Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Fittleves :)

Összecsuk
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

Fittleves :)

Fogyjunk olcsón, hatékonyan!

A Kőlevesben merült fel, hogy jó lenne egy ilyen topik, ahol megbeszélhetjük a fogyástippeket, táplálékkiegészítőket, recepteket, olcsó beszerzőhelyeket, edzésterveket.

HAJRÁ!

EDZÉSEK:

Kezdőknek:
    Tony Horton Beach Body Guaranteed sorozat 8-11 percesei (has, comb, fenék, kar, nyújtás)

Zuzka tornái. Kiindulásként innen lehet csemegézni. Vannak köztük rövidek.

Péntek Enikő

Rubint Réka

Haladóknak:

Shaun T T25

Tony Horton P90X

RECEPTEK:

Tisztítóvíz

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSOK:

KALÓRIABÁZIS (Itt lehet vezetni gyakorlatilag MINDENT!)
    Táplálkozási iránymutató Jutitól
    Táplálkozási tanácsok Esztertől
    Különböző diéták
    Példaétrend

TIPPEK

Vízivós alaprutin
    Fokozatosság és evés tippek
    Esti evés
    Utoljára szerkesztette mauglina; 2015.08.30., 15:13.
    Ági vagyok Benedek (2013.12.14.) anyukája. Balettet tanítok

Eladó rucik és könyvek

és tényleg fittleves maradt a címe
    Eszter - 3 fiú (19, 11 és 5 évesek) anyukája Blogom a háztartásról és egyéb kihívásokról
    Kaja kihívás összesítő

Comment

Az egyik legfontosabb és legolcsóbb alaprutin a vízivás (persze csak ott olcsó, ahol jó a csapvíz) én szeretek vizet inni, de van, hogy elfelejtem. Lehet vízivó applikációt is letölteni.

Az én módszerem:
      - reggel forró citromos víz 3 dl
      - napközben 7 bigybaszt kell lenyelnem (4 ízületvédő, 1 c+zink, 1 multivitamin és 1 D+K+Ca jelenleg ezeket szedem, de van, hogy kiegészül vagy lecserélődik vasra vagy folsavra stb.) ezeket mind 1-1 pohár 3 dl vízzel veszem be

ha egyébként elfelejtenék inni, akkor már megittam 24 dl vizet, ami az én testsúlyomhoz már jó

A folyadékba sem teát, sem kávét, sem egyéb italt nem számítok bele (a szigorúbb időszakban nem is iszok mást, max. zöldteát, de alapból sem iszok gyümölcslevet, meg semmi egyebet, 1-1 sört nagyritkán, de amióta "fogyózok", szinte soha, nagyon sok kalória van az alkoholban)
      Eszter - 3 fiú (19, 11 és 5 évesek) anyukája Blogom a háztartásról és egyéb kihívásokról
      Kaja kihívás összesítő

Comment

Jöttem Fittleves rulez

Eszter, mi az a D+K?
        Verus és az örökmozgók: S(9,8) & B(6) & B(0,9)
        hordozási tanácsadó (ClauWi)
        KreaTúra blog
        "Akkor jársz jól, ha mind közelebb lépsz ahhoz, amitől félnél"

Comment

Na, ezt jó, hogy írod. Én viszonylag sokat iszom, de jó lenne nekem is megfigyelnem, hogy pontosan mennyit is.
          Ma elmegyek edzőterembe. Itt Pesten nem tudom máshogy elképzelni a futást.
          Ági vagyok Benedek (2013.12.14.) anyukája. Balettet tanítok

Eladó rucik és könyvek

Comment

Ez a bogyószedés az Achilles-sarkam. Kb. 8 doboz megkezdett ez-az van otthon. Az ősz-tél projektje lesz, hogy beszedjem őket.

Comment

Na jó, van egy csomó Achilles-sarkam, ez az egyik.

Comment

No akkor jövök én is Bemásolom a kőlevestopikos hozzászólásom elsőként. :

Jajj, látom mi a téma Nálam is a fittleves van a porondon.
                Húsvétkor kezdtem a tornát (heti 2 súlyzós, heti 3 cardio) és kb. egy hónapja eszem pluszban fehérjét a súlyzós edzések után. Fogytam mérleg szerint 9 kg-t, teszsírszázalék szerint számolva pedig 12 kg-t. Szóval azért jön rám az izom
                Kb. 20 kg-t híztam a gyerekszülések után, ami már jó 3 éve stagnált (vagy egy picit még több lett), már nehezen mozogtam és a ruhatáram zsákokból állt csak a végére...
                Most én is, ahogy látom az eredményt, sokkal lelkesebben és enegrikusabban csinálom és jobban is érzem magam.

Szóval hajrá mindenkinek!
                Judó - Viktória (2010.szeptember) és Bence (2012.március) anyija

Comment

És valóban én is a sok folyadék bevitelével próbálkozom. Azon kívül, hogy edzések alatt elfogy 8dl-1 liter víz, én is iszok minden étkezés előtt 3 dl vizet. Az ugye 5 étkezéssel számolva 1.5 liter plusz a másik kb 1 liter. Szóval kijön alapjáraton majdnem 2,5 liter. Ehhez jön még plusz leves, dinnye, reggeli tea stb.
                  A sport, fogyás és a megfelelő folyadékbevitel nekem sokmindenben segített. Fejfájásaim elmúltak, ciklusom teljesen rendbejött (bár abban Klári is benne volt), gerincsérveim nem fájnak, hajam nem hullik, bőröm sokkal szebb. A közérzetemről nem is beszélve...
                  Judó - Viktória (2010.szeptember) és Bence (2012.március) anyija

Comment

ittvagyok
                    https://www.facebook.com/judit.sandor.376] és kerteshazeladaskukaxgmailpontcom itt elérhet aki szeretne

Comment

Most ment el az edzőm és nagyon büszke vagyok magamra...két hete van edzés....nulla könnyitett fekvőtámaszból mára könnyitett 12 ig jutottam aztán mikor rájöttünk hogy megy rendesből is 5,ha jobban lemegyek akkor kettő,fáradtan,remegő karral edzés végén is,megbeszéltük hogy felejtsem el a könnyitettetOltári büszke vagyok!...és ezt én magam értem el) planknál súlyokat pakolt a hátamra
                      https://www.facebook.com/judit.sandor.376] és kerteshazeladaskukaxgmailpontcom itt elérhet aki szeretne

Comment

Én is itt leszek Sajna egy éve történt párhós sikerélmény óta nem tudok rendesen visszarázódni, több mozgás, kevesebb szénhidrát kéne. Nekem csak akkor működik a fogyi, ha semmi kenyér-tészta nincs az étrendben.. csak akkor múlk el az állandó ehetnékem.

"...csomó Achilles sarok"
                        Erika, 3 kölök anyuja: Baló (2005.01), Lenke (2007.12), Mikus (2013.03)

Kisfiúcipők

Comment

Szupertopik rendszeres zugolvasoja leszek
                          D. 2013.01.15 és A. 2015.07.02.
                          A teli kelyhet szépen üríteni ki, ugyan kinek sikerülne ez? (C.G.J.)

Comment

bellatrix eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Jöttem Fittleves rulez

Eszter, mi az a D+K?
                            D-vitamin K-vitamin plusz Calcium aranyos idős házaspár van a dobozon, mindig mosolygok, de nekem most kell a csontjaim miatt
                            + az ízületvédő a porcok miatt, de van kollagén is benne. Nem is tudtam, hogy a csontokat kollagén is alkotja, meg, hogy az is egyfajta fehérje
                            Egy csomót tanulok, amióta sportolok és hozzáolvasok
                            Kaja kihívás összesítő

Comment

judo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              És valóban én is a sok folyadék bevitelével próbálkozom. Azon kívül, hogy edzések alatt elfogy 8dl-1 liter víz, én is iszok minden étkezés előtt 3 dl vizet. Az ugye 5 étkezéssel számolva 1.5 liter plusz a másik kb 1 liter. Szóval kijön alapjáraton majdnem 2,5 liter. Ehhez jön még plusz leves, dinnye, reggeli tea stb.
                              A sport, fogyás és a megfelelő folyadékbevitel nekem sokmindenben segített. Fejfájásaim elmúltak, ciklusom teljesen rendbejött (bár abban Klári is benne volt), gerincsérveim nem fájnak, hajam nem hullik, bőröm sokkal szebb. A közérzetemről nem is beszélve...
                              olyan jó olvasni az ilyet!
                              Kaja kihívás összesítő

Comment

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Mosható úszópelenkák strandra és babaúszásra
                              LoveRadius csatos babahordozók
                              Leszoktató pelenkák szobatisztuláshoz

Cikk a mamami portálról

Összecsuk

szivárvány