Egyébként lesznek eladó újszülött pelusaim. Blümchen külsők, most növi ki a babám. Nem érdekel? Meg pár pop-in.
Közlemény
Összecsuk
No announcement yet.
Kérdések zöldfülű textilpelenkázóktól 5.0
Összecsuk
X
-
-
kotta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyébként lesznek eladó újszülött pelusaim. Blümchen külsők, most növi ki a babám. Nem érdekel? Meg pár pop-in.
Vegyük fel egymással a kapcsolatot privátban, szívesen megnézném őket☺️
Comment
-
Már írtam is☺️
Comment
-
Halló, emlékszel rám? A régi Nick nevemen írtál. Priviben szívesen megnézem őket.
☺️ Köszönöm
Comment
Mamami portál footer
Összecsuk
Friss bejegyzések
Összecsuk
-
kotta általManapság már nem kifejezetten "divat" úgy mei tait használni, mint régen (2012-2014 a rég). De picikre bizony még mindig vannak, sőt...2024.06.20., 09:38
-
szilda általRövid, tömör, és velős címet adtam a topiknak Nem tudom hallottatok e már a flylady háztartásszervező porgramról. Már két hónapja élevezi...2009.10.28., 11:17
-
Csillandi általSajnos előfordul, hogy az anya minden erőfeszítése ellenére sem megy a szoptatás úgy és addig, ahogy és ameddig azt szeretné. Nekem az egyik...2014.03.03., 16:36
-
Tiszavirág általOlvastam egy honlapon (mosódió rendelése), hogy egy négytagú család heti háromszor mos (statisztikai átlag).
Én annyit mosok hármunkra,...2009.07.08., 08:47 -
Majamami általAmikor megtudjuk, hogy kisbabát várunk, biztosan nem munkajogi kérdésekkel szeretnénk foglalkozni, mégis a nyugodt készülődés érdekében, érdemes...2023.03.14., 15:10
Comment