Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Érdekel egy téma, van már ilyen topik? Hol?

Összecsuk
Kiemelt topik
X
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

Érdekel egy téma, van már ilyen topik? Hol?

Ősmamamizók, segítsetek!!!

Ez a topik arra szolgálna, hogy ne nyissunk fölöslegesen párhuzamos topikokat, illetve ne kelljen órákig keresgélni a minket érdeklő tartalmakat. Jelen topik működéséhez szükség volna néhány ügyeletes eligazító Dumamamille-ra, akik már a Mamami rég ködbevesző, távoli őskezdeteinél is ott szórták a hsz-eket

Vélemények?
    > > > P R Ó B A Ü Z E M < < <
    Jelenlegi topik-keresések (aki tud, válaszoljon)
    -családon belül a gyerekek ivararánya hogyan "befolyásolja" a családi dinamikát
    -csanák (működtetése)
    -hordozás hátrányai

Meglettek/elindultak:
    -candida: Candida-diéta
    -Just Nahrin termékek-->fogyókúra: Fogyókúra szoptatás alatt?
    -császár utáni hüvelyi szülés: Császár után szülni (VBAC)
    -emelt összegű családi pótlék: emelt családi pótlék, Tartósan beteg gyerekek - emelt szintű családi pótlék és egyéb kedvezmények
    -bárányhimlő: Bárányhimlő!
    -méhsüllyedés:
    érintőlegesen: Harmadik szülés után
    -vega receptek
    Mit főzöl ma? A MAMAMI receptgyűjteménye, Vegán reggeli, Nyers, élő ételek, Vegamami-főzőcske
    Utoljára szerkesztette gooppan; 2012.06.05., 18:44.
    Panka & Nimród (2010.10.14.)+Regő (2012.03.30.)+Eszterke(2017.03.12)...c3...
    I II III II III II III II III II III II III II III

remek ötlet!

Ősmamik, gyertek segíteni Pankának!
    Blogom

Comment

szerintem jó ötlet, mert sorra nyílnak a hasonló témájú topikok van aki nem találja, van aki lusta meg keresni és van aki úgy gondolja h neki saját jár az utolsó kivételével sokat segítene egy ilyen, kivéve, ha ezt sem találják

mondjuk zárt topikokat nem biztos h fel lehet sorolni, mert pont azért zártak, h akiknek nincs annyi hsz-ük ne tudják h van ilyen, h ne azért gyűjtsenek hsz-t...szal ezt nem tudom, de a többiben szerintem szívesen segít aki erre jár, én is ha tudok.
      Kockapaci (F 2007.tél, A 2013.tél és L 2015. tavasz)

Comment

aztán lehet h kéne Kattixszal beszélni h ez a topik valahol elől maradjon akkor is ha sokáig nem írnak bele.

Comment

Az Új fórum bejelentések-ben láttam ilyen kérdéseket, az kiemelt itt fent, ebben az alfórumban. De szerintem sokan csak nyitnak egy új topikot, és kész. Keresővel is nehéz sokszor rábukkanni a hasonló témákra, hiszen sokféle cím alatt futhatnak.
          legyen szép napod!

Comment

Az OFF topikban azert szerintem ez eleg jol mukodik.
            Judit, Noémie (2007), Ábel (2010) és Sacha (2014) mamája

Comment

na igen csak ott újra meg újra felmerül és ha ez olyan lenne mint egy tartalomjegyzék akkor jó is lehetne

Comment

hehe én csinálta egy mamamindenes fórumiránytűs topikot pont az előszobás a részben...

Comment

Jajj, tegyetek már ki egy ilyet a kiemeltek közé én pl soha nem néztem szerointem még be az offtopiba sem a mamamindenből meg soha nem jöttem volna rá, hogy ott kérdezni is lehet
                  Petra vagyok Hargita(2011.01.30) és Nimród(2013.06.10.) anyukája
                  ClauWi hordozási tanácsadó tej- és tojásmentes
                  Vándor gyapi Zara Eladó batyu, karikás

Comment

akkor én kérdeznék . Candidás topik van valahol?

köszööm
                    Andi és Bende - 2011/06/02 már ovis

Comment

Tandi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

köszööm
                      Én nem találtam!!
                      Zsuzsa

Comment

Egyébként sztem is helye van egy ilyan topiknak,hiszen vannak topikok amik hsz számához vannak kötve és esetleg aki nyitni szeretne amiatt nem találja mert nincs meg a megfelelő számú hsz-a!!
                        Zsuzsa

Comment

Tandi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          engem érdekelne
                          Viki&Lackó(14,5)
                          https://www.instagram.com/viki.bacskai/

Comment

gooppan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            már a Mamami rég ködbevesző, távoli őskezdeteinél is ott szórták a hsz-eket
                            ilyen öregek lennénk?

Egyébként szerintem egy ősmami se emlékszik minden topikra!Vagy hiába ős,de lehet,hogy egy-egy időszak kimaradt...illetve szerintem lehetetlen ennyi topikot csak átfutni is...
                            mindenki szelektál valahogy nem?

de természetesen segítek ha tudok,bár én is csak a keresőt használnám
                            Réka
                            Botond '07.dec., Luca Villő '11.márc., és Zselyke a '13.novemberi "babaillat"

Comment

redy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              hehe én csinálta egy mamamindenes fórumiránytűs topikot pont az előszobás a részben...
                              és az a vicc, h ezt láttam, de én azt hiszem, kicsit másra gondoltam, mégpedig amit ugyanebben a topicban kérdez tiszolcz: "Izé, hol van olyan topik, amiben megkérdezhetném, hogy hol van olyan topik, ami engem érdekel?" és van egy elég speciális kérdése: "(Konkrétabban bababarát szállásajánlókat szeretnék olvasni, személyes tapasztalattal.)" És redy rögtön előáll: "esetleg ez?vagy ez? vagy a bolhapiacon nyiss egy kereső topikot" és a második link a
                              Mamami Szakértői Gárda topik 151. hsz-ére mutat azért ehhez régóta kell otthon lenni a Mamamin
                              Panka & Nimród (2010.10.14.)+Regő (2012.03.30.)+Eszterke(2017.03.12)...c3...
                              I II III II III II III II III II III II III II III

Comment

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Leszoktató pelenkák szobatisztuláshoz

Cikk a mamami portálról

Összecsuk

szivárvány
                              Betöltés...
                              X