freewallet.org yobit bgogoli eobot eobot.com отзывы 2019 yobit.net биржа vbulletin nulled rus wp super cache tarot falı irc web chat applet poloniex.com
Viztisztito - ki milyet hasznal es miert? - Mamami Fórum | Baba-mama közösségi és piactér

Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Viztisztito - ki milyet hasznal es miert?

Összecsuk
X
 •  
 • Szűrő
 • Idő
 • Mutatás
Clear All
new posts

  Lányok, zuhanyszűrőt szeretnék venni, van erről tapasztalatotok? Segít az ekcémán? Ha igen, ki milyet használ? Én most ezt néztem ki, mit gondoltok, jó lehet?
  Kattti és a betyárok
  2009, 2010, 2012, 2014
  Babaúszós csomag eladó

  Comment


   Én egy ilyet kaptam ajándékba a sikeresen kiválasztott beépíthető víztisztítóm mellé ---> Aquafilter KDF zuhanyszűrő
   Enyhíti az ekcémás tüneteket és a bőrünk is jobban viseli a fürdést, de azért teljes mértékben nem szüntette meg. Nem rossz, az árát megéri, főleg ha ajándékba küldik De azt ne várd tőle, hogy utána nem leszel ekcémás.

   Comment


    Sziasztok, asztali víztisztitót ill. zuhanyra szerelhető vízszűrőt vennék, a vízhozammal nem vagyok tisztában. A konyhai asztali (amit csak csapra kell rászerelni, nem a pult alá) szűrőből nem jön lassabban a víz? Olyan vékonynak tűnik a hozzá való vízcső... És a zuhanyba szerelhető szűrő sem csökkenti a víznyomást? Lehet, h baromság, amit kérdezek, de bennem felmerült és nem értek hozzá. Köszi ha válaszoltok!!!
    Fruzsi és a 2010-ben született alsó- és felsőfídvári csumida Zsuzsó , 2012-ben született Iga baba és a 2015ös Pocó

    Comment


     Szia Zsuzsina!

     Nekünk ilyen van: http://www.vizszurok.hu/asztali-vizt...telben-t416051

     Anyukámnak ilyen: http://www.vizszurok.hu/asztali-vizs...tettel-t406243

     A barátnőméknek fehér színű van, ami gyakorlatilag úgy néz ki mint a második, amit linkeltem. Csak olyat nem találok most interneten.

     Jön mindből rendesen a víz, ha teljesen megnyitom akkor annyira, hogy még kis is csap a mosogató tálcából. A használatiban az áll, hogy nem szabad teljesen kinyitni a csapot, mert akkor nem szűr rendesen. Max. 200liter/órás teljesítményt írtak.

     Comment


      Köszi, azóta már beszereztem én is. Wellneteset, finom a víz vele, persze nem tudom megállapítani, mennyire hatékony, de klórszaga nincs a víznek. A vízkövesedéssel kell csak küzdeni Köszi
      Fruzsi és a 2010-ben született alsó- és felsőfídvári csumida Zsuzsó , 2012-ben született Iga baba és a 2015ös Pocó

      Comment

      Betöltés...
      X