Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Dabas, Monor és környéke

Összecsuk
X

•    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

Dabas, Monor és környéke

Akció
    Sziasztok!
    Az újlengyeli találkozókat, a Művelődési házban (Táncsics Mihály u. 1.) tarjuk havonta egy alkalommal. Újlengyel az 5-ös és a 4-es út között, Dabas és Monortól kicsit lejjebb Albertirsa között van. Ne ijedj meg, nem a világ vége, de ha eltévedsz hívj fel: 06-20-9299-612

További információkat a honlapunkon megtalálod:
    Babázunk és Kézműveskedünk klub Újlengyel
    Utoljára szerkesztette forrásvíz; 2011.07.31., 08:42.
    Évi

forrásvíz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

A dabasi babahordozó klub tagjaival szeretnénk egy kézműves, kreatív klubbot alakítani, ahova minden környékbeli Mamamit szeretettel várunk!

akkor elsőre maradunk a mano-babavarrásnál saját részre?
    Verocs, boldog anyukája Aidának (2009.juni) és Alíznak (2012.febr)
    Eladó pelusok!!! Eladó fotonyomtato Retro cuccok
    ELADÓ FÛSZERPAPRIKA

Comment

sziasztok! mit kell hozni? gondolom, minden hozzávalót mindenki hoz saját magának?
      ÁGI

Comment

Mit szólnátok először valami egyszerűbb játékhoz. Pl.: puha filc állatkához, ujjbábhoz vagy filclabdához?
        Évi

Comment

m.lujzi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          sziasztok! mit kell hozni? gondolom, minden hozzávalót mindenki hoz saját magának?
          Szerintem igen, úgy kéne, hogy hozzuk magunkkal a hozzávalókat. De ha valamid nincs, akkor se maradj otthon, mert biztos, hogy ki tudunk segíteni!
          Ha kiválasztottuk, hogy mit készítsünk, akkor megírom az alapanyagokat. Jó lesz így?
          Évi

Comment

Mit szólnátok először valami egyszerűbb játékhoz. Pl.: puha filc állatkához, ujjbábhoz vagy filclabdához?
            jo ötlet! A mamamiboltban most olyan kötőszakkör lesz, hogy farmot kötnek, állatok fák stb, ilyesmit mi is csinálhatnánk filcből
            ELADÓ FÛSZERPAPRIKA

Comment

De jó, nem is tudtam, hogy van ilyen szakkör. Én is gondoltam rá, hogy kötött állatkát is készíthetnénk, de ilyet még nem csináltam és biztos, hogy filcből egyszerűbb és gyorsabb. De tőlem mindenre sort keríthetünk!
              Évi

Comment

időpontot sikerült egyeztetni?
                ELADÓ FÛSZERPAPRIKA

Comment

Nem Tegnap szerintem félrerakták a telefont mert egyfolytában foglalt volt, aztán mire felvették már nem volt bent a Marika. Ma meg egész nap úton voltam nem volt időm őket hívni. Holnap képzést tartunk, úgyhogy megint nem tudom hogy oldom meg. Vera nem tudsz rájuk csörögni ? Délelőtt lehet csak Marikát a terembérlettel kapcsolatban hívni.
                  Évi

Comment

Nem Tegnap szerintem félrerakták a telefont mert egyfolytában foglalt volt, aztán mire felvették már nem volt bent a Marika. Ma meg egész nap úton voltam nem volt időm őket hívni. Holnap képzést tartunk, úgyhogy megint nem tudom hogy oldom meg. Vera nem tudsz rájuk csörögni ? Délelőtt lehet csak Marikát a terembérlettel kapcsolatban hívni.
                    persze szivesen. Majd kuldok smst!
                    ELADÓ FÛSZERPAPRIKA

Comment

Köszi szépen! Mondtad, hogy ismered Marikát ezért voltam olyan bátor, hogy megkérjelek!
                      Évi

Comment

Köszi szépen! Mondtad, hogy ismered Marikát ezért voltam olyan bátor, hogy megkérjelek!
                        nagyon szivesen! szoljál máskor is, szivesen segitek. Dabason is
                        ELADÓ FÛSZERPAPRIKA

Comment

szerda 10 órátol mehetünk!

ki jön?
                          ELADÓ FÛSZERPAPRIKA

Comment

Most úgy látszik, hogy mi mennénk, gondolom, akkor jönnek velünk Petráék is! Ha szavazni kell, én az ujjbábra fogok Voltunk egy ismerősnél a héten, ahol volt egy csomó és Petra el volt ragadtatva tőlük!
                            RékaésPetrus (08.09.18.)

Comment

rékus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Most úgy látszik, hogy mi mennénk, gondolom, akkor jönnek velünk Petráék is! Ha szavazni kell, én az ujjbábra fogok Voltunk egy ismerősnél a héten, ahol volt egy csomó és Petra el volt ragadtatva tőlük!
                              Hát persze, hogy megyünk! Ki nem hagynám
                              Petra
                              Tina 13 Blanka 10 Panna 7 Magor

Comment

Mamami portál footer

Összecsuk

Friss bejegyzések

Összecsuk

Cikk a mamami portálról

Összecsuk

szivárvány
                              Betöltés...