Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Szoptanít a mindennapokban

Összecsuk
X
 
  •    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

    Vettem egy nagy levegőt és odadtam a védőnőnknek. Kb körbetáncolta örömében a rendelőt. Már azon gondolkodott, hogy saját költségén vesz egyet a körzetnek, és erre: tessék, megkapja!

    Azt mondta, tudják fertőtleníteni a csövet, és hogy nagyon jól fogja tudni használni. Nagyon örültem, úgy érzem, jó helyre került.
    Dana
    2017-ben is lesz könyves kihívás!
    Könyves kihívás topic

    Comment


      Réka 4 ajándék anyukája
      "Csak átutazó vagyok a Földön, célom a Végtelen."

      Comment


        Ja de jó ilyet olvasni!
        Zsuzsi a három lányú
        hordozási tanácsadó, IBCLC hallgató (privi helyett emailt írj: somzsuzs frímél)
        Pécsi Kertvárosi Babahordozó Klub

        Comment


          Arra gondoltam, küldök neki qr-kódot ehhez a topichoz, hogy itt találhat segítséget ha elakad az anyuka. Meg van az a szoptatásos egyesület, ahol szintén van leírás a szoptanítról, azt is mellé másolnám.

          Vagy ez már túltolás?
          Dana
          2017-ben is lesz könyves kihívás!
          Könyves kihívás topic

          Comment


            Szerintem nem. Az LLL tanácsadók jók, de szerintem itt vannak a legjobb gyakorlati tapasztalatok, amik tök hasznosak.
            Réka 4 ajándék anyukája
            "Csak átutazó vagyok a Földön, célom a Végtelen."

            Comment


              Valaki akad meg aki szoptanitozik? Jo lenne kicsit tamogatni egymast, mar lassan 4 honapja szoptanitozunk de vannak hullamvolgyek...

              Comment


                szia, én az első babámmal szoptanítoztam pár hónapig, ha tudok segíteni valamiben szólj! Jelenleg nem használom a tesóinál már nem kellett de gyűjtöttem elég tapasztalatot azokban a hónapokban szóval hátha ez is segítség lenne neked

                Comment


                  Hat a legnagyobb baj hogy hiaba szoptanit nem uriti ki a mellem rendesen, szopik kicsit majd latom hogy ne jon neki nyuglodik szoptanit fel, eszik de utana meg van hogy lefejek 50ml amit megkapott kb a szoptanitbol, bonyolult eset vagyunk sajnos elvileg 3,5 hosan mar eleg hatekonynak kene lennie nem tudom mi a gond... raadasul mar van hogy szoptanit mellett is nyuglodik nem jovok ra miert soha nem hasznaltunk mast​​​​​​

                  Comment


                    Eddig valamiért nem tudtam hozzászólni, valószínűleg még újoncságom miatt. Én is szoptaníttal szoptatom a babámat, immár 4 hónapja. Van még valaki, aki ezzel a hasznos szerkezettel etet nap mint nap?

                    Comment


                      Indimami! Az enyém is hasonlóan van, csak szoptaníttal hajlandó. Reggel és hajnalban talán kezd elég lenni neki a tejem, de napközben kéri. Arra is gondoltam, hogy szereti a tápszer ízét...?

                      Comment


                        Nalunk azota 7 hos a kisfiam, meg mindig szoptanitozunk de atestunk a lo tuloldalara a tapszer nem kell csak siman a cici ha semmi nem jon az se baj, viszont igy meg csomoszor ehes es csakcumizna ha szoptanitozunk akkor van hogy elforsul es ordit. Nalad mi az oka a szoptanitnak?

                        Comment


                          Ó, látom újra itt vagy! Akkor innentől kezdve nézem minden nap a fórumot! Nos, a babám egy fejlődési rendellenességgel született és születés után két hétre inkubátorba került, egy hétig nem etethettem. Aztán megengedték, hogy napi egyszer szoptassam. Mire hazajöttünk, totál cumizavaros volt, egy hónap után elfordította a fejét és ordított, ha meglátta a mellemet. Ráadásul, szépen megindult a tejem, de annyit sírtam, hogy szinte teljesen elapadt. Március 1-jén kezdtem el használni a szoptanítot egy szoptatási tanácsadó javaslatára. Azóta szépen szopikál. Már nagyon jól van tejem, éjszaka nem is kell pótlás, de napközben igen. Nálatok mi történt? Észreveszi a szoptanítot vagy miért "csak" a cici kell neki? Vagy a tápszer ízét szúrja ki?

                          Comment


                            Mi 6 hónaposak vagyunk

                            Comment

                            Mamami portál footer

                            Összecsuk

                            Friss bejegyzések

                            Összecsuk

                            Cikk a mamami portálról

                            Összecsuk

                            szivárvány
                            Betöltés...
                            X