Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Csimpajkó Babahordozó Klub, Szeged

Összecsuk
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

Csimpajkó Babahordozó Klub, Szeged

Akció

A szegedi

Csimpajkó Babahordozó Klub

nagy szeretettel vár minden kis csimpajkót és családját minden hónap második hétfőjén, 9-12 óráig az Alsóvárosi Ferences Látogatóközpontban (Szeged, Mátyás tér. 26.)!

A következő klubtalálkozó márc. 9-én, hétfőn 9-12 óráig lesz megtartva!
    Témánk:

Kölcsönözhető hordozóink:

Sleepy Wrap rugalmas kendő
    Girasol Unelma, 4-es méretű (3,7 m hosszú), festett szövött kendő
    Didymos Tom, 6-ös méretű (4,7 m hosszú) szövött kendő
    Didymos Olaf, 7-es méretű (5,2 m hosszú) szövött kendő
    Lujzus kendő, gyémámtsávoly szövésű, antracit-natúr színű, 5-ös méret. 70% pamut, 30% len.
    Natúr Lotties batyukendő (3/4) csimpajkós logókkal középen stencilezve. (Az egyik vége nem csapott, hanem egyenes. Pontos mérete: 355/325 cm)
    Fürdős kendő (világoskék)
    Lujzus karikás kendő, gyémámtsávoly szövésű, szilva-natúr színű, lila karikákkal. 70% pamut, 30% len.
    Nandu kendőből varrt, hajtogatott vállú karikás kendő
    Nandu kendőből varrt karikás kendő
    Didymos Ellipsen kendőból varrt, festett karikás kendő
    Didymos Katja kendőből varrt karikás kendő
    Színátmenetesre festett natúr Lotties karikás kendő, a rövidebb oldalon 150 cm

Nefrisz-Dóra által varrt állítható terpeszű csatos hordozó
    Nefrisz-Dóra által varrt állítható terpeszű félcsatos hordozó
    Lujzus-féle kendőszáras félcsatos hordozó
    Hop-tye állítható terpeszű kendős mei-tai
    Gremese normál méretű mei-tai
    Gremese totyogó méretű mei-tai
    Manduca csatos hordozó
    Babbinka Sport csatos hordozó
    sk erszények

Nézz meg minket a facebook-on is: http://www.facebook.com/csimpajkobabahordozoklub

Ha kérdésed van, írj a topikba, a facebookra vagy ide: csimpajkobabahordozoklub@gmail.com

Itt pedig beszélgetni szoktunk mindenféléről mi, szegediek:
    http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=1277
    Utoljára szerkesztette Kati; 2015.03.01., 18:26.
    Gyűjtögetem a SZIVÁRVÁNY színeit : Enikő (2000.), Hajni (2002.), Bogi (2003.), Ábel (2005.), Anna (2008.), Attila (2010.), Zsuzsi (2013.), Ilus (2015.)

Névszavazás 2. felvonása indul!

A nyertes utótag: Babahordozó Klub
    Indulhat a jelöltállítás előtagra!
    Mivel rettentő sokminden merült fel, így lécci majd most a végződés ismeretében írja le (újra) mindenki, amit szeretne. Szavazni csak azokról a jelöltekről fogunk, amelyeket legalább még 2 tag "támogatom" kijelentéssel bejuttat a szavazásba. Ezen túlmenően a konfliktusok elkerülés végett nem is kell véleményezni a másik ötletét.... Ha nem tetszik annyira, hát nem kell támogatni. A jelöltállítás holnap-holnapután tart, csütörtöktől szavazás, vasárnapra megszüljük!
    A szegedi kifejezést nem muszáj beleszuszakolni, úgy is lehet, hogy: XY Babahordozó Klub, Szeged!

Ja, és közben, ha már várhatóan nem annyira csak magunk közt leszünk, bizony leszervezhetnénk az egyéb fontos dolgokat!
    Utoljára szerkesztette Kati; 2011.10.18., 09:00.
    Gyűjtögetem a SZIVÁRVÁNY színeit : Enikő (2000.), Hajni (2002.), Bogi (2003.), Ábel (2005.), Anna (2008.), Attila (2010.), Zsuzsi (2013.), Ilus (2015.)

Comment

Szerintem lehetne az első alkalom amolyan ismerkedős-bemutatkozós nap.
      Aki tud és akar süthetne valamit házilag és egy pl perselybe lehetne jelképesen fizetni a házi sütikért. Az összeg pedig menne a klub javára. Amit Kati (Zsemuka) is említett a cikk kapcsán.
      Én arra is gondoltam, hogy ha már visszük a hordozóinkat, esetleg vinnék kis üres kártyákat amire mindenki ráírhatná a hordozója típusát és márkáját, meg a tulaj nevét (gondolom lesz hova kitenni őket). Ezt persze meg lehetne csinálni pelusokkal is (vagy más egyébbel).
      Eszembe jutott az is, hogy mit szólnátok hozzá ha beszélnék a főnökömmel, hogy x oldal másolásért cserébe feltüntetnék a munkahelyemet mint támogatót a szórólapon például.
      Utoljára szerkesztette punklady; 2011.10.18., 08:59.
      Iza
      Hercegnőnk 20100729

Comment

Név ötletek:
        Szívemhez közel babahordozó klub
        Szegedi babahordozó klub
        Iza
        Hercegnőnk 20100729

Comment

Mindkettőt támogatom!

Kérlek, olvassátok végig ezt, pontosabban ezen belül a kölcsönzésre vonatkozó szabályokat!:
          https://docs.google.com/viewer?a=v&p...NjQ4Mjg1&hl=hu

Kidolgoznánk mi is valami hasonlót! Nem csak hordozókra, hanem könyvekre, mosható pelusokra, egyébre is. A kérdésem az lenne, hogy hasonlóan leszabályozott feltételek mellett ki adna be és pontosan mit közös, kölcsönözhető állományba? Természetesen úgy, hogy az a darab továbbra is a sajátja, nem veszi el a klub. Ugyanígy lenne egy nem kölcsönözhető, hanem csak megtekinthető bemutató állomány. Egyelőre írjunk két listát, aztán majd kiötöljük, hagy legyen a kölcsönzés-bemutatózás....

Akkor lécci írjátok le (tudom... megint...) hogy mit hova szántok, pl így:
          Kati
          Kölcsönözhető:
          - festett Natibaby Savanna 50% lenes szövött hordozókendő, 4,7m
          - Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol
          - William Sears: Éjszakai gondoskodás
          - The Womanly Art of Breastfeeding
          - többféle La Lechés füzet és W. Ungváry Renáta Szoptatósfüzete
          - Minden csecsemő fontos! (kézikönyv a tápszermarketinghez...)
          - Hidas-Raffai-Vollner: Lelki köldökzsinór
          - Kriston-Ruzsonyi: Kriston intimtorna
          - Pinto-Feldman: Gyermekek gyógyítása homeopátiával
          - Rima Handley: Homeopátiáról nőknek
          - Gary Chapman: Családi összhangzattan
          - Ross Campbell: Nehéz évek

Megtekinthető:
          - gyári színű Natibaby Savanna 50% lenes szövött hordozókendő, 4,7m
          - Manduca, oliva színű
          - BG Flip peluskülsők
          - BG Flip Organic prefoldok
          - Nefrisz-féle EC-s külsők (pul, gyapjú)
          - Bummis pelenkazsák

Pelusokból van még más is, de azokat lehet hogy eladom. Meg ha eszembe jut még valami, felírom. A listát megcsinálom Wordben és viszem hétfőn, úgyhogy lehetőleg péntekig írjátok le ide! Nem baj ha nem kerül most azonnal fel minden, csak legyen egy alap lista!
          Kösziiiiii! Ezt is.

Ja, és ha valami nem jó így, ötlet, akármi van, mondjátok! Mert aztán a nagy szaladásban elsiklok simán valami fölött.

Uff, ha nem jön be a link, akkor a veszprémi klub működési elveiről van szó, és ezen belül ír a kölcsönzés irányelveiről. Nem vagyok egy nagy számítógépész.
          Utoljára szerkesztette Kati; 2011.10.18., 11:32.

Comment

Szerintem jók azok a szabályok, ilyen nálunk is lehetne.

Érdemes lenne utánanézni, hogy melyik magyar hordozógyártó adna nekünk klubbos hordozót és milyen feltételekkel.

Gaborjákné azt mondta, hogy a La Leche füzeteket nyugodtan kinyomtathatjuk, de persze úgy illik, hogy megkérdezzük a magyarországi elnököt. Na meg azt is mondta, hogy sokszor egy kombidressz helyett inkább ezt kellene ajándékozni egy kismamának.

Könyveim nekem is vannak, de még gondolkozom (balszerencsés vagyok ezen a téren, pár könyvem már eltűnt, vagy nem olyan állapotban került vissza).

Biztosan tudok adni kölcsönzésre 2 db sk babaerszényt, mert azokat nem használjuk már. Az egyik nekem lett varrva a másik Tamásnak. Meg kell majd mérni.

Megtekinthetőnek (és hordozók helyszínen kipróbálhatónak) tudok vinni:
            Gremese mei tai (keresztpántos) 9 hótól-3 éves korig
            Nandu karikás kendő (új karikákkal) indián színű
            Zsebes pelenkák (most mutiba egy Alvababy-t viszek, de van Sunny Baby, Dora Baby, stb.). Állítható méretűek.
            Tommee Tippee kézi mellszívó
            Avent tejtárolók

A mosható melltartóbetéteket (Monapel) már korábban felajánlottam a klub javára. 3 pár van belőle.

Katival (Zsemuka) beszéltünk arról, hogy ha később igény lenne rá (mert pl mindenki dolgozni fog hétköznap) akkor lehetne szombaton is a klub, de ez még a jövő zenéje, csak megemlítettem.
            Utoljára szerkesztette punklady; 2011.10.20., 21:05.
            Iza
            Hercegnőnk 20100729

Comment

Ja én tuti viszek sütit.
              Iza
              Hercegnőnk 20100729

Comment

Katánál (Magyarinda) már érdeklődtem a klubbos hordozóról.
                Tudtok még valakiről aki ad klubnak hordozót? Kérdezzünk végig mindenkit (készítőt/gyártót)?
                Iza
                Hercegnőnk 20100729

Comment

Felajánlok a klubnak egy Prémaxx erszényt,akkor az kölcsönözhető. Meg egy-két pelust is,azt már megírtam,most fejből nem is nagyon tudom,majd este átnézem,egy ImseVimse fehér soft külsőt M-es méretben És azt hiszem egy Tots 2-es külsőm van még,amit ritkán használunk,kölcsönözhetők. És sütit mindenképp megpróbálok vinni.
                  Edit vagyok, Évus 7,5,Lacus 6 és Olivér 4 anyukája

Comment

Ja,és viszem a Becomat,az a helyszínen kipróbálható,és ha minden igaz,akkor addigra lesz egy Amazonas karikásom is.

Comment

Sütinek mennyire kell egészségesnek lennie? Cukor mehet bele,vagy csak méz? Van valami kritérium? Vagy amit nem fogyasztanak sokan szívesen?

Comment

Névre Maltert, és az Altert támogatom. Mindkettőt betűszóznám, úgy ahogy Emese javasolta.

Kölcsönözni:
                        • Sk gyapik - többféle
                        • Poplini S-es AIO

Mutizni:

• Sk gyapik - többféle.
                        • BM newborn külső, Prorap Classic, S és M-es méretben.
                        • SK egyméretes külső (pul)
                        • Sk belsők
                        • Sk. mosható eü. és tisztasági betétek
                        • Intimtölcsér
                        • Ilyen Huggababy állítható párnázott erszény. Itthon ezt nem nagyon ismerik, ezért linkeltem.
                        • Liliputi csatos
                        • Nekem is van sk "sima" erszényem meg zsebes AIO-k, de szerintem elég egy-egy darab.
                        Utoljára szerkesztette Nefrisz; 2011.10.20., 20:35.
                        Dóra -Kornél , Elvira és Lőrinc anyukája

Comment

nagyon profi a házirendjük

én felajánlani nem tudok, de mindig vinni tudom megnézni:
                          -egy amazonas kendőnket (le kéne mérni, mert nemtom, h milyen hosszú, meg stb, vki, aki jobban ért a kendőkhöz, majd lecsekkolja, h pontosanmilyen szövés stb).
                          -egy dydimos karikás indio kendőt
                          - egy natybaby lenes kendőt (pontosabbat majd Ági légyszi írj erről, mert már nem vágom, h milyen is pontosan, ágitól vettem a kendőt amúgy

Ötletek névnek:

Szívem alól Babahordozó Klub, Szeged vagy
                          Szívem alól Babahordozó Klub

na? meglesz erre is a két támogató?
                          Judit és egy Sasuki(12.10.17.)
                          egyedi név-,utca-,házszám-,családtáblák etc.:
                          ...julcsigától...

Comment

csontosedit eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Sütinek mennyire kell egészségesnek lennie? Cukor mehet bele,vagy csak méz? Van valami kritérium? Vagy amit nem fogyasztanak sokan szívesen?
                            tőlem bármi jöhet
                            ...julcsigától...

Comment

Nefrisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Névre Maltert, és az Altert támogatom. Mindkettőt betűszóznám, úgy ahogy Emese javasolta.

Kölcsönözni:
                              • Sk gyapik - többféle
                              • Poplini S-es AIO

Mutizni:

• Sk gyapik - többféle.
                              • Prorap és Sk pul külsők
                              • Sk belsők
                              • Sk. mosható eü. és tisztasági betétek
                              • Intimtölcsér
                              • Ilyen Huggababy állítható párnázott erszény. Itthon ezt nem nagyon ismerik, ezért linkeltem.
                              • Liliputi csatos
                              • Nekem is van sk "sima" erszényem meg zsebes AIO-k, de szerintem elég egy-egy darab.
                              Az alter hogy betűszóznánk? nekem tetszik a malter is, csak ott nincs hordozásról szó. de még gondolkoom, lehet, h támogatom. alszok rá egyet!
                              ...julcsigától...

Comment

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Cikk a mamami portálról

Összecsuk

szivárvány
                              Betöltés...