Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

FlyLady háztartásszervezés

Összecsuk
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

FlyLady háztartásszervezés

Rövid, tömör, és velős címet adtam a topiknak Nem tudom hallottatok e már a flylady háztartásszervező porgramról. Már két hónapja élevezi ezt a kis rendszert környezetem, lakásom, és jómagam Most, hogy már tényleg tapasztalom jótékony hatását, bőséges tesztelés után javasolhatom bátran, bárkinek. Részleteket itt találtok. Ebben a topikban pedig megbeszélhetjük a tapasztalatiankat.
    Az enyémeket addig is elolvashatjátok a blogomban, de kiváncsi lennék rá hogy Ti találkoztatok e már vele, próbáltátok el, tapasztaltatok e valamit, vagy ha most netán elkezdite, hogy halad.
    Repüljünk együtt
    szilda
    Olivér
    Tivadar és Johanna anyukája
    Életünk képei "hobbim"

Na erre kíváncsi vagyok,ha lesz egy kis időm végig böngészem az oldalt.
    Nagy szükségem lenne nekem is valami csodára,mert feje tetején áll a lakás állandóan.
    Mióta meg van Petra vasalni valóim is hegyekben állnak állandóan.
    GyöngyeszBencus 2002/12 16 és Petra 2008/04 28 anyája
    Mivel már nagyon ritkán járok erre kérlek próbáld velem a facebook oldalamon felvenni a kapcsolatot,köszi

Comment

hát lehet, hogy nekem is pont ez kell most...
      nagyon le vagyok törve...
      Bogi
      Marci és Emma anyája
      mesevirágokat tessék

Comment

Egy másikfajta megközelítése a rendszeres háztartásvezetésnek:
        http://tyukanyoponthu.blogspot.com/s...m%C3%ADt%C3%B3
        Három a gyerek, egyik sem baba

Comment

hekele eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Nagy szükségem lenne nekem is valami csodára,mert feje tetején áll a lakás állandóan.
          Nálam iis a kupleráj dominált, amíg rá nem leltem erre a flylady-dologra, de most már be merem enegedni a szomszédasszonyt, meg bárki váratlan vendéget

Boglilarki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          hát lehet, hogy nekem is pont ez kell most...
          nagyon le vagyok törve...

Én is le voltam törve, agyonstresszeltem magam azon, hogy nem bírom rendben tartani a lakást, közben nem haladtam vele.
          Ebben a progiban az tetszett meg, hogy nagyon kicsi lépésekben "kell" haladni (mert semmi nem kötelező, ultralaza hozzáállás kell), olyan aprókban, ami még nekem is megy, és napról napra alakulnak a dolgok.

Hihetletlennek hangzik, de ha csináltam volna előtte fotót, akkor szembetűnő lenne a változás

(persze most a vizsgaidőszakban lazábban veszem a dolgot, mint eddig, de utána majd felpörgök)

Szóval csak annyit akartam írni "röviden", hogy érdemes kipróbálni, mert tényleg használ...még az olyan notorius lustáknak is, mint én
          Csillu (javíthatatlan extrovertált, dumagép) Gyermekeim: Barni (3dikos okoska), Olívia (suliba készülő szépség) és Emília (bölcsis Csirke)
          Privi helyett: csillacsaplar85@gmail.com

Comment

azt hittem, én is hallottam erről, de az egy angol nyelvű oldal volt, de lehet uez a program. Akkor sem időm sem türelmem nem volt kiböngészni -túl sok info volt, de most megnézem magyaraul köszi a topikot!
            Viki
            Lányaim L(9), J(7) és D(4)

Comment

Csillu,ez jó hír
              Láttam,hogy Neked is van hozzászólásod az oldalonTe mióta csinálod?
              Ha ilyen pici lépésekben haladsz mégis hogy alakul ki a rend?
              Nemigazán tudom még elképzelni,mert most ha van egy kis szabad (gyereknélküli) időm na és persze kedvem gyorsa nekiesek és amit megcsinálok az is csak addig van úgy míg a párom vagy a kicsi meg nem mozdul a lakásban.A fiammal nincs ilyen problémám,de kettőjük mellé kéne egy külön szolga akik csak Ő utánnuk pakol.
              Egyszerűen ha elvesz valahonnét valamit szinte kizárt hogy ugyanoda tegye vissza és ez engem marhára idegesít.Pedig nem vagyok egy pedantéria sajnos
              GyöngyeszBencus 2002/12 16 és Petra 2008/04 28 anyája
              Mivel már nagyon ritkán járok erre kérlek próbáld velem a facebook oldalamon felvenni a kapcsolatot,köszi

Comment

Én mindig elbuktam már a mosogatópucolós kezdetnél... első nap még megy...

Átneveztem a topikot, hogy jobban látható legyen miről szól.
                Félix (2007 nov) és Frida (2010 nov) mamája, a mamami adminisztrátora
                1001fonal.hu - természetes fonalak kötéshez, horgoláshoz

Comment

nekem annyira nem jön be hogy nehézátlátni egyben az egészet. Pl a mosogatókimosás megy enélkül is, így kezdhetném a 2. nappal de ehhez annyit kell olvasni és jó lenne listaszerűen az egész hogy ne kelljen midnig megnézni a weboldalon, de egy rakat papírt nem tudok kinyomtatni. vagy csak nézzem meg az utcsó napot?
                  Viki

Comment

Azért ez sem csodamódszer, attól, hogy megvan papíron kinyomtatva, még nem lesz rend, bizony csinálni kell, hogy eredményes légy
                    Három a gyerek, egyik sem baba

Comment

Szilda! Neked mindig csupa jó ötleted van Ezt én is kipróbálom.

Comment

Sziasztok!
                        Az ötlet nem az enyém, de az öröm amit kozott megosztást kívánt, egy hónapja vezetem a blogomat erről, nagyon szorgosan, de csak nem sikerül kommunikálásra bírnom az olvasóimat, és reméltem, hogy a mamami megint megment, és találok együtt örülő emberkéket.
                        szilda
                        Olivér
                        Életünk képei "hobbim"

Comment

Hó elején érdemes kezdeni, és urban: eve blgon részletesen fenn van minden, napról napra.
                          szilda
                          Olivér
                          Életünk képei "hobbim"

Comment

na sikerült rávennem magam jobban elolvasni amit írnak, ki is mentettem wordbe hogy ne kelljen mindig visszakeresnem. asszem kipróbálom, jól hangzik, már mióta tervezem, h vmi rendszer kellene a takarításban csak sosem volt időm átgondolni, megtervezni... ill mikor próbálkoztam mindig belebuktam kitartás híján
                            Viki

Comment

Celesztina: én mint lusta dög....áttudnád küldeni nekem azt a word dokumentumot? Ha igen, küldök pü-ben e-mail címet
                              Gyöngyi meg a törpék: Lili (megkezdtük az iskolát ) és Eszti (a kiscsoportos )

Comment

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Leszoktató pelenkák szobatisztuláshoz

Cikk a mamami portálról

Összecsuk

szivárvány
                              Betöltés...
                              X