Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Közép-budai klub

Összecsuk
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

Közép-budai klub

Akció
    Üdvözlünk a Közép-budai Klub topikjában!

Szeretettel várunk klubalkalmainkra,
    - ha szeretnél egy támogató közösség tagja lenni,
    - ha jobban megismerkednél a hordozással,
    - ha hasonló szemléletű anyukákkal szeretnél találkozni és tapasztalatot cserélni,
    - vagy csak remek programokra vágysz.
    Reméljük hamarosan személyesen is találkozunk, addig is írj bátran a topikba!

A klub helyszíne: Szalonkaműhely

Cím: I. kerület, Hattyú utca 12. (Széll Kálmán tértől pár perc séta)

Időpont: minden héten HÉTFŐN délelőtt 10:00-12:00 óráig.

Weblapunkat ITT találjátok

Következő alkalom:

2015.12.07. hétfő, 10.00 óra

Kozák Imola babakészítő lesz a vendégünk

Babára való tütü-t készítünk és lesznek megvásárolható babák is

További alkalmaink

december 14., hétfő: Hangtálas meditáció - bemutató Kiss Viktóriával

december 21., hétfő: Karácsonyozunk a klubban (mindenki hozzon valami pici ajándékot és húzunk) manókat készítünk és énekelünk, beszélgetünk Gyertek

Amennyiben tervezel klubba jönni, úgy kérlek jelezd nekünk a topicban, hogy tudjuk körülbelül hány főre számíthatunk. Nem baj ha bejelentkezel és nem tudsz eljönni, vagy úgy jössz hogy nem írtál, ez csak egy plusz segítség a szervezőknek.

Belépő:
    A klubban minden alkalommal belépőt fizetünk, amiből a terembért, a tisztítószereket és egyebeket finanszírozzuk. Ha tudsz, hozz magaddal plusz egészséges ételt/itókát. (pl. gyümölcs, kölesgolyó, tea, stb.)

Árak:
    1 alkalom 600 Ft/család
    4 alkalmas bérlet 2000 Ft (17% kedvezmény)
    8 alkalmas 3800 Ft (21% kedvezmény)
    10 alkalmas 4500 Ft (25% kedvezmény)
    A bérleteket 2014 májusáig tudod felhasználni.
    A bérletesek alkalmait ITT vezetjük

Néhány tudnivaló:
    Minden alkalommal 10:20 körül lesz egy bemutatkozó kör, így könnyebben megismerhetjük egymást.
    Ha fázós vagy, akkor hozz magaddal egy vastag zoknit, a gyerkőcnek mindenképp egy házicipő ajánlott.
    Ha szeretnél valamilyen hordozót kipróbálni, írj a topikba és megoldjuk!
    Figyelünk a rendre és tisztaságra, a végén közösen rendet teszünk.
    Kérünk mindenkit, hogy a saját gyerkőcön kívül figyeljetek oda más gyerekére is. Nem baj, ha nem ismeritek, de ha olyan a helyzet, nyugodtan szóljatok/lépjetek közbe, adott esetben keressetek meg egy szervezőt.
    A klubban egészséges ételeket fogyasztunk, zöldséget, gyümölcsöt, mindenféle adalék- és cukormentes ételt. Ha olyan sütit hoztok, amiben tej-, tejtermék vagy cukor van, szóljatok, mert azt nem tesszük a gyerekek által elérhető helyre, hanem a konyhában lehet belőle csipegetni. Ugyanez vonatkozik a húsos ételekre is – a klubba több vegetáriánus anyuka és gyermek is jár.

Bármilyen kérés, kívánság merül fel a klub ideje alatt, forduljatok bátran a szervezőkhöz.
    Sok klubon kívüli programot is szervezünk, kirándulás, játszózás, stb. Ezeket a topikban tudod nyomon követni.
    Ha bármi kérdésed van, vagy csak el szeretnél mondani valamit, írj a topikba!

Szervezők:
    anicca Maiju, avvivillo Vivi, csecsenke Mari, Dius, Dóri, kisbogár Berna, kiskrokodil Viki, mimke Noémi, Piszepisze Gyöngyi, timcsurka Timi, zetiago Ágota
    Utoljára szerkesztette Kiskrokodil; 2015.12.01., 18:34.

Utoljára szerkesztette bodzaboris; 2013.12.07., 03:04.
    Eszter és négy kétlábú meg két négylábú

Comment

Akiket tematikusan megkereshettek:

Diéták (ételallergiák), étkezési tanácsadás: Avvivillo, kindertojas, kiskrokodil

Hordozási tanácsadás: Kökényszemű, Csecsenke, rasmia, Kindertojas, Nagykanál, Mera1003, Bodzaboris

Dúla: kindertojas, bonyolult

Mosható pelus: Redy
      Utoljára szerkesztette bodzaboris; 2013.09.02., 16:11. Oka: aktualizálva
      Réka vagyok, fehérló.
      Csikóim: Máté, Ákos, ]Liliom és Kamilla
      Spec ht (ClauWi), dúla (DONA) szoptatássegítő (IBCLC hallgató) Segíthetek?

Comment

Ötlet szintén tetszik. Mire gondoltatok, miből állna a klubozás? (Én még B.örsön sose voltam...) Havi összeröffök, ilyesmik?
        Kiskavics (2008.03.23.), aki önjáró és Kisdömper (2010.12.26.), aki hosszabb távokon még rajtunk jár, egyébként fut. 25 kreatív tipp ingyen!

Comment

igen, lehetne rendszeresen tartani jó lenne időnként összeröffenni, barátkozni, tapasztalatot cserélni, új anyukákat csábítani, kendőket tapizni stb
          Dius vagyok
          Hordozási tanácsadó, 3 gyerek anyukája

Comment

-----
            Utoljára szerkesztette bodzaboris; 2014.01.28., 15:44.

Comment

tök jó ötlet!!
              engem lehetne zargatni mozgásszervi óhajokkal, kérdésekkel (fájó derék és társai)
              szívesen mutatok is pár gyakorlatot vagy valami (még szervezésben, de lesz lassan egy oldal ahol leírom, hogy mit hogyan mikor holstb)
              Iló Zsombor 100224 Barla 130705

Comment

Engem genetika témájú kérdésekkel lehet bombázni...
                Réka vagyok, fehérló.
                Csikóim: Máté, Ákos, ]Liliom és Kamilla
                Spec ht (ClauWi), dúla (DONA) szoptatássegítő (IBCLC hallgató) Segíthetek?

Comment

hűű, nekem rossz a tartásom, szóval jól jönne
                  kindertojás: mekkora az esélye, h megint kék szemű gyerekem legyen?
                  Dius vagyok

Comment

na,jó lesz ez, már látom _D

Comment

én is szeretnék....
                      I. + S. (2009)

Comment

Sziasztok!

Ideértem én is... A helyszínen gondolkodtam nap közben, talán meg lehetne kérdezni a Marczibányit is, vagy a mellette levő sport központot, esetleg a Millenárison valakit, vagy ovit, iskolát...

Arra gondoltam, hogy fontos lenne, ha mamamisokon kívül, hordozás, stb. iránt érdeklődőket is el lehetne hívni, ha nem "úgymond" bennfentes társaság lenne, hanem csupán mami klubb - hja, lelkes hordozós/alter maggal!

Időben nektek mi lenne jó? Szombat délelőtt, vagy inkább valamelyik semmit-tevős hétköznapi nap? Most, hogy indul az ovi, suli lehet, hogy többek könnyebben eljönnek kisebb helyre babával/totyogóval még, mint hétvégén a nagyobbakkal együtt...

Csak gondolkozom és nagyon várom az első napot!
                        Móni
                        (3 gyerkőc, kedvenc iskolám: Summerhill)
                        Közép Budai Klub

Comment

sztem a hétköznap lenne jobb, nekem is pl., pedig a kicsi még nem bújt ki merthogy hétvégén itthon van a férj, közös program, családozás, anyós stb. hétköznap meg amúgy is csak játszira megyünk max. mondjuk én nem, m nem tesznek WC---t vagy bandázunk ma pl. elölhordozásban adom majd a profit
                          Dius vagyok

Comment

neünk nem tudom még hogy lesz jó a hétköznap a héten vagy a következőn kiderül (suli)

Comment

Annyira jókat írtok!

Iló, tuti megkörnyékezlek, szülés óta vacak a csípőm.

Genetika is érdekel!

Móni! Tök jókat írsz, mindenben egyetértek.

Ildi, naná, hogy gyere!

Írtam tegnap a II. kerületi CSSK-nak e-mailt. Suli, ovi is jó ötlet. MMK-ban csak drágán lehet, ha jól tudom.

Én a hétköznapra szavazok, akkor nincs Zoli és lassabban telik az idő.

Engem lehet kérdezgetni kutyás kérdésekben, egyébként gyógypedagógus (értelmileg akadályozottak szak) és szociálpedagógus a szakmám, de ezekre ne legyen szükség.

Most csak felugrottam, majd este jövök még ötletelni.

Comment

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Cikk a mamami portálról

Összecsuk

szivárvány
                              Betöltés...
                              X