| Hordozókendő és használata Mindent a kendőkről és kötési módokról |
2008-08-29, 13:29
|
|
|
Mamille
Hely: most már Budapest XI.
Összes hozzászólás: 2.393
|
Juli! Gratulalok! 
Alvo gyerek leszedes: passz, nekem az sosem sikerült.
Kiskrumpli! Igen, akkor is jol tartja. Söt en ugy biztonsagosabbnak is erzem, mert körül veszi a gyerket az egesz kendö.
Kendö: A regi Girasol tenyleg NAGYON vastag. Szerintem a Nandunal is nehezebb, bar nem hasonlitottam össze.
Akkor lehet, hogy ez valami közbensö kendö, nem tudom. Ja meg egy kerdes. Ugyanolyan szinü a ket oldala, vagy van egy "rossz" oldala?
|
|
|
2008-08-29, 13:44
|
|
|
Mamaddikt
Hely: Franciaország
Összes hozzászólás: 315
|
Ennek az egyik oldala szep, a masik meg a visszaja, az nem olyan szep. bar szerintem pont jo igy, latom, hogy meg van e csavarodva vagy nincs. csinaltam egy kepet a hati zsebesrol, uuugy elaludt benne utana, mint a bunda. Kernek velemenyt, jol van e kotve.
|
|
2008-08-29, 19:00
|
|
|
Mamille
Hely: Budapest VI.ker
Összes hozzászólás: 1.128
|
Szerintem teljesen jó
A kendő színe meg egyenesen fantasztikus.Legalábbis Nekem,mert kék mániában szenvedek  
|
|
|
2008-08-29, 19:02
|
|
|
Mamille
Hely: Budapest VI.ker
Összes hozzászólás: 1.128
|
Utoljára módosítva: hekele által : 2008-08-30 09:08
|
|
|
2008-08-29, 19:48
|
|
|
Mamille
Hely: Szatmárnémeti
Összes hozzászólás: 1.576
|
Nagyon szép a hátizsebed Kiskrumpli, és a kendőd is nagyon tetszik.
|
|
|
2008-08-29, 21:53
|
|
|
Mamille
Hely: Isaszeg
Összes hozzászólás: 7.758
|
Kiskrumpli! Sztem a kendő gyönyörű plusz a gyerek is szóval sok baj nem lehet!!! Ja és a kötés is!
Én speciel varrógéppel belevarrtam cikkcakkban odavissza kb. 2-3 mm-t, igy lett egy pötty. Alig észrevehető, fehérrel van pedig az IRisen, ami elég sötét. De én igy marha könnyen megtalálom a közepét!
Alvó gyereket én szoktam tudni levenni a kendővel együtt (jó magyarossan mondtam!!!). De én sose kötöm keresztbe, mert azt nem szeretem. Nekem a zsebes vagy a kenguru jött be legjobban elöl, hátul meg a batyu ill. a zsebes. Vagy wiggleproof vagy SHBC. De batyut kötök legsűrűbben. Ezekből egy mozdulattal leveszem a kendővel együtt a gyereket és kész. Kendővel alszik a babó tovabb  Már ha hagyja a bátyja!!!
Szóval Juli sztem kösd elöl zsebes keresztezettbe, az amúgy is stabilabb és sztem kisebb az esély a ferdeségre (nekem mindig ferde lett és kényelmetlen  ).
|
|
|
2008-08-29, 22:35
|
|
|
Mamaddikt
Hely: Franciaország
Összes hozzászólás: 315
|
Hu, de jo, akkor mar tudom rolad is, ki is vagy! Emlekszem, kerdezted, hogy en is mamamis vagyok e, en meg neztem butan.  Akkor meg nem tudtam sajna. Kar.
Koszi a bokokat Rekubeku es KKriszti neked is. akkro lehet varrogepes lesz, bar a varrogep egy dobozban all a gardrobban evek ota.
A sima elol keresztbol nekem is eldolt szegeny egy ido utan, amikor aludt, de a zsebes keresztezettre ratalalni egy aldas volt!
|
|
2008-08-30, 00:01
|
|
|
Mamille
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 4.809
|
Juli! Szuper! Mennyi maradt így neked a 4 méteres kendőből lelógva?
A 2 óra kendőben alva töltött idő szerintem kiváló. Ennyi idő alatt már simán megéhezik újra, és akkor ébred
Én sose tettem le Rolabdot aludni, leültem a székbe olvasni, vagy TV-t nézni addig, míg elöl rajtam aludt.
|
|
|
2008-08-30, 00:19
|
|
|
Mamille
Hely: Kalocsa
Összes hozzászólás: 6.154
|
Elöl keresztezett-ferde tartás,lila kéz
Gergő is el volt dőlve sokszor elöl keresztezettben.
De szoros volt,csak egyből mocorogni kezdett és addig abba nem hagyta,míg ferde lett.Mindig ugyanarra az oldalra,egyik lába midig lejjebb volt egy idő után(4-5 hónaposan kezdtük...7-8 kilóval így apróságból fakadó méretgond sem volt...)
Én Bóbitánál kérdeztem,de igazán megnyugtató választ nem kaptam,nem tartották jónak,hogy oldalaz.
Szerintem úgy lehetett kényelmes valamiért,nem?Én pl.ha ülök-állok-támaszkodok,csak úgy jó,ha a jobb lábam feljebb van,mint a bal.
Vagy baj volt,hogy úgy eldőlt?
Lila kezek:biztos vérkeringési gond-azért hideg a babák keze-lába,de biztos megkérdeznék dokit.Lehet hogy bármilyen apró szorítás előidézheti piciknél.
Nekem az a fura,hogy az ÉN vállam lilul...kendőben,hátizsákban.Ami érdekes:általában nem zsibbad,vagy ilyesmi.De régen ilyen nem volt.Akkor vettem észre,mikor ujjatlan volt rajtam,azóta nézem néha.Magammal kapcsolatban a trombózishajlamomtól tartok,de persze a dokimnak ezt nem említettem mikor nála jártam...
|
|
|
2008-08-30, 00:29
|
|
|
Mamille
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 4.809
|
4-5 hónaposan már nem gond szerintem Neki, ha kicsit ferde, mert elég jól tartják már magukat. Neked kényelmetlenebb. Ha jól szét van húzva a kendő mindkét szára a gyerek mindkét térdhajlatáig, akkor nem lóghat lejjebb az egyik lába, még akkor se, ha ferdén van a kendőben kicsit. Jól szét volt húzva? Nem volt hosszában félbehajtva a kendő?
7-8 kilós gyerek már nehéz elöl hordozáshoz. És a Bóbitás kendő se tartozik épp a jó kendők közé. Ez is lehet ok.
|
|
|
| Topik eszközök |
Keresés ebben a topikban |
|
|
|
Hozzászólás szabályai
|
nem indíthatsz topikot
nem írhatsz hozzászólást
csatolhatsz
hozzászólást nem javíthatsz
A HTML kód kikapcsolva
|
|
|
A pontos idő 18:40 , a GMT +2 időzóna szerint.
|