Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Dél-budai klub!

Összecsuk
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

• babamosoly
    válaszolt
    Különleges kedvezmény a Hordozós Kluboknak a Manduca ExTenderre, részletekért katt ide:
    http://mamami.hu/forum/showthread.php?t=77032

Szólj hozzá:

• Bucimaci
    válaszolt
    Sziasztok!

Úgy látom most nem él ez a topic, de hátha valaki erre jár és tud segíteni nekem.

Tervezünk családi házat venni és felvetődött, hogy a 22. kerületet is nézzük meg. Tudnátok írni nekem erről egy kicsit, hogy milyen itt élni? Merre felé érdemes nézelődni? Mik a jobb környékek? Mire érdemes itt figyelni?

Nagyon köszönöm, ha esetleg tudtok válaszolni.

És még egy, remélhető, hogy fel fog éledni ez a klub?

Még egyszer köszi, ha esetleg tudtok válaszolni!

Kinga

Szólj hozzá:

• hanli
    válaszolt
    urzu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

Jó rég volt, hogy utolojára találkoztam veletek, még a régi Művházban a Fehérvári úton Dóri lányommal. Remélem, mindenki jól van - azóta kisfiam is megszületett, 8 hónapos épp.

Manduca hordozót szeretnék venni, nem tudtok esetleg eladó használtat, vagy azt, hogy hol érdemes olcsón újat venni?

Köszi előre is, Orsi
    Szia Orsi!

Gratula a kisfiadhoz! Amikor találkoztunk még nem volt pocakban, ugye?

Manduca-ügyben nem tudok segíteni, sztem gyere inkább ide beszélgetni, ez a topik eléggé kihalt.

Szólj hozzá:

• urzu
    válaszolt
    Manduca

Sziasztok!

Jó rég volt, hogy utolojára találkoztam veletek, még a régi Művházban a Fehérvári úton Dóri lányommal. Remélem, mindenki jól van - azóta kisfiam is megszületett, 8 hónapos épp.

Manduca hordozót szeretnék venni, nem tudtok esetleg eladó használtat, vagy azt, hogy hol érdemes olcsón újat venni?

Köszi előre is, Orsi

Szólj hozzá:

• hoviraeg
    válaszolt
    tényleg... tudom, hogy sokaknak kiesik, de nem lehetne megkörnyékezni az őrmezei közösségi házat, hogy mennyi egy terem? és újra éleszteni a klubbot???

volt már rá alkalom, hogy megpróbáltuk újjáéleszteni, de elsikkadt

vagy még a kelenföld városközpontban a művházat is meg lehetne kérdezni... azt vállalom

Szólj hozzá:

• hoviraeg
    válaszolt
    Őrmezőn gyakran megfordulunk, mert a másik oldalon lakunk és oda járunk edzésre és orvoshoz

nem moshatózom, de a hordozásban tudok segíteni

klubbot nem tudom, hogy van e, én a közép-budai és a csepeli klubba járok de szívesen veszek minden csatlakozót
    a közép-budaisok épp új helyszínt keresnek, de jelenleg a 61-es vonalán vannak a helyszínek. A csepeliekhez igaz, hévezni kell, de nyáron ők sincsenek... szeptemberre meg már nagy lesz a csöppség, hogy akár elgyertek velünk

Szólj hozzá:

• Pandi
    válaszolt
    Szia!
    Örülök, h egyre többen vagyunk Őrmezőről, kár, h személyesen még senkit sem ismerek... na de majd most nyáron!
    Hordozásban és mosható pelenkázásban is kezdő vagyok, de amiben tudok segítek!
    Melyik utcában laksz?

Szólj hozzá:

• kerion
    válaszolt
    Sziasztok!

Él még ez a Dél-budai klub? Lehet csatlakozni?
    Igazából még a 35. hetet taposom, kisfiam a pocakban, első babázó anyuka lennék júni elejétől, ha minden jól megy!
    Lenne (jó) pár kérdésem akár személyesen is, nem csak a fórumokat olvasgatva a mosható pelusozásról, illetve a hordozásról!
    Ha esetleg valaki Örmezőn vagy a közelébe lakik, szívesen találkoznék is vele a közeljövőben, ha van kedve/energiája egy zöldfülű Anyukához! Hatalmas játszótér a közelben...
    Szép napot!

Szólj hozzá:

• hanli
    válaszolt
    Petra, ide gyere!
    Ez a régi klubos topikunk, ez tényleg nem pörög

Szólj hozzá:

• Petrazselyem
    válaszolt
    HAlihó! Látom, nem nagyon pörög a topik de vannak még dél-budai mamamik? Konkrétan Nagytétény felé keresgélnék valakit, aki segítene orvos, normális védőnő és egyeben ügyében...

Szólj hozzá:

• hoviraeg
    válaszolt
    Csilla

Szólj hozzá:

• Kíváncsimami
    válaszolt
    Kíváncsimami eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Halihó!

Valaki linkelje be ide is légyszi a Luca által indított új klub topikját!
    Köszi!
    Megtaláltam! Ha van még olyan, aki ezt a topikot követi és érdekli az új kezdeményezés, hát itt van!

http://mamami.hu/forum/showthread.php?t=40291&page=2

Szólj hozzá:

• Kíváncsimami
    válaszolt
    Halihó!

Valaki linkelje be ide is légyszi a Luca által indított új klub topikját!
    Köszi!

Szólj hozzá:

• eolga
    válaszolt
    veszesz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    sziasztok,
    hátha vannak itt is újbudai anyukák, neki szól a (jó) hír
    Évi, ezer hála az infóért, szerintem ez mindannyiunkat érint. Tedd be a fő topikunba is, ez fontos info!

Szólj hozzá:

• veszesz
    válaszolt
    sziasztok,
    hátha vannak itt is újbudai anyukák, neki szól a (jó) hír

Szólj hozzá:

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Cikk a mamami portálról

Összecsuk