Főoldal Felhasználási feltételek – mamami.hu

Felhasználási feltételek – mamami.hu

Jelen Felhasználási Feltételek („Felhasználási Feltételek”) a mamami.hu weboldalon („Weboldal”) nyújtott szolgáltatások („Szolgáltatás”) igénybevételének feltételeit tartalmazzák.

A mamami.hu weboldal üzemeltetője a Grinko kft (4034 Debrecen Holló u. 5).

A mamami védjegy alatt álló név, felhasználása engedélyhez kötött.

Felhasználó: a Weboldal minden látogatója, illetve mindenki, aki a Weboldal szolgáltatását igénybe veszi. A Felhasználók bármely Szolgáltatás igénybe vételének megkezdésével, a fórumon a regisztrációval fogadják el jelen Felhasználási Feltételeket.

A Szolgáltató jogosult a Felhasználási Feltételek előírásait egyoldalúan – a vonatkozó jogszabályi keretek között – módosítani. Amennyiben a Felhasználó a tájékoztatást követően továbbra is igénybe veszi a Szolgáltatást, az a Felhasználási Feltételek módosított rendelkezései elfogadásának minősül.

A mamami.hu Weboldal, illetve a Szolgáltatás szerzői jogi védelem alatt áll. Minden szerzői vagyoni jog, valamint az adatbázis előállítóját megillető jogok a Szolgáltatót illetik meg. Valamennyi felhasználásához a Szolgáltató előzetes, írásbeli engedélye szükséges.

A Szolgáltatás

  • A Szolgáltatás elsődleges célja írások, interjúk, publikációk és audiovizuális anyagok publikálása a Weboldalon.
  • A Szolgáltatás aloldalán, a mamami fórum beszélgetési lehetőséget biztosít a regisztrált tagok számára különböző témákban. Moderátorok jogosultak a fórum hozzászólásait ellenőrizni, a fórum szabályzata szerint. A fórum topikjainak egy részét kizárólag tagok láthatják.
  • A Szolgáltató jogosult a Weboldal bármely tartalmi elemét megváltoztatni, megszüntetni vagy átalakítani a Felhasználók előzetes figyelmeztetése nélkül.

Jelen Felhasználási Feltételek alkalmazására és értelmezésére a magyar jog, így különösen a Ptk., a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadók.

A mamami oldalain megjelent tartalmakat (fotókat és írásokat egyaránt) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében tilos máshol közzétenni.

Idézés a fórum cikkeiből: a forrás megjelölésével néhány sor idézhető, itt link megadásával kell jelölni a forrást. Örülünk ha emailben jelzed számunkra.

A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Elfogadom Teljes adatkezelési tájékoztató ITT.