freewallet.org yobit bgogoli eobot eobot yobit.net биржа vbulletin nulled rus wp super cache tarot falı irc web chat applet poloniex.com yobit.net yobit.net
Várandósság tünetei(nek enyhítése) - Mamami Fórum | Baba-mama közösségi és piactér

Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Várandósság tünetei(nek enyhítése)

Összecsuk
X
 •  
 • Szűrő
 • Idő
 • Mutatás
Clear All
new posts

  kerekperec eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Nekem ugyanez. Első terhességemnél nem volt, most a másodiknál ezt érzem. Nem visszér, hanem szimplán a szövetek, izmok fájnak. Intimtornaintimtornaintimtorna.... ha nem esik rosszul. Nekem ezt javasolták.
  nekem sem volt az elsőnél semmi ilyesmi, most viszont már jó korán elkezdődött...
  2011, 2013, 2016

  Comment


   Jövök megint a rögeszmémmel - szóval a szövetek, izmok várandósságnál biztos sokmindentől fájhatnak. De sokszor vénás elégtelenség miatt van ez. Ez nem feltétlenül jelent már kialakult, láthatóan kitágult meg kacskaringós visszeret, csak annyit, hogy a vénás vér a terhelés miatt túl lassan áramlik a jó irányba, vagy néha akár még visszafele is folyhat. Ebből, ha így marad, előbb-utóbb visszértágulat lesz, ezért vettem egy kalap alá.

   Intimtorna - miért ne lehetne várandósan kezdeni? Nem értek hozzá, de nekünk anno szülésfelkészítőn tanítottak ilyen gyakorlatokat, úgyhogy én nem gyanakszom rá, hogy bajt okozna. Persze igazán intenzíven a szülés utáni tornán csináltuk.
   Egy kilencedikes lány, egy hetedikes fiú, egy harmadikos fiú és egy elsős fiú anyája

   Comment


    Nekem biztosan izomfájdalmam van gáttájékon.
    Intimtornát az első szülésem után kezdtem, én sem hiszem, hogy terhesen gondot okozna elkezdeni, de mindenképpen trénerrel javasolnám. Azzal az extra terheléssel, amit egy baba jelent a pocakban, nagyon nem mindegy a testhelyzet és intenzitás megválasztása. Úgy vettem észre, hogy terhesen legfeljebb állapotot fenntartó a torna, és nem pocakosan a max. intenzitás az, amitől igazán fejlődnek az izmok - legalábbis nálam.
    Eszti, egy kócos ovis és egy pihés pelusos anyája

    Comment


     El kéne menni a tanfolyamra csak nem két fillér de nagyon dicsérik..volt valaki?

     Comment


      Felhozom a topikot nem ok nélkül
      Háromig számolok, illetve már négyig

      Comment


       Szülés után én youtube-ról csináltam egy 3 perces gátizomtornát ezt már a szülés után rögtön el lehet kezdeni persze csak ha nem volt semmi komplikáció. A gátsebre valami fertőtlenítő sprít ajánlottak, aranyérre kúpot én a bioptron lámpát is használtam. Az aranyér miatt (nekem ez fájt a legjobban) nagyon kell figyelni a folyadék és rostbevitelre ha nem tudsz a kajára anniyra odafigyelni a pici mellett akkor meg lehet oldani a rostbevitelt Lepicollal is. Én sok szoptatós teát is ittam bár a doki néni azt mondta, hogy ez nem igazán gyarapítja a tejet de a folyadék az nagyon fontos.

       Comment

       Betöltés...
       X