Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

Gabona

Összecsuk
X
 
  •    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

    Dóri!

    De jó, hogy találtad ezeket a gyertyákat! De akkor a sima méhviaszból készült, amit mondjuk én itthon tekerek az nem jó? Asszem veszek innen is, meg tekerek is, aztán majd meglátom, melyik válik be. A legközelebbi világvégénél legalább már tudni fogom.
    Ági: 4 gyermek terelgetője

    Comment


      Az hogy van, hogy "csak úgy" felhívjátok L-t? Nekem is lenne ez-az, csak mindig úgy érzem, hogy nem akarom zavarni. Beszéltem már vele telefonon, de mindig csak "hivatalos" ügyekben. Igazából biztos zavar, hogy a vesémbe lát.
      Leginkább az érdekelne, hogy miért tűnnek fel a lányoknál újabb és újabb allergiák.....nem hallottatok valamit erről?
      Ági: 4 gyermek terelgetője

      Comment


        kodori eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ami a táltosbarkán van az a karácsonyi előadás kivonata.
        http://www.laudate.hu/webshop/catalo...p?cPath=28_206
        Talán ezek jók?
        Ezek nagyon picik!
        Ági: 4 gyermek terelgetője

        Comment


          Azt hiszem én is túlontúl hajtottam ezt a gabona témát. A férjem, ha nem is zárkózik el a gabonától, de azt hiszem belefáradt (most nem jut jobb szó az eszembe).

          Ti hogy álltok a következőkhöz?
          - Egy család legalább egyszer naponta egye ugyanazt az ételt.
          - Ha valaki nem kész rá, nem szabad erőltetni.
          - Ha valakinek lelkiismeret furdalása van, egyes élelmiszerek miatt, azt nem szabad ennie.
          Szóval akkor most mi legyen? Ti találtatok valami kompromisszumos megoldást?

          Amúgy nálunk nincs sötét oldal, minden rokon nagyon messze. Nem nagyon tudják mit csinálunk itthon. Ha hazamegyek, akkor meg eszek mindent amit kínálnak, legfőbb kevesebbet. Mondjuk olyan még nem volt, hogy egy az egyben elutasítottam volna a húst, azzal, hogy én azt nem eszem, legfőbb annyival, hogy most nem esik jól.

          SL-t nem sokszor hívtam eddig fel (azt hiszem összesen háromszor).
          A mostani helyzet a következő. Várandós vagyok és mit ne mondjak törekvéseink ellenére, egyáltalán nem problémamentes (erős vérzés, stb.). Hormontablettát írtak fel, de a gyermekáldás fogadása cd meghallgatása után...egyszerűen nem tudtam bevenni. Szóval muszáj volt valami konkrét tanácsot kérnem akkor tőle, hogy most mit is tegyek.

          A húsvéti előadáson ott voltunk tavaly. Amikor azt halljátok, hogy baba-baba...az a lányom. Azt hittem jobban tudok majd figyelni, jobban le tudom kötni a lányt. . Amikor csönd van, akkor vagy cicizik, vagy kimentünk, vagy elaludt a hátamon. De mit ne mondjak, teljességében nem állt össze a kép a húsvétról.
          Amit követtem:
          - 10x voltunk kint megnézni a napfelkeltét. Reggel a hátamra kötöttem Juditot, és kimentünk a falu végére. Sétáltunk kelet felé..de egyszer találkoztunk pár szabad, rottweiler kutyával.
          - megtartottam a 40 órás böjtöt.
          Utoljára szerkesztette Csicsóka; 2011.03.06., 19:10.
          Judit, a kis Judit (2008) és Zoltán (2011) anyukája
          http://www.csicsokaszelenceje.blogspot.com/
          Gyógyító illatok, gyógyító olajok
          [URL="http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=31859"]

          Comment


            Virági eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Az hogy van, hogy "csak úgy" felhívjátok L-t? Nekem is lenne ez-az, csak mindig úgy érzem, hogy nem akarom zavarni. Beszéltem már vele telefonon, de mindig csak "hivatalos" ügyekben. Igazából biztos zavar, hogy a vesémbe lát.
            Leginkább az érdekelne, hogy miért tűnnek fel a lányoknál újabb és újabb allergiák.....nem hallottatok valamit erről?
            5-6 eve ismerem es eddig ketszer vettem a batorsagot,hogy a telefonhoz nyuljak...mindkettö"veszhelyzet"volt,de en is ezt erzem,.hogy nem kell zavarogni minden(tisztelet a kivetelnek)hülyeseggel.pl ehes vagyok böjt alatt mit csinaljak,vagy ilyet olyat kakkantottam...stb...mert vannak akik tenyleg minden dolog miatt hivogatjakHat igen a nepszerüseg...
            Allergia ügyben sajnos nem tudok segiteni.
            Mosható Betét Ganges

            Comment


              Virági, a sima méhviasz gyertya túl erős, gyors (,) nekünk. Van az oldalon olaj-viasz gyertya, bár nem egyértelmű az összetétele, csak az derül ki, hogy nem tiszta méhviasz.

              Én nem ismerem személyesen SL-T, DE EGYSZER MERÉSZELTEM FELHÍVNI, MERT MEGAKADTAM, ÉS TARTÓZKODÓAN, DE MINDENRE VÁLASZOLT, ÉS, MINT EZUTÁN KIDERÜLT NAGYON IS FONTOS VOLT(hülye capslock).
              A telefonon keresztül is a vesémbelát??!!?
              Milyen allergiák? Szabó Gyuribácsi a bükki füvesember lándzsás utifű teát ajánl az allerciára. 1 év minden nap egy csésze tea, és elmúlik az allergia. mindenféle!
              Nekem ő most az új szerelmem. De gyerekeknek nemtom szabad-e. Őt is fel lehet hívni.

              Én is túlzásba estem. (nemhiába két éve aktív már a hold-plútóm)Mindenkit meg akartam téríteni(ez mondjuk jupiter), megmenteni, de most már értem, hogy ez nem fog menni, mindenki máskor érik meg erre, valakinek ez nem is lecke most. Én már annak is örülök, ha összeverődik a családom egy asztal körül.

              Tegnap ismét eldöntöttem, hogy nem eszek husit. Ma mamánál névnap kacsa, húsleves, göngyölthúsNa jó hát akkor hétköznap nem eszek

              Judit, napfelkelte tapasztalat? Milyen volt?Ez most nagyon izgat. Úgy mennék, de nemtook. Tényleg zöld meg bordó vagymilyen? Hatás?

              Tényleg.Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra.Ez a táplálkozás tényleg harmonizál?Nekem nagyon csapongó mindenem.Mi változott? Érzékelés?

              Ági kössz a segítséget
              Míg az ifjonti szerelem kergeti vágyait,összevarrják az öregek életük foszlányait,és összeáll a kép, részekből az egész.
              http://www.almaskert.blogspot.com/ http://batyubaba.blogspot.com/

              Comment


                Köszi Mindenkinek a segítséget!!!!

                Allergia: nagyon bonyi...kb. két éve Virág már olyan köhögési rohamokkal küszködött, hogy belélegző készüléket kapott, Rékának a bőre volt csúnya. Gondoltam ezt én nem akarom. Elmentünk biorezonanciás felmérésre. Kijött egy csomó dolog. Candida, házi por, tejfehérje, tojás....mittudoménmik. Akkor kikezelték őket, egészen jól mentek a dolgok a kontrollokon egy-két dolog került már elő, amivel szerintem soha nem találkoztak...és nem is fognak, nem volt gáz. Most azonban Réka bőre nagyon-nagyon csúnya volt. Elmentünk, és megint egy rakás...mindkettőjüknél. Virág pl. fruktóz, Réka glutén
                Az már meg sem kottyan, hogy most éppen liszt nélkül kell etetnem, csak a lelki háttere érdekelne. TUDOM, hogy velem nincs rendben valami, azért esnek vissza, azért jönnek ki ezek a dolgok. Csak jó lenne konkrétumokat is tudni.....


                Dóri!
                A füvesember telóját tudod?

                Judit!

                Én sejtettem ám, hogy a Te kislányod beszélget a felvételen! És hogy tudtatok kimenni napfelkeltézni? Felébresztetted, vagy éppen fenn volt? És a kutyákon kívül valami tapasztalat?

                Egyébként ti nem úgy látjátok, hogy bármi akkor jön, amikor elengeded? Amikor már nem akarod, hogy jöjjön?

                Mi minden étkezésnél együtt vagyunk az esetek nagy többségében. Nem mindig esszük ugyanazt. A kenyér közös (most Rékának nem) a feltét rá már különbözik. Az ebédnél...hááááááááááááát Virág iszonyú válogatós, Réka kezdi átvenni, Regő még tuti!!!!

                Meggyőzés: én nem erőltetem, nem az én stílusom. Elmondom mit gondolok aztán kész. Nagyon komolyan veszem, hogy a másik ember szabad akarata sérthetetlen.
                Ági: 4 gyermek terelgetője

                Comment


                  Ez a lelkiismeret furdalásos dolog jó kérdés... Mióta Regő belépett a képbe nagyon-nagyon-nagyon kívánom az édességet. És nem bírtam megállni, hogy ne egyek. És tudtam, hogy nem jó, és igen lelkiismeret furdalásom volt tőle, mindig, de mintha nem is én lettem volna. Most, hogy keveset cicizik, úgy látom elmúlik ez is, és néhány napja érzem, hogy kapok hozzá segítséget. Remélem így is marad.
                  Ági: 4 gyermek terelgetője

                  Comment


                    Itt a györgytea honlap
                    http://www.gyorgytea.hu/gyorgytea-hu...ldal=kapcsolat
                    Közvetlen szám nincs, de mindha láttam volna valahol. van egy 20 oldalas előadás elküldöm, ha érdekel. A minap találkoztam vele, 82 éves, de az állapota az enyémnél biztosan jobb, minden szinten.
                    A z allergia lelki hátteréről szívesen írok valamilyen formában, ha esetleg fellelhető ruediger dhalke könyveit tudom ajánlani bármelyik betegség elemzéséhez. hihetetlen jól leírjí a betegségeket mint jelenséget általában és specifikusan is. betegség, mint szimbólum, út a teljességbe, agresszió mint esély stb.
                    Az édesség, szénhidrát kívánósság brutális, én is a szoptatás számlájára írom, nemtom mikor lessz vége. mindenesetre vettem néhány jázminpakóca palántát.
                    Míg az ifjonti szerelem kergeti vágyait,összevarrják az öregek életük foszlányait,és összeáll a kép, részekből az egész.
                    http://www.almaskert.blogspot.com/ http://batyubaba.blogspot.com/

                    Comment


                      Tényleg, megvan a Betegség, mint szimbólum. Majd megnézem, igazából azért érdekes ez, mert 7 éves korig teljesen hozzánk vannak kapcsolódva...így aztán az én számlámon van ez rendesen.

                      Az előadás persze, hogy érdekel, küld el légyszi' írok privit a címemmel.

                      Köszi a segítséget!!!!
                      Ági: 4 gyermek terelgetője

                      Comment


                        ELVILEG!!!!!! ezek a gyertyák jók! Azt mondta, hoogy a liturgikus gyertyák jól készülnek, de azért érdemes lenne megkérdezni, hogy miből vannak...
                        Emese, négy otthonszületett leányzó anyukája
                        Réka(2004.04.27) Bori(2005.11.17.) Julcsi(2007.07.29) Anna(2009.09.18.)
                        BLOGOM

                        Comment


                          nagyon fehérek, van ezekbe méhviasz?
                          Azt lehet tudni, hogy konkrétan mi vezetett a cd elvonáshoz?Milyen félreértés?
                          felhívtam őket, nem tudják miből vannak a gyertyák.
                          Míg az ifjonti szerelem kergeti vágyait,összevarrják az öregek életük foszlányait,és összeáll a kép, részekből az egész.
                          http://www.almaskert.blogspot.com/ http://batyubaba.blogspot.com/

                          Comment


                            Praktikák

                            A gabonákat, főleg a búzát gombamentesítés céljából szódabikarbónás vízben szoktam átmosni.
                            A húst (köztes megoldásképpen) meg szoktam "vuduzni". fizikai méregtelenítés végett sós vízben szoktam áztatni felhasználás előtt, mindeközben az "egyéb "szennyeződést a Szőke Lajos féle zsinórmintára bízom.
                            Nem tudom mit érek ezzel, de megnyugtat, hogy tettem valamit.
                            A tojást is ráteszem.
                            Míg az ifjonti szerelem kergeti vágyait,összevarrják az öregek életük foszlányait,és összeáll a kép, részekből az egész.
                            http://www.almaskert.blogspot.com/ http://batyubaba.blogspot.com/

                            Comment


                              A szódabikás ötlet tök jó!

                              A házi tojással nincs gáz, ha a magját kidobjuk, nem?

                              Köszi az anyagot, jöhet bármi!!!!

                              Jó az új aláírásod!!!!!!!
                              Ági: 4 gyermek terelgetője

                              Comment


                                KÜLDTEM A KÖNYVEKET.

                                Ezt a tojás kérdést nem értettem soha, csírátlan, mit jelent?

                                Az aláírás ötlete hajnalban jött, a szerelem színei filmben volt. Régebben sok patchworkot varrtam.Arról szól, meg miegyébről...
                                Én is próbálom összerakni, mert a régi darabokban, az új még , nemtom.

                                Emese, szépek a munkáid, ha volna két életem....., akkor megint nekiállnék varrni, node majd a nyugdíjjasklubban.
                                Szeretitek a Révész Sanyit?off
                                Utoljára szerkesztette kodori; 2011.03.08., 15:54. Oka: bővítés
                                Míg az ifjonti szerelem kergeti vágyait,összevarrják az öregek életük foszlányait,és összeáll a kép, részekből az egész.
                                http://www.almaskert.blogspot.com/ http://batyubaba.blogspot.com/

                                Comment

                                Mamami portál footer

                                Összecsuk

                                Friss bejegyzések

                                Összecsuk

                                Cikk a mamami portálról

                                Összecsuk

                                szivárvány
                                Betöltés...
                                X