronda gátsebem. Véraláfutásos, ödémás. Akkor aloe firstöt használtam és jegeltem.
                      Most megúsztam a gátsebfájdalmat. Ici picit repedtem, egy öltést kaptam, de varrást se, meg utána a sebet se éreztem.
                      Balatoni nyaralás

Szabolcs (2007), Dóra (2010), Timike (2011) és Annácska (2015) anyukája

Comment

Nekem volt vágásom (első baba),és aztán nyílt is (segített egy frankó székrekedés....erről valahogy sehol nem esett szó,pedig elolvastam minden francot),de lassan meggyógyult nagyon szépre. Vérezgetett is egy darabig. Én is First-tel fújtam. Egy teljes flakon t elfújtam. Minden mosdó látogatás után befújtam. Most várom a második csemetét...kíváncsi leszek mi lesz. Levolac-ot viszek,az hétszentség.
                        Évi, Alíz (2014. január 28.) szeretett anyukája

Comment

Staphysagria CH30-ast kell venni, és 3 napig 2x1-et elszopogatni belőle. Remekül meggyógyítja a vágott, metszett sebeket. (Sajnos ezt anno én nem tudtam, de azóta már vakbélműtéten átesett rokonom is sikerrel alkalmazta, még az orvos is csodálkozott, hogyan lehet, hogy ilyen gyorsan meggyógyult a sebe.)

Most látom, hogy azt írtam, hogy iszogatni. Szóval azt is lehet, hogy 2 golyót feloldasz 2 dl vízben és ezt az oldatot iszogatod, napi 3-4 korty, így a 2 dl kb. a 3. nap végére elfogy.
                          A szárazon való szopogatás azonban lehet, hogy egyszerűbb.
                          Utoljára szerkesztette Matykóka; 2015.05.18., 22:17.
                          Móni
                          Zs. ősz M. tavasz M. tél

Comment

AbelneBaloghEvi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Most várom a második csemetét...kíváncsi leszek mi lesz. Levolac-ot viszek,az hétszentség.
                            Én az első szülésnél végbélig szakadtam. Hiába volt metszés, mivel a kicsit vállára akadt a köldökzsinór, így nem tudták befordítani és vákummal segítettek+egy doki nyomta még a hasamat. Így szakadtam...Ennek ellenére a második szülést gátvédelemmel sikerült véghezvinni.

Comment

Matykóka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Staphysagria CH30-ast kell venni, és 3 napig 2x1-et elszopogatni belőle. Remekül meggyógyítja a vágott, metszett sebeket. (Sajnos ezt anno én nem tudtam, de azóta már vakbélműtéten átesett rokonom is sikerrel alkalmazta, még az orvos is csodálkozott, hogyan lehet, hogy ilyen gyorsan meggyógyult a sebe.)

Most látom, hogy azt írtam, hogy iszogatni. Szóval azt is lehet, hogy 2 golyót feloldasz 2 dl vízben és ezt az oldatot iszogatod, napi 3-4 korty, így a 2 dl kb. a 3. nap végére elfogy.
                              A szárazon való szopogatás azonban lehet, hogy egyszerűbb.
                              Ezt jól megjegyzem magamnak.

Comment

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Leszoktató pelenkák szobatisztuláshoz

Cikk a mamami portálról

Összecsuk

szivárvány
                              Betöltés...
                              X