Köszönöm hogy összeszedted nekem joys, de ez így nekem még mindig nehéz. Várom nagyon hogy valaki megdobál márkákkal és hogy a DM-es folyékonyok közti különbségről mesél nekem valaki. Aki ismeri ezek közt a különbséget, kérem mondja el.
Közlemény
Összecsuk
No announcement yet.
Pelexikon (wikipelenka)
Összecsuk
Kiemelt topik
X
X
-
eladó ruhák itt: http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=83317
és itt: http://mamami.hu/forum/showthread.php?t=81763
-
Hálistennek megint van sok kezdő moshatós, nekik hozom ezt a topikot most előre, illetve javaslom nézzétek meg a másik hasznos topikot is: http://mamami.hu/forum/showthread.php?t=28382
Comment
-
hát nem igazán értem miéért akkora szám összevarrni a külsőt, a nedvszívó betéttel (vagy bepatentolni) és a tetejére tenni egy polárt ami szárazon tart. A kakifogót így is eldobhatóban adják mellé, pedig azt lehet moshatóban is kapni, készíteni (vékonyka polárból).
Mindezt egybevarrva tudja az Imse AIOja! sőt ha jól láttam a mamami boltban az új pop-in is tudja: bepatentolható nedvszívó összehajtható betét aminek egy sávja polár, az a sáv ami a popóval érintkezik.
VAGY valamit rosszul értelmezek a kérdésben?Utoljára szerkesztette redy; 2011.12.17., 12:28.
Comment
-
AI3
itt van egy AI3, nekem ebből az derül ki, hogy 3 anyag van összeépítve, amit Te raksz egybe: a peluskülső, a bepatentolható betét, és az erre patentolható szárazontartó + adnak hozzá 2 db eldobható kakifogó papírt ajándékba.
Youtube-on azt mutatja, hogy újszülötthöz elég lehet csak a szárazontartót bepatentolni...Utoljára szerkesztette redy; 2011.12.17., 19:03.
Comment
-
-
összegyűjtöttem jópár féle belső pelust és betétet. Ha beáztatom és lemérem azonos módszerrel, mennyit szívnak szerinted lenne értelme ide betenni?
ugye nem biztos, hogy ennyit a gyerekből is felszív, de mondjuk látszódna a különbség 1 mikroszálas betét meg egy frottír belső között - vagy nem -gyerekek: Máté, Levi(2004-10) & Lili(2007-06) & Csongor (2011-11)
Comment
-
redy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
maximálisan támogatom hogy bekerüljön ide
és a módszert is írd le, meg h hány gramm szárazon az anyag.
ezt amúgy is érdemes lenne gyűjtögetni, amióta Bori elkezdte számolni a prefi súlyát kedvet kaptam én is méricskélnigyerekek: Máté, Levi(2004-10) & Lili(2007-06) & Csongor (2011-11)
Comment
Mamami portál footer
Összecsuk
Friss bejegyzések
Összecsuk
-
baresz általMegválnék ettől a gyönyörű, újszerű állapotban lévő limitált szériás Dydimos Ginko kendőtől. Nagyon keveset használtuk, teljesen hibátlan...2024.10.14., 13:14
-
anyatigris általAz imént merült fel bennem, hogy lehetne egy ilyen topik is a szoptatós és kötődő nevelős dühöngő mintájára. Így talán nem offolnánk szét...
-
Hol: Hordozás
2011.02.02., 12:52 -
-
Mamm általSziasztok!
Kisfiam 7 hónapos múlt és pár napja megállapította egy orvos, hogy a kutacsa teljesen bezárult. Igazából nekem is feltűnt...-
Hol: Baba-mama egészség
2010.12.28., 12:37 -
-
Zsuzska általÖrök gond, hogy mi legyen az ebéd.
Talán ha leírjuk, mit főzünk éppen, adhatunk egymásnak tippeket
Én ma tarhonyás húst...2009.01.09., 11:45
Comment