Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Élményt ajándékba a gyereknek és magunknak

Összecsuk
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

Ez a névnap Orsi nagyon jó. Főleg ha már sok gyerek van.
    Én most mondtam anyóséknak hogy szülinapjára ne vegyenek flancos ruhát, amit úgyse vesz fel, hanem vigyék el játszóházba, állatkertbe, élményfürdőbe vagy bábszínházba.
    Kata Anna, aki Anna Maja (2009.02), Áron Koppány (2012. 03) és Zádor (2014.09) anyája
    Érdi babahordozó és mosható pelenka klub

Comment

mel81 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Hát igen, elég messze van.
      De majd keresgélek a közelben. Van itt több biofarm, ha összebeszélnék másokkal, biztos oda is lehet kirándulni.
      Galgahévíz és Vargáék, mint igazi első öko, bio gazda. De nem tudom hogy mennyire és mikor látogatható.
      Kata Anna, aki Anna Maja (2009.02), Áron Koppány (2012. 03) és Zádor (2014.09) anyája
      Érdi babahordozó és mosható pelenka klub

Comment

Nekem a fiam nyári, így a szülinapján minden évben Ausztriába megyünk a Marchenparkba (vidámpark). Reggeltől zárásig ott vagyunk, egész évben várják.

Tropicáriumba én bérletet vettem, így oda nagyon sűrűn mentünk, és jó volt nézni, ahogy mindig valami mást fedeztek fel és abba merültek bele. 4 éves korig ingyenes, így sokkal gazdaságosabb volt, mint egy állatkertezés.

Libegőzni is szeretnek, nincs korhatár, először még kendőben jöttek

Amit imádnak, csak úgy elmenni az erdőbe kerékpárral, fára mászni, focizni.

Imádnak bkv-zni, azon ki tudják csapni a balhét, ha kocsival megyünk és nem busszal, vagy valami mással. Vonatozni is szoktunk csak úgy.

Comment

HáromNyulak eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Mi is így csináljuk, nálunk szülinapra kap mindenki élménynapot
          Tabajdra készülünk a mezítlábas parkba, ott még nem voltunk...
          Szintén születésnapra! Ha nagyobbak lesznek, tervezzük, hogy ők választhatnak majd, hová menjünk együtt.
          Tabajdon voltunk már (igaz Marci fél év körül volt), nagyon szép a park, a kilátás, csak arra kell figyelni, hogy ne a legmelegebb napokon járjon arra az ember, mert leég a talpa (megjártuk mi is ). Én tavasz végén, ősz elején ajánlanám, mi így tervezünk most menni.

pynky eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Esőben tapicskolás. Sarazás.
          Ezt mi is imádjuk, főleg, mióta nekem is van esőkabátom és gumicsizmám

dreamy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ti mikor vittétek először állatkertbe a gyerkőcöt?
          Marci először másfél hónapos korában volt, Viola hét hónaposan.
          Valamikor két éves kora előtt volt az, amikor már igazán élvezte is, nagyon tetszett neki a kecske etetés! (például egy éves szülinapi élményajándékként a Tropicáriumba vittük)
          A gyerekek: Nagyfiú(2008), egy lány (2011), egy fiú (2013) és kislány(2016)

Comment

Szerintem az élmény ajándék a legislegislegjobb a világon, a sógorom mesélte, hogy amikor 10 éves volt a fia, elintézte, hogy felszállhassanak egy mozdonyba és ott utazhasson a gyerkőc.
            Lassan én is beterveztem a kétévesemmel, hogy felülünk egy vonatra.
            Gabi & Kolos (09.11.03.) Minka (12.07.23.)

Comment

KataAnna eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Galgahévíz és Vargáék, mint igazi első öko, bio gazda. De nem tudom hogy mennyire és mikor látogatható.
              Ha a Galgafarmra gondolsz, én arra gondoltam.
              Majd tavasz-nyár időszakban érdeklődöm.
              A piacon nagyon szimpatikusnak tűntek.
              Mel, Anna (2008), Ádi (2010) és Ákos (2015) anyukája
              Kinőtt ruháink
              Ádipanni blog

Comment

lulacse eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Szerintem az élmény ajándék a legislegislegjobb a világon, a sógorom mesélte, hogy amikor 10 éves volt a fia, elintézte, hogy felszállhassanak egy mozdonyba és ott utazhasson a gyerkőc.
                Lassan én is beterveztem a kétévesemmel, hogy felülünk egy vonatra.
                Ilyen élménye öcsémnek is volt, kb. húsz éve. Pestről Szobra ment nosztalgia gőzös vonat, és Szobon meg kellett fordulnia. A fordulás alatt tudtak gyerekek felszállni az apukájukkal.
                Volt egy vicces helyzet is. Felszállt egy idős néni, és nem értette, mi különleges van a vonatban, hogy pótdíjat kell fizetni. Neki minden normálisnak tűnt
                Mel, Anna (2008), Ádi (2010) és Ákos (2015) anyukája
                Kinőtt ruháink
                Ádipanni blog

Comment

Még eszembe jutott ma, hogy - mivel nem csak gyerekek vannak a topik címében - apósom 60. szülinapjára közös ajándékként sógornőmékkel két jegyet kaptak a bécsi operába, sofőrszolgálattal (ld: az előadás napján értük mentünk, elvittük, megvártuk, majd hazavittük) Nagyon örült neki
                  Évi #motherofdragons és a három kölyöksárkány: L(2007 tavasz), és L(2009 ősz) és L (2017 tél)

Comment

HáromNyulak eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Még eszembe jutott ma, hogy - mivel nem csak gyerekek vannak a topik címében - apósom 60. szülinapjára közös ajándékként sógornőmékkel két jegyet kaptak a bécsi operába, sofőrszolgálattal (ld: az előadás napján értük mentünk, elvittük, megvártuk, majd hazavittük) Nagyon örült neki
                    Ez nagyon jó ötlet, nagyon kedves volt Tőletek.
                    Én a férjemnek a 40. szülinapjára szerveztem meglepi bulit, mindenkit meghívtam rá, nagy buli volt és nagyon tetszett neki. Ajándékba megkapta a kutyust amit már rég kinézet magának, a tenyésztő nem akart megválni tőle így elég nagy feladat volt megszerezni, de meg lett
                    Kristóf királyfi(2008.06.) és Zoé királylány(2010.12.) és Márk királyfi (2014.04.)

Comment

Én a szülinapomra kaptam a barátnőmtől éjszakai vidámpark belépőt
                      Kristóf királyfi(2008.06.) és Zoé királylány(2010.12.) és Márk királyfi (2014.04.)

Comment

A féjem 30. sznjára siklórepülést kapott

Igazából egy Formula1-es autóvezetést akartam Silverstonban, csak túl magas a kicsikém és nem fér bele
                        Judó - Viktória (2010.szeptember) és Bence (2012.március) anyija

Comment

Nagyon jó a topik, sok hasznos infot elraktároztam
                          Mi is vittük már P.-t bábszínházba, táncszínházi előadást is néztünk vele meglepően érdekelte. állatkertben is voltunk hármasban és négyesben is.
                          Nálunk Apa nagy horgász, így nyáron elvittük közösen P.-t horgászni. Apa beszerzett egy neki való kicsi pecabotot és indulhatott a peca. Együtt figyeltük a kapásjelzőt, hogy mikor akad valami a horogra, aztán amikor megunta a nagy odafigyelést sétáltam vele egyet a vízparton, addig Apa ráakasztott a P. botjára egy kicsi halacskát és amikor visszaértünk észrevette, hogy mozog a kapásjelző olyan örömmel és izgatottsággal húzta ki a botot és a halacskát a vízből... Nagyon sokáig mindenkinek elmesélte hogy Ő már tud horgászni
                          Letty: az iskolàs P. (2008.07.) és az ovis L. (2010.11.) Anyája

Comment

Tényleg, Lehel is sokat horgászik, apukámmal, nekik ez a közös programjuk, tavasztól őszig, mikor nincs hideg, mindig nagyon várja
                            Évi #motherofdragons és a három kölyöksárkány: L(2007 tavasz), és L(2009 ősz) és L (2017 tél)

Comment

Az én gyerkőceim a piknikeket is imádják. Ha csak a kertben eszünk uzsit, vacsit. Pléd kiterít és terülj-terülj asztalkám.
                              Hiszen te formáltad bensőm, s anyám méhében te szőtted a testem. Dicsőítlek téged, mert olyan csodálatosan alkottál, és tudom jól, milyen csodálatos minden műved!
                              Meseterápia

Comment

Az enyémekkel kora tavasztól késő őszig az erdőt járjuk. Itt van tőlünk nem messze, kb 15 perc sétára, van benne biciklipálya, mindig visszük a járgányokat imádnak ott gurulni, itt kedvükre üvölthetnek, tombolhatnak végre. Víz, naptej, szúnyog elleni kence meg kaja kell csak. Ált át is gyalogolunk az Állatszigetre az erdőn keresztül, ott még kecskét etetünk, ugrálóvárazunk, játszózunk..Heti egyszer minimum, de olyan is volt, hogy minden másnap...

Szintén best off a patakparton bicajozni...
                                És mind amiket írtatok ( állatkert, libegő, vidámpark, combino, fogaskerekű, hév, Máltai játszó)
                                Sokszor megyünk messzire idegen játszótereket felfedezni ez is egész napos program.
                                alapozó terapeuta vagyok
                                TSMT tanonc
                                3 a gyerek

Comment

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Leszoktató pelenkák szobatisztuláshoz

Cikk a mamami portálról

Összecsuk

szivárvány