Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Debreceni ÖkoBaba Klub

Összecsuk
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

Eszteer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Látom, kicsit elhalkult ez a topik, azért irok ide, mert hugoméknak S.O.S. szükségük lenne kiadó lakásra Debrecenben. A részletek itt vannak. Ha tudtok ilyesmiről, szóljatok légyszives! Adjátok tovább, nekem már sokat segitett a mamami, most nekik jönne jól a hírháló.
    Köszi: Eszter
    Köszönöm szépen mindenkinek, aki végiggondolta a lehetőségeit, hugomék tegnap este találtak egy megfelelő lakást, ahova mehetnek!
    Eszter Szilárd (2009.febr.05.) és Bertalan (2010.május 12.) anyukája
    Didymos Simonban hordozós és boldog Hajtka tulajdonos!
    Eladó játékok itt és itt

Comment

öko klub

2012. feb. 4.-én lesz ugye klub?
      babamamája

Comment

Kedves debreceniek!
        Országos megmozdulást szervezünk a Nemzetközi Babahordozó Hét 2012 első napjára (okt. 8.) vagy a hetet megelőző első hétköznapra (okt. 5.), amihez a Ti közreműködésetekre is számítunk!
        Ha van kedvetek részt venni, nézzetek be ide:
        http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=39976
        Szép napot!
        Z.
        Zita, Csenge (2008.02.15.), Marci (2011.09.16.) és VBA2C Hajna (2014.11.29.) mamája
        Zita mama oldala
        Támogasd a Közép-budai Waldorf Iskolát!
        Ölbebaba - Ölelés Babahordozó Egyesület
        Babahordozási tanácsadó, tanfolyamvezető vagyok. Kérdezz bátran, segítek!
        Eltűnések idején emailben elérhető vagyok (szhzita és gémélpontkom).

Comment

Sziasztok!
          2013.05.26-án lesz klub?
          Sógornőm szeretne karikást próbálni.. esetleg valakinek eladó karikása picilánynak?
          Köszönöm
          Réka - Áron (2013.02.02.) Patrik(2015.02.11.)

Comment

Sziasztok! Nemsokára NBH, ha valamivel készül a klubotok, kérlek írjátok be ide: http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=48467 ! Köszönöm!
            Eszter és négy kétlábú meg két négylábú

Comment

Sziasztok! Debrecenben nincs aktív hordozós klub? Valahogy semmi infot, mozgàst látok! Kihez fordulhat az ember lánya, ha tanács/segítség kell a hordozással kapcsolatban, vagy csak egyszerűen többfèle kendővel szetetne megismerkedni?
              Enikő + 3 kicsi fiú

Comment

Enika, igen a debreceni topik nem a legaktívabb, gyere a babamosolyba ha bármi tanács kellene! Cegléd u. 16.
                marica 3 poronttyal Levi (2007.02.19) Mirkó (2011.09.24), AnnaKamilla (2016.10.25) www.mamamibolt.hu

Comment

Különleges kedvezmény a Hordozós Kluboknak a Manduca ExTenderre, részletekért katt ide:
                  http://mamami.hu/forum/showthread.php?t=77032
                  marica 3 poronttyal Levi (2007.02.19) Mirkó (2011.09.24), AnnaKamilla (2016.10.25) www.mamamibolt.hu

Comment

február 10-én babahordozó klub az Ifiházban.
                    Vendég a Babamosoly bababolt!
                    Kata,Tibi, no meg Zsombor az áprilisi legény, Emma a márciusi honleány.

Comment

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Cikk a mamami portálról

Összecsuk

szivárvány
                    Betöltés...
                    X