| Hordozókendő és használata Mindent a kendőkről és kötési módokról |
2010-07-28, 11:02
|
|
|
Mamaddikt
Hely: Gyömrő
Összes hozzászólás: 294
|
Köszi, Zsuzs  Amint kötök pár duplót, szükségem lesz a segítségedre és a véleményedre... Most mondjuk az a legnagyobb bajom, hogy miért félek én a duplót megkötni? Komolyan nem tudok észérvet felhozni, de mindig batyu, meger. batyu, BWCC-be fordul a dolog inkább...
|
|
2010-07-28, 11:06
|
|
|
Mamaddikt
Hely: XVI.
Összes hozzászólás: 317
|
Bogi sztem nagyon szép bwcc-t tudsz kötni,ha a képek a Tiéid. Szóval a duplótól nem kell félni
|
|
2010-07-28, 11:10
|
|
|
Mamaddikt
|
Köszönöm  Talán az a bajom, hogy "ferde" kendővel kell kezdeni, gyerek nekiáll üvölteni, én izgulni fogok, és feladom az egészet...  De nem, ma nem. Most alszik, de ha felkel, megcsinálom. Én is kíváncsi vagyok mostmár erre.
|
|
2010-07-28, 11:42
|
|
|
Mamaddikt
Hely: Debrecen
Összes hozzászólás: 361
|
Szerintem a duplo sokkal könnyebb, mint a bwcc. Hajrá!
|
2010-07-28, 11:53
|
|
|
Mamaddikt
|
Nem tudom, mennyire számít pl. a méret. Lenke - bár agyamra megy, hogy mindenki ezzel jön, de tény - pici baba. De feszengeni meg kiegyenesedni nagyon tud. Így egy elég kicsi popót nehéz kiegyenesített lábakkal normálisan bebugyolálni, ráadásul úgy, hogy ne csússzon fel/le a kendő a fenekén...  Pl. Zsuzs videóján ( http://www.youtube.com/profile?user=...20/Y-dJ0myN1Xo) ami 1:20-nál történik (és most nem feltétlenül duplóról van szó), az nálunk kisebb terpesszel, laposabb popóval, egyenesebb lábakkal zajlik.  Képes Leni terpeszteni, meg békába rakom, de mintha ráparancsolnának, ő kiegyenesedik. A végére már béka van meg minden, de rögös az út odáig
|
|
2010-07-28, 14:16
|
|
|
Gyakorló mamami
Hely: Bénye
Összes hozzászólás: 76
|
Óh lányok nagyon köszönöm!
Zsuzsnak is! Nagyon lázba jöttem, tényleg közel vagyunk...
És hogy Gombán dolgoztál, de jó! A tehenekről meg a fiam jut eszembe, mert mindig boci szaga van a tejtől 
Végre valaki tudja hol lakom 
Meg hogy élőben láthatom azt a lányt, akit a barátnőmmel néztünk a neten
Amúgy ezt a sima batyut oktató mutatta meg(biztos ismeritek), csak a többire már nem volt időnk, hát nem is megy. (de ő messze van)
Mi járkálunk sokat ezzel az egyszerű kis batyuval, most már megkötöm utcán is... ami jó mert kényelmes és gyors, meg kinyílt a világ... Mászkálhatok, mint szülés előtt 
De néha van olyan érzésem (egy -két beszólás után pl. lila a lába) hogy jó lenne ránézni a 'technikámra'...
|
2010-07-28, 14:30
|
|
|
Mamille
Hely: Vecsés
Összes hozzászólás: 2.028
|
Bogi, a bwcc tényleg nehezebb mint a dupló, úgyh hajrá, sztem menni fog  .
kicsi popóval valóban macerásabb kötni, mostanában kinlódok ám én is - fruzsi már pelus nélkül van, kicsi igy a fenék, ráadásul sokszor rúgja ő is ki a lábait
(tegnap nem is tudtam megkötni vele utcán a duplót, végül tibetiben kellett vinnem, annyira nem hagyta magát kötni)
|
|
|
2010-07-28, 14:37
|
|
|
Mamille
Hely: Vecsés
Összes hozzászólás: 2.028
|
Roni, megkaptam a privid, várom du a hivásod  . Ha utcán megkötöd a 4 hónapos fiaddal batyut, vsz nagy gond nem lehet a technikáddal
|
|
|
2010-07-29, 09:04
|
|
|
Mamille
Összes hozzászólás: 8.488
|
Idézet:
zsuzs eredeti hozzászólása
kicsi popóval valóban macerásabb kötni, mostanában kinlódok ám én is - fruzsi már pelus nélkül van, kicsi igy a fenék, ráadásul sokszor rúgja ő is ki a lábait 
|
nemáááááááár  hát több mint 2 hónappal fiatalabb, mint bence, mi meg még nem is bilizünk
erős lesz már ez a dolog, nemcsak mintagyerek, aki képes elaludni kötés közben, de szép is, és szobatiszta is... mi meg majd klikkesedünk és jól kinézzük a pelenkáinkkal
|
|
|
2010-08-05, 16:46
|
|
|
Mamamia!
Hely: Budapest VIII.ker.
Összes hozzászólás: 613
|
Idézet:
rasmia eredeti hozzászólása
|
Na végül eljutott a csöppem a batyuszétrugdosásig, így mégis rákényszerültem a megerősített batyu próbálgatásra. És ennek a videónak alapján a kevésbé gumikezemmel is valóban sikerült is!!! 
Mégegyszer köszi!
Igazából amikor el kell engednem, akkor már valamelyest tartja a kendő, így nem gáz.  .
Csak (a sima batyunál is) az elején hiába húzom le a hátán az anyagot megfelelő magasságba, tűröm a többit a popsi alá, mégis felcsúszik egy csomó anyag a nyakáig végül, meg el is teszi a kezeit és lóg. Valahogy az utcán nincs indíttatásom utánahúnzni. Valahogy az bonyinak tűnik nekem. 
Mit csinálok rosszul a nyakbatorlódó anyag esetében???  Lejjebb kéne a hátán húznom, mint amennyire véglegesen szeretném hogy legyen?
Érthető így a kérdésem???
|
|
| Topik eszközök |
Keresés ebben a topikban |
|
|
|
Hozzászólás szabályai
|
nem indíthatsz topikot
nem írhatsz hozzászólást
csatolhatsz
hozzászólást nem javíthatsz
A HTML kód kikapcsolva
|
|
|
A pontos idő 20:42 , a GMT +2 időzóna szerint.
|