freewallet.org yobit bgogoli eobot eobot yobit.net биржа vbulletin nulled rus wp super cache tarot falı irc web chat applet poloniex.com yobit.net yobit.net
Könyvajánló - gyerekkönyvek - Mamami Fórum | Baba-mama közösségi és piactér

Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Könyvajánló - gyerekkönyvek

Összecsuk
X
 •  
 • Szűrő
 • Idő
 • Mutatás
Clear All
new posts

  A mágikus állatok nekem olyan nagyon ráégóta várólistás! saját olvasásra, de akkor lehet, hogy felolvasás lesz belőle.
  A mesehősök végzetkönyve a másik, amit nagyon szeretnék elolvasni, illetve a Helka, A végtelen történet, Pán Péter, Peter és a csillagfogók várják a szekrényben, hogy rájuk kerüljön a sor.
  Tündérboszorkányt is olvastam már fel neki, az is bejött illetve a Doktor Proktor pukipora. Ezt szerintem itt ajánlotta valaki. Nagyon abszurd a sztori, de imádta a gyerek. Igaz, annyira nem, hogy a 2. részt is elkezdjük, vagyis inkább azt mondom, volt mindig valami érdekesebb.
  Csirizár és Csipisszel is így jártunk. Amikor épp nincs semmi, abból olvasok, de gond nélkül félretehető.
  Kököjszi és Bobojsza is nagyon bejött, még sírt is a végén, hogy nem látja Andris többször a törpéket. Akkor megvettem a Gilikotit, de az már annyira nem tetszett neki (pedig szerintem jobb)

  Most Percy Jacksont olvasok neki, 2. kötetnél tartunk.
  youlcsi és Muki (101214)[/URL]

  Comment


   Van egy nagy listám egyébként, abba gyűjtöm az olvasnivalókat. Sajnálnám a tudást elveszíteni. Amit olvastunk és nagyon bejött az a Tatu és Patu. Olyan szerintem, hogy vagy utálod vagy imádod. Elején furcsának tűnik, de aki bírja abszurd humort, annak bejön. Fantasztikus Kuhlmann két könyve is, gyönyörű rajzok, klasszul csomagolt tudomány gyerekeknek. Klinkusz történetei is jók voltak állítólag (nálunk apa olvas, ha hazaér időben, így én jellemzően csak belekóstolok a könyvekbe). Lázár Manógyára is jó. A Helka és a Tündérboszorkány is tervben van, de azt inkább 8 felett ajánlotta a könyvtáros. A Tüköry Lédákon is túl vagyunk, de az nekünk szülőknek ijesztően skizó...

   Comment


    Kiskamasznak mi most a menő? Az Eragon teljes sorozaton épp túl van.
    Niké és Hanna (2006,04,07),Gitta (2008,03,14), Zsuzska (2010,09,15)
    Egri hordozóklub csütörtökön és Mezőköves minden szerdán
    Beli Buba babahordozo-tanfolyamvezető vagyok
    írj a gmailemre az is cyanus

    Comment


     Percy Jackson nagyon bejött nálunk a gyereknek, illetve a gyerekkönyvtárból (az Eragon mellett) éppen most olvasom a Vadonjáró tanítványa c. sorozatot.
     youlcsi és Muki (101214)[/URL]

     Comment

     Betöltés...
     X