Közlemény
Összecsuk
No announcement yet.
OFF topik (2)
Összecsuk
This topic is closed.
X
X
-
OFF topik (2)
Félix (2007 nov) és Frida (2010 nov) mamája, a mamami adminisztrátora
1001fonal.hu - természetes fonalak kötéshez, horgoláshozCímkék: Nincsen
- Lezárt
-
Még egyszer,aki nem tudná,mert eddig 45 ismerőse van iwiwen a Mamamis Anyukák,Apukák-nak.Tessék jelölgetni,mert én sajna nem tudok mindenkit név szerint.Akit tudtam,jelöltem már.Olga: Zita 08', Huba '09, Koppány '12,
Villő '16 és Ötöske várható '18
- Lezárt
-
Megyek is jelölni...
Lexi, remélhetőleg változik pár héten/hónapon belül...bízzunk benne.Én is csak erre tudok gondolni,amikor egy napunk/éjszakánk nehezebb....Anna nagyigényű Izabella (2008. 02.28.), sebes Sebestyén (2010. 07. 14.)
és Julianna (2012.12.29.)
boldog anyukája
- Lezárt
Comment
-
annnnnyira jó gyerekem van!
én mosogattam, ő meg pakolászott, molyolt a szobájában, gagyarászott mellé, aztán kihozta a takaróját a lábamhoz, ráült és ott játszott tovább; szóval egész sokáig tök jól elvolt magában én meg tudtam csinálni a dolgom.
Coffie
- Lezárt
Comment
-
Gratulálok Coffie! Nem is tudtam, hogy az iwiw-en is van Mamami. Megyek és ismerősnek jelölöm
.
Csege (2011.03.04)
" A legmélyebb folyó hömpölyög a legkissebb zajjal." C.R.
Ritkán járok erre, mert nem tudok kellő időt szakítani a fórumozásra. A leveleimhez azért benézekemtesz14@yahoo.com .
- Lezárt
Comment
-
Az iwiw-en nem lett volna jobb egy klubot létrehozni???Csege (2011.03.04)
" A legmélyebb folyó hömpölyög a legkissebb zajjal." C.R.
Ritkán járok erre, mert nem tudok kellő időt szakítani a fórumozásra. A leveleimhez azért benézekemtesz14@yahoo.com .
- Lezárt
Comment
-
Hehe, végre megtaláltam az IWIWen. Eddig hiába kerestem.Niké és Hanna (2006,04,07),Gitta (2008,03,14), Zsuzska (2010,09,15)
Egri hordozóklub csütörtökön és Mezőköves minden szerdán
Beli Buba babahordozo-tanfolyamvezető vagyok
írj a gmailemre az is cyanus
- Lezárt
Comment
-
Ezt a klub dolgot már javasoltuk régen, de azt hiszem elvetődött....Niké és Hanna (2006,04,07),Gitta (2008,03,14), Zsuzska (2010,09,15)
Egri hordozóklub csütörtökön és Mezőköves minden szerdán
Beli Buba babahordozo-tanfolyamvezető vagyok
írj a gmailemre az is cyanus
- Lezárt
Comment
-
kókamóka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz iwiw-en nem lett volna jobb egy klubot létrehozni???
Bocs, vicc volt.
Szerintem az iwiw, úgyis idő kérdése és klubbá avanzsálja a nem természetes személyként regsiztráltakat.
HÉDI
Liza (2007), Gréta (2009) és Vince (2016)
- Lezárt
Comment
-
Coffie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseannnnnyira jó gyerekem van!
én mosogattam, ő meg pakolászott, molyolt a szobájában, gagyarászott mellé, aztán kihozta a takaróját a lábamhoz, ráült és ott játszott tovább; szóval egész sokáig tök jól elvolt magában én meg tudtam csinálni a dolgom.
2nap.Emlékszel???
Döme és a lurkók.
- Lezárt
Comment
-
De, jobb lett volna klubként, viszont általában nem válik automatikusan klubbá, azt kérni kell annak, aki létrehozta. Én meg is várom a klubot a bejelöléssel, mert igyekszem arra, h természetes személyek legyenek az ismerőseim. (Egy időben foglalkoztam ilyesmikkel, szociális meg egyéb hálózatok, és a wiw-en pont az ilyen nemtermészetes személyek miatt nem lehetett mérni.)G(2006)D1(2008)D2(2010)
- Lezárt
Comment
-
Természetes magánszemély felhasználóknak a klubok létrehozása és fenntartása ingyenes.
Szervezeti (non-profit) felhasználóknak egyszeri regisztrációs díjat kell fizetniük (br. 5000 Ft).
Üzleti (for-profit) felhasználóknak az egyszeri regisztrációs díj (br. 5000 Ft) mellett az általuk alapított klub teljes jogú és felfüggesztett tagjai után havidíjat kell fizetniük (br. 18 Ft/tag/hó).
Ezt írja az iwiw!Az az igazság,hogy nem tudom eldönteni,hogy non-profit-nak számítunk vagy magánszemélynek.Vagy csináljam meg a klubot aztán lesz ami lesz???????Utoljára szerkesztette sprite; 2009.02.22., 15:59.Olga: Zita 08', Huba '09, Koppány '12,
Villő '16 és Ötöske várható '18
- Lezárt
Comment
Mamami portál footer
Összecsuk
Friss bejegyzések
Összecsuk
-
kotta általMostanában annyi új és új hordozó van. Egészen picikre állítható csatosok is, így sokkal több család hordozhat.
Gyűjtsük...2024.06.20., 09:01 -
kattix általKözkívánatra új témával bővült a mamami fórum: Várandósság és szülés. A Szoptatás fórumhoz hasonlóan van egy privát alfóruma, ahova...
-
Hol: Mamami előszoba
2008.05.13., 10:16 -
-
KKRISZTI általAZAZ babapisiltetés, -biliztetés és korai Wc-re hordás... Pelenkanélküliség.
A baba jeleinek figyelése, igényeinek felismerése és mélyreható...-
Hol: Alter nevelés
2008.04.30., 19:10 -
Comment