Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Szoptatós ruha -kell-e nekem ilyen?

Collapse
X
 •   
 • Szűrő
 • Idő
 • Mutatás
Clear All
new posts

  Szoptatós ruha -kell-e nekem ilyen?

  Régóta nézegetem a szoptatós ruhákat. Csinosak, helyesek. De az áruk egy átlagos ruhánál pont annyival több hogy meg kell fontoljam a vásárlást.
  A másik ami eltántorított még, hogy annyira kevés ideig használjuk a szoptatós ruhákat. Féltem, nem használnám ki. Ez a kis idő májusban már a hatodik év lesz
  Most ezeken a dilemmákon túlléptem, már csak a gyakorlati rész érdekel. Kis cicivel, nagy cicivel milyen ruhát érdemes venni? Illetőleg ami átlapolós vagy amiből kibújtatható a cici, nem nyúlik ki nagyon (csúnyán) a szoptatás alatt?
  Gyertek, írjatok tapasztalatokat, beszerző helyeket, márkákat
  anya vagyok -nem megyek vissza dolgozni, sose dolgoztam, most is csak itt fekszem...

  #2
  Én nem szeretem a félrehúzósat.nekem a legszimpatikusabb,mikor felülröl takarja még egy réteg.ez szoptatáskor takar is kicsit és jól is néz ki (szerintem).különbözö hosszuságú lehet a felsö réteg,látványos tud lenni

  ​​​​​​de ezt szerintem simán hordhatod akkor is,ha nem szoptatsz.
  Last edited by gkop; 2017.10.21., 09:48.

  Comment


   #3
   https://mamamibolt.hu/ruhazat/6023-b...-nyakkal-feher
   persze ennyiért én se tudnám megvenni,de ilyen fazonra gondoltam.

   Comment


    #4
    Nekem pont ruhám nincs, csak olyan, ami alkalmas szoptatásra is. Ezek még újonnan is olcsóbbak, mint a tipikus szoptatós.
    Hát, muszáj márkát írnom, a H&M-es minőség vacak. Nem minden cuccuk az, de van egy jó pár felsőm tőlük és biza kinyúlik. Szopiztatás után próbálnád visszahelyezni a dolgokat az eredeti állásba és a dekoltázs megnyúlt. Frissen mosva szépen rásimul oda ahová kell, de egyszeri használat után is úgy néz ki, mind ha kutya szájából húzták volna ki. Ezek az átlapolós felsőik. A többivel nincs gond. A boob tuti! Viszont az ára is az. Én nagyon, de nagyon akciósan vettem egy outlet oldalról felsőket (csak 2 féle volt az én méretemben, extrán mérethiányos, szóval nagyon ki kell fogni) 3500-4000Ft értékben, de most már csak 6-7e körül látok felsőket. Ruhát meg drágábban. Viszont cserébe tuti megbízható a minőség.
    Sokan a turit ajánják. Ha van türelmed és időd hozzá, akár még szerencséd is lehet. Nekem sajna nincs türelmem hozzá. Ha jönne velem valaki, lehet, hogy a közös bandázás meghozná a kedvem hozzá (ez most nem felhívás volt keringőre, mert így pocakosan ezer%, hogy be nem teszem a lábam egy turiba, de máshová sem)
    A H&M abból a szempontból (és csakis ezért veszek még onnan cuccot), mert tök kényelmesen itthonról tudom intézni a vásárlást, és, ha van akció+ingyen szállítás, akkor tutira megéri.
    Nóri és a lányok: Norcsi (2012.Június) , Réka (2016.Január) , Luca (2017. Október)

    Comment


     #5
     A Hm -nek vannak szopis trikóik,azokkal én elégedett vagyok,illetve egy olyan fazonom van,amit én ajánlottam de az eleve lenge anyag,nem nyult ki
     a trikókat is ki lehet fogni akciósan,egyébként az sem olcso,de érdemes figyelni, gy akran akciós. De azzal meg az van,hogy rá kell venni még egy felsöt,legalábbbis szerintem inkább fehérneműnek számít.
     http://m2.hm.com/hu_hu/productpage.0433877001.html

     Comment


      #6
      Ilyenek vannak nekem is. Én önmagában hordom
      Nekem az átlapolós felsőkkel van csak gondom. A többi tökéletesen működik.
      Nóri és a lányok: Norcsi (2012.Június) , Réka (2016.Január) , Luca (2017. Október)

      Comment


       #7
       gkop-hoz csatlakozom, ilyeneket hordok pár éve állandóan. Nyilvános helyen (szolidabb) és éjszaka (nem fázom, nem kell "keresgélni", felhúzogálni, stb) nagyon sokat segít. Akciósan és használtan vettem őket, újonnan én sem adnék értük ennyit.
       erzsi - és J herceg (2011.aug.25.) és K hercegnő (2012.nov.2. VBAC baba) és P herceg (2015.márc.19. osz-2VBAC) és M hercegnő (2016.júl.28. 3VBAC)

       Comment


        #8
        Az átlapolóst én is gondoltam.hogy kinyúlik, volt hasonló elven mőködő ruhám. Nem tudok most bővebben irni itt zizeg a gyerek mellettem. De tök.jók amiket írtatok. És itthon még én is trikót viselek.
        anya vagyok -nem megyek vissza dolgozni, sose dolgoztam, most is csak itt fekszem...

        Comment

        Betöltés...
        X