freewallet.org yobit bgogoli eobot eobot.com отзывы 2019 yobit.net биржа vbulletin nulled rus wp super cache tarot falı irc web chat applet poloniex.com yobit.net
Bababarát kórházak? - Mamami Fórum | Baba-mama közösségi és piactér

Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Bababarát kórházak?

Összecsuk
X
 •  
 • Szűrő
 • Idő
 • Mutatás
Clear All
new posts

  #31
  Győr

  Szerintem kiérdemelte a bababarát címet!
  A babám végig velem volt, a kiságyában nem is aludt. Az eljén maguktól odajöttek segíteni, aztán mondták, hogy szóljak. Kezdő anyaként néha az ember nem mindíg tudja persze mikor kell segítség... Az viszont nagyon szuper volt, hogy senki nem háborgatott minket az ismerkedésben!
  A szoptatás igény szerinti, pótlást velem megbeszélték a nagy súlyesés miatt, de a lányomnak nem kellet!
  A mellettem lévő szobában a babának nem ment a szopozás, többször legalább fél-1 órát próbáltak neki segíteni!
  A babát az első vizsgálatkor, illetve fürdetéskor vitték csak el, amit meg lehetett nézni. Oltás, vérvétel, további vizsgálat, kékfény a szobában volt.
  A szobák többsége kétágyas, én ugyan egyágyasban voltam, de így is olyan volt mintha szobatársam lett volna a vékony falak miatt.
  Jó, hogy kortozott a látogasi idő, legalább tudtam picit pihenni!
  Ági és csöpp D (2012) meg tesóbab B (2014)

  Comment


   #32
   H o n v é d ( M Á V ) k ó r h á z
   2019

   Szülés után azonnal a mellkasomra rakták a picit és már jött is a szoptatási tanácsadó / szülésznő segíteni, pár percen belül sikerült a dolog (egész pontosan megbeszélte a fiammal, hogy szopnia kell, mert magának és anyának ezzel teszi a legjobbat). Volt két óránk hármasban a párommal, amíg nem zargattak. Utána felsegítettek és beültettek a tolószékbe, gyerkőcöt a kezembe adták és úgy toltak be a gyermekágyas részlegre. Három napig kellett bent lennünk, 0-24-ben együtt voltunk, még a vizsgálatokra is mehettem vele. Volt egy császáros szobatársam, vele is ugyanennyit lehetett a lánya, másik, koraszülő szobatársam viszont minimális időt töltött a fiával. Fürdésnél nem kötelező leadni, de megteheted. A babák "bevásárlókocsiban" vannak az anyjuk mellett, és szigorúan csak abban lehet tologatni, kézben nem viheted a folyosón. Nem adnak cukros vizet, tápszert se feleslegesen, igény szerinti szoptatásra bíztatnak. Nekem alapvetően jó tapasztalatom volt ott, kellemesen csalódtam!

   Comment

   Betöltés...
   X