Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Érdi hordozó és mosható pelenka klub

Összecsuk
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

Kata, én mailt írtam neked részletesen...

Nagyon-nagyon röviden: rengetegen voltunk és nagyon hangos volt

Remélem mindenki jól érezte magát....
    SK Andi - Ádám (2010.05), Levente (2011.10), Nóra (2014.03)
    Eladó Pediped cipők, fiú-lány
    A privim betelt, kotu08 kukac yahoo pont com-ra írj

Comment

KataAnna eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Csilla minek varrjon, ha így köt az anyukája?
      csillucimucuska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      őőő... épp tegnap álltam neki a pelenka varrásnak
      Nyertél, Csilla !
      Kata, belsőpelusról van szó, nem gyapjúkülsőről... Olyat Csilla anyukája tényleg szupereket köt (az én nagymamám is kötne, lehet, hogy átadom majd neki, ha továbbra is annyira fáj a csuklóm, hogy nem tudok kötni). Én innováltam pulóverből mindenféle külsőket (főként ec-s megkönnyítőket), ha lesz rá igény, megmutogatom szívesen, elmondom az ezirányú tapasztalatokat is. A tegnapi klub tényleg nagyon hangos volt, SKAndi nem is tudta túlkiabálni az alapzajt. Remélem, azért nem fog ma fájni a torka, mert azért próbálta felemelni a hangját. Talán, ha már nem annyira friss, hogy ismét találkozgatunk, akkor a témára is jobban lehet koncentrálni. Meglátjuk.
      Eszter, Lente (2010. november 5.) és Lehel (2013. április 24.) anyája
      Itt táncolunk

Comment

Következő klub április 27-én lesz az Aradi utcai bölcsiben 9-11-ig.
        Téma: Miért hordozunk, miért mosható pelusozunk? - milyen hordozók és pelenkák vannak.

Gondoltam kezdjük kicsit a kezdetektől, mert sok mama van ebbe a klubba, aki nem tud ezekről semmit. Talán így kicsit közeledünk egymáshoz.

Mindenkit szeretettel látunk! Hozzatok hordozókat, pelusokat, hogy tudjunk tapizni és mutogatni.
        Kata Anna, aki Anna Maja (2009.02), Áron Koppány (2012. 03) és Zádor (2014.09) anyája
        Érdi babahordozó és mosható pelenka klub

Comment

Születés hetén ki lesz ott?
          Remélem a hét további részét nem mossa el az eső.

Mi remélhetlőeh csütörtökön és pénteken jövünk!
          Amélia Nóra (2010.02.04) csupa kíváncsiság édesanyja, mellékállásban orvos,hordozós tanácsadó, állatbolond, hímzőmániás, Fable rajongó, kezdő moshatópelusozó

Comment

én
            Csilla, és gyermekei: Boróka 2009.08.18, Győző 2011.12.29

Comment

Kalávati, következő klubba tudsz EC könnyítő pelusokat hozni? Én kíváncsi lennék, mi is EC-zünk, és még mindig nincs meg a tökéletes megoldás..
              Erli azt írta, hogy minden hónap utolsó péntekje hordozós és mosható pelenka klub van az aradi utcai bölcsiben. Hánytól? És mit kell még tudni, vinni? Én még sosem voltam, de a júniusira elmennék

Comment

Szia, Mira, viszek, amiket mi használunk. Meg mesélek olyanokról, amikről hallottam. Kár, hogy nem múlt pénteken jöttél, így most jól várhatsz egy hónapot...
                Itt táncolunk

Comment

Köszönöm
                  Csak vasárnap tudtam meg, hogy van ilyen klub.. Pech

Comment

Következő találkozó

sziasztok!
                    Új vagyok a csoportban, bár látok pár ismerős arcot az érdi Születés Hete rendezvényről. Az a kérdésem, hogy a következő találkozót mikorra tervezitek? Lehet, hogy elhangzott már, de nem olvastam el minden hozzászólást. köszi!

Comment

Szia!
                      Szerintem júni 29-re, de majd jön Kata és megerősít

Comment

Igen, utolsó péntek szokott lenni...
                        Itt táncolunk

Comment

sziasztok!

Ismét én Holnap van a hónap utolsó pénteke, így érdeklődöm, hogy lesz-e találkozó, és ha igen mi a pontos cím? Köszi!

Comment

Szia!

Lesz klub, Aradi u. 7

várunk szeretettel!
                            Csilla, és gyermekei: Boróka 2009.08.18, Győző 2011.12.29

Comment

Sziasztok,

Lesz találkozó júliusban?
                              Ki lehet próbálgatni a kendőket? ( Szeretnék venni szövött kendőt, de előtte meg szeretném nézni, melyik tetszik jobban nekem és a babámnak.)
                              Üdv
                              Gingi 12.04
                              Nándor 16.11

Comment

Szia!
                                Bocsánat, hogy eddig nme reagált senki, nagyon nyár van
                                Szerintem jövő hét pénteken, azaz 27-én a szokott időben 9-11-ig lesz klub.
                                Ha valaki máshogy tudja, akkor sikítson!

Természetesen sokféle kendő szokott lenni, megtapizhatod, kipróbálhatod, szívesen segítünk a kötésekben is.
                                Várunk szeretettel!

Comment

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Cikk a mamami portálról

Összecsuk

szivárvány
                                Betöltés...
                                X