Főoldal Baba a házbanPelenkázás Vadiúj gyümölcsös minták a Bambino Mio mosipelus háza táján

Vadiúj gyümölcsös minták a Bambino Mio mosipelus háza táján

by kata veres
mosipelus_bambinomio

A Mamamibolt kiindulópontja a Bambinomio pelus volt, tudtátok? 14 éve pont, első fiam születése előtt egyet biztosan tudtam, nem akarok műanyag pelenkát ráadni, és a szemetet sem növelni a világban. Keresgélésemre a babanatura oldalán találtam ezt a mosipelus márkát, és rendeltem egy kezdő szettet, 12 prefold és 3 külsőt. Imádtam, s használat során rendelni akartam még, hívtam őket és meséltem hogy hát ez annyira jó milyen kár, hogy itt nálunk nincsen. Erre a kedves tulaj annyit mondott, hát csináld Te. Csináltunk! Így indult anno a babamosoly webáruház és abból nőtt ki a mamami boltja is. 🙂 Azóta is tartjuk a bambinomio pelenkáit.

Idén az állunk is leesett a Bambino Mio újdonságától, olyan jól sikerült. Meg is érkezett a Mamami boltjába a friss és üde Cute Fruit & Veg kollekció! A kollekciót kedvelt nyári gyümölcsök és zöldségek ihlették, négy új minta boldogítja a mosipelus szerelmeseit, mind a Miosolo zsebes pelenkáin, mind a Miosoft külsőkön, a zöldségek pedig a leszoktató pelenkákon díszelegnek.

Lehet, hogy egy kép erről: gyümölcs és , szöveg, amely így szól: „OUTSPOKEN APPLE SWEET STRAWBERRY ZINGY LEMON BLUEBERRY SOFTIE”

Melyik gyerek nem szereti az epret? Az új design trendi élénk színek palettájával bővíti a Bambino Mio díjnyertes termékcsaládjait. Elérhető már a Mamamiboltban a Miosolo mosható pelenka, Miosoft pelenkakülső, a pelenkazsák, pelenkázó alátét, muszlin kifogó és még sok minden más is.

A mosipelus mellett a Bambinomio népszerű leszoktató pelenka kínálata is bővül a bilire hamarosan áttérő kis tipegők számára. A Super Veg leszoktató pelenkanadrág kollekció négy új, brilliánsan merész zöldséges mintával újul meg, lesz közöttük répás, epres, borsós és virágos is. Nektek melyik a kedvenc?

potty training bundle
A leszoktató bugyik zöldségeket népszerűsítenek

A szülők egyre inkább a fenntartható termékeket keresik, részben amiatt is, mert a pandémia alatt otthon több időt töltve egyre többen tudtak áttérni a zero waste holmikra, mosható pelenkára, így csökkentve ökológiai lábnyomunkat.

Elérhető a Mamamiboltban!

Nézd meg a többi Bambino Mio termékünket is!

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek