Főoldal Minden másKönyvajánló A szoptatás női művészete

A szoptatás női művészete

Könyvajánló a szoptatásról - kézikönyvvel

by mamadmin

Szeretettel ajánljuk a méltán népszerű szoptatásról szóló könyvet a Le Leche Liga kiadásában! Szerepel benne sok szép, inspiráló fénykép hordozásról, szoptatásról, mamamikról is :)

“Olyan hangulat van a könyv szavai közé szőve, amitől el lehet hinni, hogy valóban természetes és gyönyörű dolog gyermekeink szoptatása… gyógyít, lelkesít és körülölel – mi így éreztük a munka során.”

„19 fejezet a baba érkezésére való felkészülésről, a Korok és korszakok című részben az egyes életszakaszok jellegzetességeiről, a szoptatás változásairól (pl. első pár nap, első 2 hét, 2-től 6hetes korig, a negyedik hónapig, 4-9 hónapos kor, 9-18 hónapos kor, 18 hó felett), aztán „A nagy kérdések”-ről (alvás, hozzátáplálás, elválasztódás, különleges élethelyzetek, különleges igényű csecsemők stb.), majd egy „Technikai segítség” fejezet a leggyakoribb problémákról, jelenségekről, helyzetekről a tejkőtől a mellgyulladáson át az evészavarokig.

A könyv végén megtalálhatóak a felhasznált szakirodalmi hivatkozások témák szerint rendszerezve, hogy könnyebb legyen utánaolvasni valaminek, vagy érvelni valami mellett, ha úgy hozza az élet.
Hosszú, részletes tárgymutató segíti, hogy mindent megtalálj a könyvben, akár a szoptatásbarát pótlás érdekel, akár a tandemszoptatás, az ajak- és szájpadhasdék, vagy az otthonszülést szabályozó jogszabály száma.

Tartozik a könyvhöz egy 50 oldalas füzet, a „Kitéphető kisokos”, melyben egy-egy lap terjedelemben találtok majd összefoglalást fontos szoptatási kérdésekről, élethelyzetekről, vagy olyan hasznos táblázatokat, amelyeket kitehettek a hűtőre, a számítógép mellé, vagy a táskátokba, vagy odaadhattok a rokonoknak – mert minden oldal kitéphető, kivágható és kézközelben tartható anélkül, hogy magát a könyvet rongálnánk.

A könyv és a füzet együttesen kapható, zsugorfóliával vannak egymáshoz rögzítve, hogy el ne veszítsék egymást. 
Rengeteg pompás, valódi fotó (Tőletek!), szuper ábrák, megindító vagy jópofa történetek (szintén Tőletek!)

Olyan hangulat van a könyv szavai közé szőve, amitől el lehet hinni, hogy valóban természetes és gyönyörű dolog gyermekeink szoptatása… gyógyít, lelkesít és körülölel – mi így éreztük a munka során.”

Méltán a legnépszerűbb szoptatási segédkönyv a mamami polcain is!

Szoptatás női művészete Rendeld meg most!

Kapcsolódó cikkek

A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Elfogadom Teljes adatkezelési tájékoztató ITT.