Különleges kedvezmény a Hordozós Kluboknak a Manduca ExTenderre, részletekért katt ide:
http://mamami.hu/forum/showthread.php?t=77032
Közlemény
Összecsuk
No announcement yet.
Dél-budai klub!
Összecsuk
X
-
Sziasztok!
Úgy látom most nem él ez a topic, de hátha valaki erre jár és tud segíteni nekem.
Tervezünk családi házat venni és felvetődött, hogy a 22. kerületet is nézzük meg. Tudnátok írni nekem erről egy kicsit, hogy milyen itt élni? Merre felé érdemes nézelődni? Mik a jobb környékek? Mire érdemes itt figyelni?
Nagyon köszönöm, ha esetleg tudtok válaszolni.
És még egy, remélhető, hogy fel fog éledni ez a klub?
Még egyszer köszi, ha esetleg tudtok válaszolni!
Kinga
Szólj hozzá:
-
urzu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Jó rég volt, hogy utolojára találkoztam veletek, még a régi Művházban a Fehérvári úton Dóri lányommal. Remélem, mindenki jól van - azóta kisfiam is megszületett, 8 hónapos épp.
Manduca hordozót szeretnék venni, nem tudtok esetleg eladó használtat, vagy azt, hogy hol érdemes olcsón újat venni?
Köszi előre is, Orsi
Gratula a kisfiadhoz!Amikor találkoztunk még nem volt pocakban, ugye?
Manduca-ügyben nem tudok segíteni, sztem gyere inkább ide beszélgetni, ez a topik eléggé kihalt.
Szólj hozzá:
-
Manduca
Sziasztok!
Jó rég volt, hogy utolojára találkoztam veletek, még a régi Művházban a Fehérvári úton Dóri lányommal. Remélem, mindenki jól van - azóta kisfiam is megszületett, 8 hónapos épp.
Manduca hordozót szeretnék venni, nem tudtok esetleg eladó használtat, vagy azt, hogy hol érdemes olcsón újat venni?
Köszi előre is, Orsi
Szólj hozzá:
-
tényleg... tudom, hogy sokaknak kiesik, de nem lehetne megkörnyékezni az őrmezei közösségi házat, hogy mennyi egy terem? és újra éleszteni a klubbot???
volt már rá alkalom, hogy megpróbáltuk újjáéleszteni, de elsikkadt
vagy még a kelenföld városközpontban a művházat is meg lehetne kérdezni... azt vállalom
Szólj hozzá:
-
Őrmezőn gyakran megfordulunk, mert a másik oldalon lakunk és oda járunk edzésre és orvoshoz
nem moshatózom, de a hordozásban tudok segíteni
klubbot nem tudom, hogy van e, én a közép-budai és a csepeli klubba járokde szívesen veszek minden csatlakozót
a közép-budaisok épp új helyszínt keresnek, de jelenleg a 61-es vonalán vannak a helyszínek. A csepeliekhez igaz, hévezni kell, de nyáron ők sincsenek... szeptemberre meg már nagy lesz a csöppség, hogy akár elgyertek velünk
Szólj hozzá:
-
Szia!
Örülök, h egyre többen vagyunk Őrmezőről, kár, h személyesen még senkit sem ismerek... na de majd most nyáron!
Hordozásban és mosható pelenkázásban is kezdő vagyok, de amiben tudok segítek!
Melyik utcában laksz?
Szólj hozzá:
-
Sziasztok!
Él még ez a Dél-budai klub? Lehet csatlakozni?
Igazából még a 35. hetet taposom, kisfiam a pocakban, első babázó anyuka lennék júni elejétől, ha minden jól megy!
Lenne (jó) pár kérdésem akár személyesen is, nem csak a fórumokat olvasgatva a mosható pelusozásról, illetve a hordozásról!
Ha esetleg valaki Örmezőn vagy a közelébe lakik, szívesen találkoznék is vele a közeljövőben, ha van kedve/energiája egy zöldfülű Anyukához! Hatalmas játszótér a közelben...
Szép napot!
Szólj hozzá:
-
HAlihó! Látom, nem nagyon pörög a topikde vannak még dél-budai mamamik? Konkrétan Nagytétény felé keresgélnék valakit, aki segítene orvos, normális védőnő és egyeben ügyében...
Szólj hozzá:
-
Kíváncsimami eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHalihó!
Valaki linkelje be ide is légyszi a Luca által indított új klub topikját!
Köszi!
http://mamami.hu/forum/showthread.php?t=40291&page=2
Szólj hozzá:
-
Halihó!
Valaki linkelje be ide is légyszi a Luca által indított új klub topikját!
Köszi!
Szólj hozzá:
-
veszesz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szólj hozzá:
Mamami portál footer
Összecsuk
Friss bejegyzések
Összecsuk
-
Zsuzska általÖrök gond, hogy mi legyen az ebéd.
Talán ha leírjuk, mit főzünk éppen, adhatunk egymásnak tippeket
Én ma tarhonyás húst...2009.01.09., 11:45 -
csilluci általSziasztok!
Nemsokára itt a nyár és igazán ránk férne egy kis kikapcsolódás. Kislányom október 29-én született, szüleimnél...-
Hol: Minden más
2008.05.10., 17:01 -
-
jucuu általIde jöhetnek a horgolással kapcsolatos kérdések, ötletek!
Gondolkoztam, hogy valamelyik kézimunkás topikba írom a kérdéseim, de végül...2008.09.13., 22:00 -
Hédi általMivel itt a nyár és meleg az idő (sálálálálááá
), gondoltam, megoszthatnánk az élményeket, melyik úszópelus miért jó, és mennyibe...
-
Hol: Mosható pelusozás
2008.06.23., 13:14 -
-
Majamami általA '30 napos Peluscsere Garancia' programunk lehetővé teszi, hogy kockázat nélkül 5000 forintért (+ letéti díj) tapasztalhassa meg bárki érdeklődő,...
-
Hol: Mosható pelusozás
2023.07.21., 14:34 -
Szólj hozzá: