Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Káoszkommandó!

Összecsuk
X
 
 •    
 • Szűrő
 • Idő
 • Mutatás
Clear All
new posts

 • szilda
  válaszolt
  kezdek teljesen megnyugodni.... de tényleg nekem pl még csak egy het nincs kipakolva egy kistáska, már nem is lesz, mert olyan mint egy jó szülés előtti sos táska, ha egy-két éjszakára elmegyünk ott akész pakk csak a gardrób hiányzik mert így a szoba valamely pontján esek át rajta valahol, ahol épp a gyerek megunta tologatását

  Szólj hozzá:


 • HáromNyulak
  válaszolt
  NA igen, egy időben árultuk a lakást, és amikor jöttek érdeklődni, a gardróbot minidig úgy mutattuk be, hogy ez meg azért jó, mert ha jön valaki, 5 perc alatt be lehet ide szórni mindent, és máris rend van..:

  Illetve a másik: március 28án jöttünk haza nyaralásból, a szennyes ruhákat kimostam, de a maradék tisztás bőrönd az ott maradt. Viszont, klasszul rá lehetett állni április végén, hogy elővegyek a felső polcról egy másik nagy bőröndöt az utazáshoz, mert lusta voltam az előzőből kipakolni

  Szólj hozzá:


 • kismok
  válaszolt
  Sziasztok!
  De jókat derültem rajtatok! Olyan jó tudni, hogy nem csak én vagyok ennyire szertelen és feledékeny és komolyan annyira szétszórt, h párom mondta párszor, h az a mázlim, hogy a fejem jól a nyakamhoz nőtt.
  Pedig még megboldogult gyerektelen időszakomban azért elég sokat takarítottam, mostanra meg oda jutottunk, h Julcsinak külön program a polcra rajzolni (a porba az ujjával).
  Rendetlenség? Azért esténként lefekvés előtt még septiben megpróbálok valamennyire rendet rakni, meg hát erre jó, ha vendégek jönnek, mert akkor van felmosás, meg nagyporszívózás is.
  Zoknihiányok: én már a teregetőn Anna módszerével párosítok is, de így is vannak eltűnt darabok időnként. (pedig a férjem nem dobál ám ki semmit)
  Ja, ő nagyon gyűjtögetős, annyira, hogy az már vicc... Gyűjti a veterán motorokat, az egyetemi meg a futós pólókat (mert emlék), a régi számítógépalkatrészeket (hátha még jó lesz), a tönkrement cipőket (de, úgy szerettem őket!). Volt egy téli papucsa, jó meleg és a monogramja volt a tetején. Tőlem kapta. De hát elnyűtte, akkora lyuk volt a talpán, hogy kilógott a lába, én meg mondtam neki, hogy egy életem egy halálom, én kidobom. Pár óra múlva, megyek ki a kukához, nincs benne. Kérdem: hová lett? Válasz: inkább tűzre dobtam, ne szenvedjen olyan sokat. Így kell megadni a papucsnak a végső tisztességet!!!
  Én meg kidobálós vagyok. Valószínűleg azért hajigálok ki sok mindent, mert hiába őrizgetném, fog. sem lenne, hová tettem pár nappal korábban.

  Írtátok, hogy a játékhalom is nagy kupit tud csinálni... Na, hát nálunk nem nagyon játszanak a lányok klasszikus játékokkal. Nem is érdeklik őket. Viszont a játékos kosár tele van válogatott "szeméttel", mert az aztán felfedezni való: így hát van joghurtospohár-építőkészlet, meg újságpapír hajóflotta - és azért valljuk be, nem lesz ettől sem kif. esztétikus a szoba, ha minden szerteszét van...

  A gardrób meg tényleg nagyon jó, de van egy nagy hátránya is: sok mindent elrejt, amit hirtelen nem tudjuk, hová kéne rakni, vagy gyorsan kell cselekedni rendrakásilag. Így aztán időnként találunk érdekes dolgokat benne...

  Szólj hozzá:


 • szilda
  válaszolt
  off: Mannamama neked is milyen csodálatos a képed.

  Szólj hozzá:


 • blani
  válaszolt
  Ez igaz... Amikor apa vett motort, annak ugye kell "lakás" így bérelünk egy garázst. Majd odakerültek a közös tárolóból a biciklik, úgyis állandóan morgott a lakóközösség néhány nyanya-tagja, hogy milyen sok biciklink/ kismotorunk/babakocsink van. Na, ja, sokan vagyunk!
  Aztán szépen lassan szivárogtak le a cuccok, úgy éreztem, talán "levegőhöz" jutunk itt fent. (szerencsére a garázs a társasházban, gyakorlatilag alattunk van)
  Hát, már bepolcoztuk azt is, gyűlik a cucc ott is, de érdekes módon itt is.... Pedig nem is vagyunk gyűjtögetősek, fölösleges cuccot nem tárolunk. Erről már-bár nehéz volt- egész jól leszoktattam a csapatot.

  Szólj hozzá:


 • Anna
  válaszolt
  Aha, ilyen nekünk is volt. Így párosával kaptak fényt a zoknik.
  Apropó álom lakás. Nekem is volt álomlakásom, pár röpke hónapig, erre a drágám 450 km-re vállal állást, jól el is költözhettünk. Biztosan bennem van a hiba, mert folyton mocorogtam és tartom magam a lakás van értem és nem fordítva mondáshoz, de nincs az a pakoló, tároló, szekrény, polc, ami idővel meg ne telne még egy ilyen betegesen kidobálónál sem,mint én, de azért hajrá, jó lenne látni, hogy valakinek végre sikerül.

  Szólj hozzá:


 • szilda
  válaszolt
  ebbe magától bemásznak a zoknik?:P mert ha nekünk kéne beletenni... hát nem tudom ki csinálná ezt megbízhatóan mifelénk

  Szólj hozzá:


 • mannamama
  válaszolt
  Van megoldás a páratlan-zokni-ügyre: http://hasznosholmik.addel.hu/detail...oductid=109760
  Fehérváron a piaci műanyagosnál lehet pl. kapni. (kellően kétségbeesettek és zokniügyből kifolyólag válófélben lévők számára buszutakat szervezünk:-)) legalábbis Gábor ott vette. Ez egy zokni-kaloda, műanyagból van, be lehet rakni a mosógépbe, ki lehet vele teregetni - és mivel nálunk az Embört idegesítették az elkallódó zoknik (én nem hordok) használjuk is. Tökjó.

  Nem a négyzetméter számít elsősorban, hanem a tárolófelület. Nekem most lett ebben a csodálatos álomlakásban életemben először gardróbom, itt lesz hamarosan normális könyvespolcunk, konyhaszekrényünk. Hihhhetetlen élmény, hogy van helye a porszívónak.... A kicsi bérelt lakásunkban nem volt gyerekünk, de még úgy is beterítettük ketten.
  Mondjuk ezt is be fogjuk, nem kétséges

  Szólj hozzá:


 • hibik
  válaszolt
  Régebben nem értettem azokat az embereket, aki folyton a páratlan zoknik miatt keseregtek.

  Mára a helyzet megváltozott.

  De nincs fiókjuk, nincs zacskójuk, csak úgy félre vannak dobva a komódra. Legutóbb mondtam a férjemnek, turkáljon. És talált egy egész párt Aznap volt mit hordania ((PErsze, ez erős vicc...de majdnem))

  Szólj hozzá:


 • Cyanus
  válaszolt
  nálunk is zoknievő szörny lakik a mosógépben , de mi vettünk egy csomó egyforma zoknit, és így csak egy fölös marad

  Szólj hozzá:


 • Anna
  válaszolt
  Ági ez tisztára a gyerekkorom Tesók, szülők, dédi, egy-egy saját kutya-macska-madár-hörcsög-halak-nyuszik (nem csak húsvéti fellángolásként) és voltak az átmenetiek, akiket meg befogadtunk és persze csak egy-két nap anyu, szerzünk gazdát neki. Aztán nehogy azt gondoljátok, hogy a szüleink nem hoztak haza folyton állatokat...

  Páratlan zoknik? Az egy fekete lyuk az életünkben nekünk is, már elgondolkoztam rajta, mert hogy lehet az, hogy párosan megy a szennyesbe, néha mondjuk drágáménak lemarad a fele valahol út közben, de jó esetben párosan. Onnan a gépbe is párosan, aztán már páratlanul jön ki onnan, mint valami matekrobot elsőben. Bedobok kettőt, egy jön ki Pár napja fény derült a titok egy részére. Épp párosítok (az a módszerem, hogy már teregetéskor, így elkerülhető, hogy a drágám felemás zoknikat húzzon fel reggel) dühöngök, hogy már megint hogy van ennyi páratlan, mindig Tém zoknijai a páratlanok! Erre mit mond: Ja ha kilyukad valamelyik kidobom. Párosával? Nem csak azt amelyik kilyukadt. Szóval nálunk is van egy külön zsák (jó nagy) a páratlan zokniknak.

  Szólj hozzá:


 • Janet
  válaszolt
  Egy szemtelen smiley (ez:) valahogyan befurakodott a hozzászólásom elejére...

  Szólj hozzá:


 • Janet
  válaszolt
  Jókat derültem rajtatok Most nálunk is beterítve a padló játékokkal, zoknikkal, szórólapokkal (imád újságokat tépkedni a drága), fűszerekkel és egyéb szórakoztató eszközökkel... Én derékfájós vagyok, majd apa lehajladoz értük.

  Meg ugye itt ez a rengeteg könyv is...

  Off: köszönöm az avatar-dícséreteket, nekem is az egyik kedvenc képem. Profi fotós csinálta, nagyon kedves és korrekt (árban is), Timike keresztelőjén készült. Ha valakinek fotós kell, szívesen megadom az elérhetőségét (linkjét - még tippekért is érdemes nézegetni a blogját). Na befejezem, mert még a végén reklám lesz

  Szólj hozzá:


 • Gagnes1
  válaszolt
  56mn.6 ember,2 kutya,papagáj...folytassam?

  Szólj hozzá:


 • HáromNyulak
  válaszolt
  Egyébiránt a gardrób tényleg nem megoldás, de azért javít a helyzeten... Ami a legérthetetlenebb, hogy évente kb kétszer szanálok (én dobozolok mindent, kíméletlenül, ami az elmúlt fél évben nem volt rajtunk/nem használtunk, annak nincs nálunk helye, megy anyumékhoz, cs.házba, nagy hely van...), ruhát szinte soha nem veszünk magunknak, Lehel is csak kapni szokott, és mégis, valahogy egyre inkább tele van az a szoba. Most azon agyalok, hogy csinálok benne helyet a kicsi ruháinak...

  Szólj hozzá:

Betöltés...
X